Siema mam pytanie byl ktoś juz na filmiku ??? fajny?? ja jutro ide :)) napiszcie jakieś opinie ci co juz byli :) czy fajny czy co :)) POZDRO
lista tematów
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły strona 1 z 4
Konto usunięte: Siema mam pytanie byl ktoś juz na filmiku ??? fajny?? ja jutro ide :)) napiszcie jakieś opinie ci co juz byli :) czy fajny czy co :)) POZDRO
nie byłem i na pewno się nie wybiore :/ niedość że ten syf zatruwa mózgi młodym ludziom to jeszcze twórcy próbują na tym zbić fortune i pewnie zbiją bo pełno tłumoków wybierze się na ten "film". Podejrzewam że nawet w szkołach będą organizowane zamiast lekcji wypady do kina :/
aż mi się płakać chce jak pomyśle że młodziesz widząc repertuar kina na luty zamiast iść obejrzeć coś dobrego zdecydowana większość wyybierze tego debila i jego czopki
:(
wogóle czy was nie odstrasza sam tytuł :/ ??

no już bez przesady

Konto usunięte: ten humor trzeba lubic. nie lubisz? to chociaz akceptuj i toleruj ludzi ktorzy znaja sie na tego typu zartach.
święta prawda

sam nie jestem fanem WM ale przyznam że niektóre odcinki a nawet teksty mnie śmieszyły
denerwujące jest to że teraz co raz częściej w reklamach wykorzystywany jest motyw
głosu "Czesia" (np. Misiek Dody) - no aż idzie się pociąć
...Ignorance is bliss...
RexMundi: denerwujące jest to że teraz co raz częściej w reklamach wykorzystywany jest motyw
tu Ci przyznam racje. ale to nie tylko z Czesiem tak jest. wkurza mnie po prostu nadmierne reklamowanie jakiegos produkty w roznych motywach.. ze tak to ujme. glos czesia to tylko fragment gory lodowej

Konto usunięte: ten humor trzeba lubic. nie lubisz? to chociaz akceptuj i toleruj ludzi ktorzy znaja sie na tego typu zartach.
nie tego nie można nazywać rodzajem humoru to jest tandeta i kicz która śmieszy tylko idiotów
wcale bym się nie zdziwił
RexMundi: denerwujące jest to że teraz co raz częściej w reklamach wykorzystywany jest motyw
denerwujące to jest za małe słowo gdybym mógł to bym wszystkich powystrzelał z czesławem na czele

RexMundi: za ostre to słowa
tak jak nie każdych bawi angielski humor kicz i tandeta z tego też można się śmiać
można się śmiać ze wszystkiego ale nie z czegoś co nie jest śmieszne i brzmi jak bełkot paru debili. to jest chore. robi z ludzi debili. tak jak kiedyś Świat wg kiepskich z tą różnicą że ŚWK był zabawny

używam troche ostrych słów ale ludzie miejcie troche szacunku dla siebie i jak już oglądacie TV to oglądajcie coś wartościowego albo zabawnego a nie żrecie co wam podsuną. Ja nie wiem jak to się stało że społeczeństwo zaakceptowało ten syf. zamiast go zbojkotować a twórców spalć na stosie za próbe wciśnięcia im gówna które zostało stworzone za ich pieniądze.
Z Debilizmem i tandetą trzeba walczyć z tego nie wolno się śmiać