Siema mam pytanie byl ktoś juz na filmiku ??? fajny?? ja jutro ide :)) napiszcie jakieś opinie ci co juz byli :) czy fajny czy co :)) POZDRO
lista tematów
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły strona 3 z 4
nie mialam okazji nigdy byc w teatrze ;] wiec nie porownam, ale film byl dnem. w sumie podobnie jak "to nie tak jak myslisz kotku" ni no poracha. nasze polskie produkcje staczaja sie na dno. albo wyjdzie cos konkretnego w tym roku albo zmienie upodobania xD
tomekkolarz: i właśnie to mnie wkur... że pokolenie jest tak zatrute komercją i tandetą i nie potrafi się temu opszeć i powiedzeć dość !!!
niechec do czescia przyslania ci caly swiat, w tym tez logiczne myslenie. ochlon i wroc to podyskutujemy ;)
Konto usunięte: Siema mam pytanie byl ktoś juz na filmiku ??? fajny?? ja jutro ide :)) napiszcie jakieś opinie ci co juz byli :) czy fajny czy co :)) POZDRO
Jeszcze nie widziałam bo wysżło ze byłam na innym filmie.! :d Ale w najbliżeszej przyszłóści na pewno sie wybiore:D Bajucha nie do przeskoczenia.... Uwielbiam tych "ćwoków" :D ;P
Jak mi ktoś powie co jest śmiesznego w tym czymś czy to w serialu czy na dużym ekranie to zjem swoją klawiaturę
no to wrocilem i oceniam film w skali na 10 to oceniam na 7max najgorszy nie byl ale na kolana tez nie powalał niestety ;P , ale niektore sceny byly smieszne , w kinie przedzial wiekowy gdzies od 11-12 lat (z rodzicami) , do +40 nawet :)) widzialem a wiec nie tylko ze tak powiem dzieci chodza na teen filmik a wiec pozdrawiam pap :)
@tomekkolarz:
spinasz się jakby od tego zależały losy świata. Oceniasz subiektywnie wg. gustu, ale zrozum,że każdy ma inny gust. O gustach się nie dyskutuje.
Zależą od tego losy Polskiej zdebilałej młodzierzy która się jara byle gownem :/
oceniam po poziomie tego filmu.
gust to gust a tandeta to tandeta i otym wypada dyskutować