Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 446 z 3084
Konto usunięte: Jak to się mówi "każda potwora" . Dobrze wiedzieć, że macie taką moc przyciągania, jak coś to się pod Was podepnę .
Dzięki

Konto usunięte: Już jakiś czas się nie interesowałem losami Decentrum, ale dobrze, że coś działa . Na wschodzie? Ukraina, Rosja, skłoty są wszędzie na Ukrainie na przedmieściach kijowa rzekomo jest - nazwy nie znam, w Moskwie dwa czy trzy, musiałbym się dokładniej zapytać, znajomy kiedyś bawił na wschodzie długo.
Działa ostro : D non stop coś się dzieje.
Na wschód gorzej z wyjazdami, wizy trzeba mieć, pieniędzy więcej wydać.
Kaganiec - Taka jest Polska.
Dorobię sobie cycki, jakąś perukę i będzie git

Konto usunięte: Działa ostro : D non stop coś się dzieje.
Na wschód gorzej z wyjazdami, wizy trzeba mieć, pieniędzy więcej wydać.
Na Ukrainę nie trzeba wizu :D. Więcej pieniędzy? Jak chcesz się wozić wszędzie taksówkami to może i tak ale:
1. Chleb 0.8zł.
2. Wódka 6 zł.
3. Piwo 1-2 zł.
4. Papierosy 1-5 zł
5. Wódka 6zł.
6. Wódka 6 zł.
7. Wódka 6 zł.
Teraz podlicz - wyjdzie taniej niż autobusem do Warszawy

A jesteś mały?

Konto usunięte: Na Ukrainę nie trzeba wizu :D. Więcej pieniędzy? Jak chcesz się wozić wszędzie taksówkami to może i tak ale:
1. Chleb 0.8zł.
2. Wódka 6 zł.
3. Piwo 1-2 zł.
4. Papierosy 1-5 zł
5. Wódka 6zł.
6. Wódka 6 zł.
7. Wódka 6 zł.
Teraz podlicz - wyjdzie taniej niż autobusem do Warszawy .
Ale jadąc tam lepiej być męskim osobnikiem : D osobiście boję się, bo jedną znajomą ode mnie z miasta zgwałcili w pociągu i wyrzucili na jakąś ukraińską wiochę.
Właśnie, obawiam się, że najwięcej bym wydała na przejazd przez Polskę.
Kurde no 185, ale mogę się zgarbić trochę

Konto usunięte: Ale jadąc tam lepiej być męskim osobnikiem : D osobiście boję się, bo jedną znajomą ode mnie z miasta zgwałcili w pociągu i wyrzucili na jakąś ukraińską wiochę.
Właśnie, obawiam się, że najwięcej bym wydała na przejazd przez Polskę.
Samotna kobieta w podróży nie jest nigdzie bezpieczna, dlatego jeździ się z męską obstawą i po kłopocie :D. Takie sytuacje jak opisujesz to nie jest codzienność, byle nie podpaść policji i wszystko jest w porządku, trochę po Ukrainie jeździłem, no kołchoz jest straszny, ale nie gwałcą na każdym kroku

Kim Ty jesteś w ogóle? Już kiedyś pytałam

Konto usunięte: Samotna kobieta w podróży nie jest nigdzie bezpieczna, dlatego jeździ się z męską obstawą i po kłopocie :D. Takie sytuacje jak opisujesz to nie jest codzienność, byle nie podpaść policji i wszystko jest w porządku, trochę po Ukrainie jeździłem, no kołchoz jest straszny, ale nie gwałcą na każdym kroku .
Przecież wiem, że nie jest aż tak źle : D ale mimo wszysto, bezpieczniej czuję się w UE, wszystko jest łatwiejsze w załatwieniu itp itd. Choć wschód mnie mocno kręci.
Antidotum - Polski raj
Jestem dzieckiem Wszechświata, znalezionym w kościele w Baltimore, jestem Desideratą! :D
http://www.youtube.com/watch?v=qBHpFsJExYc.
Konto usunięte: Przecież wiem, że nie jest aż tak źle : D ale mimo wszysto, bezpieczniej czuję się w UE, wszystko jest łatwiejsze w załatwieniu itp itd. Choć wschód mnie mocno kręci.
Z tym załatwianiem się nie zgodzę. Tam masz problem, dajesz 20 hrywien i jedziesz dalej. U nas masz problem, i albo płacisz 200zł albo masz stawić się przed sądem ;-). Oczywiście nie popieram łapówkarstwa, ale potrzeba wyższa bierze górę, poruszanie się po Ukrainie nie stanowi problemu, tylko trzeba znać mentalność i tam bywać od czasu do czasu ;d.
Ewa Braun - 1692.
Konto usunięte: Jestem dzieckiem Wszechświata, znalezionym w kościele w Baltimore, jestem Desideratą! :D
http://www.youtube.com/watch?v=qBHpFsJExYc.
Aha.
Konto usunięte: Z tym załatwianiem się nie zgodzę. Tam masz problem, dajesz 20 hrywien i jedziesz dalej. U nas masz problem, i albo płacisz 200zł albo masz stawić się przed sądem ;-). Oczywiście nie popieram łapówkarstwa, ale potrzeba wyższa bierze górę, poruszanie się po Ukrainie nie stanowi problemu, tylko trzeba znać mentalność i tam bywać od czasu do czasu ;d.
Nie wiem w sumie, nie bywam tam. Wolę Rosję

Distemper - Всё или ничего
Konto usunięte: Też wolę, ale za Ural bilet jest dość drogi niestety..a do Uralu to dla mnie Jewropa, prawdziwa Rosja, zaczyna się za Uralem ;d.
Гражданская Оборона - все идет по плану.mp3
Ja teraz będę miała ruch bezwizowy z obwodem, chociaż tyle. Za Uralem to się dzieją dziwne rzeczy

Нормы Морали - Свобода
Konto usunięte: Fajna sprawa, a ten ruch bezwizowy to w obie strony?
Za Uralem fajnie jest, pojedziesz, przebiorą Cię w strój szamanki i będziesz napierdzielać w bębenek po zupce muchomorowej
W obie obie : D czuje mocny przemyt.
Szamanizm fajna prawa, ale to chyba gdzieś daleko na wschodzie bliżej Japonii.
Maximum the Hormone - What's up people?