Siema mam pytanie byl ktoś juz na filmiku ??? fajny?? ja jutro ide :)) napiszcie jakieś opinie ci co juz byli :) czy fajny czy co :)) POZDRO
lista tematów
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły strona 4 z 4
jeśli człowiek jest ograniczoną osobą to faktycznie - widzi tylko to, co mu się podoba.
Wychodzę z założenia, że każdy wyznacza swoje granice gustu i smaku, dla każdego są inne.
byłam na tym w kinie, obok mnie siedział chłopak, który powtarzał wszystkie dialogi aktorów. Przez cały film zastanawiałam się, kiedy się skończy.

Konto usunięte: nie dość, że film śmiertelnie nudny to jeszcze on gadał.
Wszyscy się smiali, ale my jakoś nie bardzo wiedzieliśmy z czego.
hehehehe moze cos wciagali

lubie komedie romantyczne ale te testosterony, idealne facety i nie tak jak myslisz jakis konkretny koszmar. lejdis w sumie tez podciagnac pod to mozna... eh
Konto usunięte: hehehehe moze cos wciagali
lubie komedie romantyczne ale te testosterony, idealne facety i nie tak jak myslisz jakis konkretny koszmar. lejdis w sumie tez podciagnac pod to mozna... eh
ja bym bardziej obstawiła, że po prostu opowiadał komuś przez telefon cały film. ;d
ja nie przepadam, a co raz to gorsze robią.

jak by kazdy sam wybierał a nie oglądał to co popadnie to ten szmelc zdieli by z anteny po emisji 1-szego odcinka
tak samo jak ten serial :/
widzę wszystko i oceniam i wybieram a jeśli coś mi się nie podoba to też warto o tym porozmawiać a jak coś mi się nie podoba i do tego jest nieskończenie głupie to wtedy trzeba odpowiednio reagować np frustracją i gniewem że prawie cały otaczający mnie świat jest głupi jak but. :)