Siema mam pytanie byl ktoś juz na filmiku ??? fajny?? ja jutro ide :)) napiszcie jakieś opinie ci co juz byli :) czy fajny czy co :)) POZDRO
lista tematów
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły strona 2 z 4
odstrasza.

w mojej szkole w ogóle nie chodzi się do kina. ;>
nie dla mnie.

a poza tym: de gustibus non est disputandum. :)
tomekkolarz: używam troche ostrych słów ale ludzie miejcie troche szacunku dla siebie i jak już oglądacie TV to oglądajcie coś wartościowego albo zabawnego a nie żrecie co wam podsuną. Ja nie wiem jak to się stało że społeczeństwo zaakceptowało ten syf. zamiast go zbojkotować a twórców spalć na stosie za próbe wciśnięcia im gówna które zostało stworzone za ich pieniądze.
ale kto powiedzial ze ludzie ktorzy ogladaja czesia sa zaprogramowani na odbior wylacznie tego typu humoru i niskolotnych produkcji? znam wielu milosnikow kina, ktorzy kochaja sie w Hitchcocku i innych roznych na prawde dobrych produkcjach.
ale czy nie moga smiac sie z Czesia, Maslany i Konieczka? to rewelacyjne odstresowanie po ciezkim dniu. zamiast silic sie na zrozumienie ambitnego filmu ktorego nie ma szans obejrzec ze zrozumieniem za pierwszym razem w takim stanie wykonczenia to chyba lepiej zapuscic kanal z Czesiulkiem i sie na chwile odprezyc i zapomniec skad sie wrocilo...
to swiadomy wybor kazdego z Nas. jedni wola Jagodowa milosc, inni Wyznania zakupoholiczki a ja wole Czesia

za pare godzin chyba na 15:30 ide do kina na to :)) i dam relacje czy fajne :D
moj tata ma ponad 40 lat ;P i niektore teksty go smiesza z wlatcow moch :D
pOZdRawIam
Konto usunięte: Ale to jest od 16, czy tam 18 lat Więc wątpię, żeby szkoła zorganizowała wyjście na ten film, no chyba że nauczyciel jest na tyle tępy, że nie wie co to za film
no masz racje ...
jest od 16 lat , ja mam 17 lat , ale wątpie zeby jakas szkola oranizowala specjalnie wyjscia do kina na ten film ;p chyba ze to jakas szkola integracyjna wlacznie z naczycielami pozdrawiam !
kobieta nastawiła się na zupełnie inny film - ale trochę zmieniliśmy sens filmu czytając jej recenzję.

Konto usunięte: poczatek mnie tez nie zachwycil, ogolnie slaby film ale bylo z czego posmiac. zdecydowanie lepsza komedia niz testosteron, ktory zupelnie mi sie nie podobal.
byłam na testosteronie w teatrze, świetne było, zdecydowanie lepsze niż film. ;>
na scenach w łóżku już jej z nami nie było.. może i lepiej. ;d

w sumie wcale się pani nie dziwie :D
w cale nie musi. Świat wg kiepskich przynajmniej nie straszy kiczem i tandetą a postać Ferdka jest świetnie zagrana przez A. Grabowskiego. wkurzało tylko to że ludzie zamiast się pośmiać i troche zastanowić nad swoim życiem zaczeli naśladować Ferdka i Waldka :/ we władcach móch nie znajdujemy żadnych wartości ani tym bardziej humoru na jakimś poziomie. To tylko nieudolna próba plagiatu śmierdząca tandetą na kilometr.
Konto usunięte: ale kto powiedzial ze ludzie ktorzy ogladaja czesia sa zaprogramowani na odbior wylacznie tego typu humoru i niskolotnych produkcji?
i własnie to bardzo boli że ludzie wybierają tandete
odstresować się można winem i komedią romantyczną w miłym towarzystwie
Konto usunięte: to swiadomy wybor kazdego z Nas. jedni wola Jagodowa milosc, inni Wyznania zakupoholiczki a ja wole Czesia
i właśnie to mnie wkur... że pokolenie jest tak zatrute komercją i tandetą i nie potrafi się temu opszeć i powiedzeć dość !!!