Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

asexualna
asexualna
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to się mówi "każda potwora" . Dobrze wiedzieć, że macie taką moc przyciągania, jak coś to się pod Was podepnę .

Dzięki :rotfl:. E w trójkę nie biorą na stopa.

Konto usunięte
Konto usunięte: Już jakiś czas się nie interesowałem losami Decentrum, ale dobrze, że coś działa . Na wschodzie? Ukraina, Rosja, skłoty są wszędzie na Ukrainie na przedmieściach kijowa rzekomo jest - nazwy nie znam, w Moskwie dwa czy trzy, musiałbym się dokładniej zapytać, znajomy kiedyś bawił na wschodzie długo.

Działa ostro : D non stop coś się dzieje.
Na wschód gorzej z wyjazdami, wizy trzeba mieć, pieniędzy więcej wydać.

Kaganiec - Taka jest Polska.
LuznyGosc
LuznyGosc
  2 dubna 2012

Mr. President - Coco Jambo

WilczeLyko
WilczeLyko
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki . E w trójkę nie biorą na stopa.

Dorobię sobie cycki, jakąś perukę i będzie git :rotfl:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Działa ostro : D non stop coś się dzieje. Na wschód gorzej z wyjazdami, wizy trzeba mieć, pieniędzy więcej wydać.

Na Ukrainę nie trzeba wizu :D. Więcej pieniędzy? Jak chcesz się wozić wszędzie taksówkami to może i tak ale:
1. Chleb 0.8zł.
2. Wódka 6 zł.
3. Piwo 1-2 zł.
4. Papierosy 1-5 zł
5. Wódka 6zł.
6. Wódka 6 zł.
7. Wódka 6 zł.

Teraz podlicz - wyjdzie taniej niż autobusem do Warszawy :lol:.
LuznyGosc
LuznyGosc
  2 dubna 2012

Wes - Alane (Ala Nie Wali Mu Pały)

asexualna
asexualna
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dorobię sobie cycki, jakąś perukę i będzie git .

A jesteś mały? :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na Ukrainę nie trzeba wizu :D. Więcej pieniędzy? Jak chcesz się wozić wszędzie taksówkami to może i tak ale: 1. Chleb 0.8zł. 2. Wódka 6 zł. 3. Piwo 1-2 zł. 4. Papierosy 1-5 zł 5. Wódka 6zł. 6. Wódka 6 zł. 7. Wódka 6 zł. Teraz podlicz - wyjdzie taniej niż autobusem do Warszawy .

Ale jadąc tam lepiej być męskim osobnikiem : D osobiście boję się, bo jedną znajomą ode mnie z miasta zgwałcili w pociągu i wyrzucili na jakąś ukraińską wiochę.
Właśnie, obawiam się, że najwięcej bym wydała na przejazd przez Polskę.
asexualna
asexualna
  2 dubna 2012

Rammstein – Frühling in Paris

WilczeLyko
WilczeLyko
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jesteś mały?

Kurde no 185, ale mogę się zgarbić trochę :rotfl:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale jadąc tam lepiej być męskim osobnikiem : D osobiście boję się, bo jedną znajomą ode mnie z miasta zgwałcili w pociągu i wyrzucili na jakąś ukraińską wiochę. Właśnie, obawiam się, że najwięcej bym wydała na przejazd przez Polskę.

Samotna kobieta w podróży nie jest nigdzie bezpieczna, dlatego jeździ się z męską obstawą i po kłopocie :D. Takie sytuacje jak opisujesz to nie jest codzienność, byle nie podpaść policji i wszystko jest w porządku, trochę po Ukrainie jeździłem, no kołchoz jest straszny, ale nie gwałcą na każdym kroku :woot:.
asexualna
asexualna
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde no 185, ale mogę się zgarbić trochę .

Kim Ty jesteś w ogóle? Już kiedyś pytałam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Samotna kobieta w podróży nie jest nigdzie bezpieczna, dlatego jeździ się z męską obstawą i po kłopocie :D. Takie sytuacje jak opisujesz to nie jest codzienność, byle nie podpaść policji i wszystko jest w porządku, trochę po Ukrainie jeździłem, no kołchoz jest straszny, ale nie gwałcą na każdym kroku .

