Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1585 z 3084
po........ czasy nastały

oj tam oj tam,zawsze są wyjątki :D
Konto usunięte: mnie często śmieszą głupie rzeczy, no ale śmianie się z czegoś nieśmiesznego jest idiotyczne i wtedy się po prostu udaje.. a udawanie nie jest fajne :D
no właśnie udawanie jest ujowe,nie umiem udawać :(
Konto usunięte: no dokłądnie.. wolę najgorsza prawdę od kłąmstwa, bo i tak kłamstwo wyjdzie na jaw, a tak na prawdę widać po człowieku kiedy kłamie i większość brnie dalej myśląc,że nie będzie to ciągnęło za sobą żadnych konsekwencji..
bo ludzie to z natury głupi są,kłamią,i myślą że będzie dobrze...a później jest płacz ból i rozpacz ;D
Konto usunięte: osobiście znam bardzo mało szczerych osób. najczęściej jest to szczerość częściowa bo jest też przekonanie,że to czego nie usłyszysz to cię nie zaboli i prawda jest częściowa a nie całą, co i tak nic nie daje ufff, to sie zgadaam / spisaam :P
no ciężko jest o naprawdę szczerych ludzi,ale tacy ludzie są,po prostu trzeba na nich trafić,no i to musi działać w dwie strony szczerość za szczerość-inaczej nic z tego nie wyjdzie...
nie ma to jak trochę rozkmin pod ten piękny niedzielny wieczór

Mlody M -Chcemy Wygrac 2
oj tam oj tam.. trzeba być tolerancyjnym....*
one jest definicją wszelkich wyjątków

Konto usunięte: no ciężko jest o naprawdę szczerych ludzi,ale tacy ludzie są,po prostu trzeba na nich trafić,no i to musi działać w dwie strony szczerość za szczerość-inaczej nic z tego nie wyjdzie..
nie ma w sumie ich co szukać, sami się nawijają

ajak!!
Żywiołak - Dybuk
*żartowalam j**ać ich xd
ja rozumiem być tolerancyjnym..no ale bez przesady,a to co się dzieje to jest ewidentna przesada połączona z ogólnoświatową głupotą...
nie zazdroszczę

prawda!

ojojoj,ale dawno żywiołaka nie słyszałem,dzięki za przypomnienie ;]
Konto usunięte: ja rozumiem być tolerancyjnym..no ale bez przesady,a to co się dzieje to jest ewidentna przesada połączona z ogólnoświatową głupotą...
pocieszę Cie - świat będzie coraz gorszy i musimy z tym żyć

... nie dziekuję :D

toż to grzech..!
satyricon - black crow on a tombstone
niby mam to głęboko w poważaniu,a jednak jak na to patrzę to nie wiem czy się śmiać czy płakać...jakaś wojenka by się przydała to by się słabe elementy nieprzystosowane do życia same wyeliminowały :D
jestem bardzo grzeszny :D oj bardzo bardzo

chyba czeka mnie piekło haha

Żywiołak - Psychoteka
Konto usunięte: niby mam to głęboko w poważaniu,a jednak jak na to patrzę to nie wiem czy się śmiać czy płakać...jakaś wojenka by się przydała to by się słabe elementy nieprzystosowane do życia same wyeliminowały :D
trzeba mieć na to swój sposób i włączyć chociażby dobrą nutę i śmiać się z tych larw

no to sie tam spotkamy

Graveworm - Thorns Of Desolation