Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 445 z 3084
Konto usunięte: Hehehe, Castet to po prostu ewenement na polskiej scenie, uwielbiam ich . Kurde, na Antifest do Czech można za 600zł pojechać i to z dojazdem etc. ;o. To też mnie kusi..
Nie no, mnie właśnie ten Biłgoraj najbardziej zawsze kusi, ale daleko straszliwie mam. Na Castecie też nigdy nie byłam, bo najczęściej grają w swoim regionie, czyli na Śląsku :C Gdzie dokładniej ten Antifest?
Anti-Flag - I Don't Wanna
Konto usunięte: Nie no, mnie właśnie ten Biłgoraj najbardziej zawsze kusi, ale daleko straszliwie mam. Na Castecie też nigdy nie byłam, bo najczęściej grają w swoim regionie, czyli na Śląsku :C Gdzie dokładniej ten Antifest?
Antifest jest niedaleko granicy Josefof czy jakoś tak się to zwało ;D.
Ja mam w sumie blisko, a na Castet też bym skoczył, weź się skrzyknij z koleżankami, zróbcie petycje, żeby tak nam w pół drogi zagrali

Castet - Anty hippie brigade.mp3
Konto usunięte: Antifest jest niedaleko granicy Josefof czy jakoś tak się to zwało ;D.
Ja mam w sumie blisko, a na Castet też bym skoczył, weź się skrzyknij z koleżankami, zróbcie petycje, żeby tak nam w pół drogi zagrali . Castet..teraz mi się tak przypomniało, wokalista kiedyś się darł w 7 godzin snu ;D.
Nawet chciałyśmy kiedyś stopem jechać na te całe śląski, ale jakoś nie pykło

Oreskaband - Papaya
Konto usunięte: Nawet chciałyśmy kiedyś stopem jechać na te całe śląski, ale jakoś nie pykło niezłe koncerciwa są na Kopi w Berlinie, tam się dzieję. Wolę jechać cały dzień do Berlina niż cały dzień na Śląsk, albo do Czech : D
Stopem to sobie można na objazdowe wakacje po Mazurach jechać, bo na koncert, przy dzisiejszym chamstwie kierowców, musiałabyś kilka dni wcześniej wyruszyć - chyba, że jesteś wybitnie ładna i zgrabna, a Twoje koleżanki nie noszą irokezów

Konto usunięte: niezłe koncerciwa są na Kopi w Berlinie, tam się dzieję. Wolę jechać cały dzień do Berlina niż cały dzień na Śląsk, albo do Czech : D
Kopi to megafabryka dziś, tam ciągle się coś dzieje ;>. Mnie kusiły kiedyś wschodnie squaty, ale się wyleczyłem skutecznie

Tragedy - the point of no return.
Konto usunięte: Stopem to sobie można na objazdowe wakacje po Mazurach jechać, bo na koncert, przy dzisiejszym chamstwie kierowców, musiałabyś kilka dni wcześniej wyruszyć - chyba, że jesteś wybitnie ładna i zgrabna, a Twoje koleżanki nie noszą irokezów .

Konto usunięte: Kopi to megafabryka dziś, tam ciągle się coś dzieje ;>. Mnie kusiły kiedyś wschodnie squaty, ale się wyleczyłem skutecznie .
Na wschodnie strach jeździć. Najlepsze u Niemców, w Danii i w Hiszpanii

W Warszawie elba była spoko, ale coś źle to już widzę :X
Boys - Jesteś Szalona.
Konto usunięte: Z Berlina do domu na ziemię Warmińską dojechałam stopem w 10h, coś jeszcze mam mówić?
A to przepraszam, zdjęcie z CV proszę wysłać poprzez pw

Konto usunięte: Na wschodnie strach jeździć. Najlepsze u Niemców, w Danii i w Hiszpanii .
W Warszawie elba była spoko, ale coś źle to już widzę :X
Za pierwszym razem na pewno, jak pojeżdżę regularnie po wschodzie i się otrzaskam z tematem, to może zawitam na squatach, bo tam w wielu miejscach punk rock jest w miejscu w jakim u nas był w latach 70 - czyli w powijakach :). Elby szkoda, decentrum, Pilon chyba jeszcze jakoś stoi..Żal mi tych miejsc, szczególnie, że najczęściej rozbija się to o zasadę "nie bo nie".
Konto usunięte: A to przepraszam, zdjęcie z CV proszę wysłać poprzez pw . I to kolejny dowód na to, że równouprawnienie nie istnieje! .
Ale masakra, stałam z koleżanką opatulone we wszystkie bluzy jakie miałyśmy, czapki, kaptury, dwie pary spodni, a głupi trąbili jak na prostytutki : D
Konto usunięte: Za pierwszym razem na pewno, jak pojeżdżę regularnie po wschodzie i się otrzaskam z tematem, to może zawitam na squatach, bo tam w wielu miejscach punk rock jest w miejscu w jakim u nas był w latach 70 - czyli w powijakach :). Elby szkoda, decentrum, Pilon chyba jeszcze jakoś stoi..Żal mi tych miejsc, szczególnie, że najczęściej rozbija się to o zasadę "nie bo nie".
Decentrum wykurzyli, ale sale koncertową mają

A gdzie na wschodzie są skłoty? Bo nawet się nad tym nie zastanawiałam za bardzo.
Dropkick Murphys – Famous For Nothing
Konto usunięte: Ale masakra, stałam z koleżanką opatulone we wszystkie bluzy jakie miałyśmy, czapki, kaptury, dwie pary spodni, a głupi trąbili jak na prostytutki : D
Jak to się mówi "każda potwora"

Konto usunięte: Decentrum wykurzyli, ale sale koncertową mają mocni. Koło Elby mieszkałam trochę i mi się podobało, więc szkoda tym bardziej.
A gdzie na wschodzie są skłoty? Bo nawet się nad tym nie zastanawiałam za bardzo.
Już jakiś czas się nie interesowałem losami Decentrum, ale dobrze, że coś działa

Bunkier - Pewien pan.mp3