Przecież wiem, że nie jest aż tak źle : D ale mimo wszysto, bezpieczniej czuję się w UE, wszystko jest łatwiejsze w załatwieniu itp itd. Choć wschód mnie mocno kręci.

Antidotum - Polski raj
WilczeLyko
WilczeLyko
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kim Ty jesteś w ogóle? Już kiedyś pytałam

Jestem dzieckiem Wszechświata, znalezionym w kościele w Baltimore, jestem Desideratą! :D
http://www.youtube.com/watch?v=qBHpFsJExYc.
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież wiem, że nie jest aż tak źle : D ale mimo wszysto, bezpieczniej czuję się w UE, wszystko jest łatwiejsze w załatwieniu itp itd. Choć wschód mnie mocno kręci.

Z tym załatwianiem się nie zgodzę. Tam masz problem, dajesz 20 hrywien i jedziesz dalej. U nas masz problem, i albo płacisz 200zł albo masz stawić się przed sądem ;-). Oczywiście nie popieram łapówkarstwa, ale potrzeba wyższa bierze górę, poruszanie się po Ukrainie nie stanowi problemu, tylko trzeba znać mentalność i tam bywać od czasu do czasu ;d.

Ewa Braun - 1692.
LuznyGosc
LuznyGosc
  2 dubna 2012

Sak Noel - Loca People

asexualna
asexualna
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem dzieckiem Wszechświata, znalezionym w kościele w Baltimore, jestem Desideratą! :D http://www.youtube.com/watch?v=qBHpFsJExYc.

Aha.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tym załatwianiem się nie zgodzę. Tam masz problem, dajesz 20 hrywien i jedziesz dalej. U nas masz problem, i albo płacisz 200zł albo masz stawić się przed sądem ;-). Oczywiście nie popieram łapówkarstwa, ale potrzeba wyższa bierze górę, poruszanie się po Ukrainie nie stanowi problemu, tylko trzeba znać mentalność i tam bywać od czasu do czasu ;d.

Nie wiem w sumie, nie bywam tam. Wolę Rosję :zabawa:

Distemper - Всё или ничего
WilczeLyko
WilczeLyko
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha.

Hehehe :>.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem w sumie, nie bywam tam. Wolę Rosję

Też wolę, ale za Ural bilet jest dość drogi niestety..a do Uralu to dla mnie Jewropa, prawdziwa Rosja, zaczyna się za Uralem ;d.

Гражданская Оборона - все идет по плану.mp3
asexualna
asexualna
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też wolę, ale za Ural bilet jest dość drogi niestety..a do Uralu to dla mnie Jewropa, prawdziwa Rosja, zaczyna się za Uralem ;d. Гражданская Оборона - все идет по плану.mp3

Ja teraz będę miała ruch bezwizowy z obwodem, chociaż tyle. Za Uralem to się dzieją dziwne rzeczy :ninja:

Нормы Морали - Свобода
WilczeLyko
WilczeLyko
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja teraz będę miała ruch bezwizowy z obwodem, chociaż tyle. Za Uralem to się dzieją dziwne rzeczy

Fajna sprawa, a ten ruch bezwizowy to w obie strony?
Za Uralem fajnie jest, pojedziesz, przebiorą Cię w strój szamanki i będziesz napierdzielać w bębenek po zupce muchomorowej :rotfl:
asexualna
asexualna
  2 dubna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajna sprawa, a ten ruch bezwizowy to w obie strony? Za Uralem fajnie jest, pojedziesz, przebiorą Cię w strój szamanki i będziesz napierdzielać w bębenek po zupce muchomorowej

W obie obie : D czuje mocny przemyt.
Szamanizm fajna prawa, ale to chyba gdzieś daleko na wschodzie bliżej Japonii.

Maximum the Hormone - What's up people?