Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1584 z 3084
Konto usunięte: jo! zgadzam się ludzie chcą być NORMALNI żeby być jak inni, najlepiej być sobą mimo wszystko, świat mnie tak ukształtował że nie ugięłabym się pod pesymistycznymi hasłami wszystkich ludzi świata ;)
no to też prawda, jestem po..bana w pozytywnym słowa znaczeniu, mam poczucie humoru etc etc, ale strasznie potrafię narzekać i wytykać to co złe, jednak jak się nie znam to się nie wypowiadam, a poprzez to,że jestem szczera ludzie mają mnie za chamską - przykład ten portal i reakcja ludzi na szczere oceny a nie maksiki
tak naprawdę to chory system tak kształtuje ludzi żeby byli ,,normalni-szarzy" ludziom to odpowiada,bo nie potrzebują wiele,myślą że są wyjątkowi...a tak naprawdę są tacy sami,być sobą mimo wszystko to mega trafne hasło

heh,takich pozytywnie pier.... ludzi potrzeba,dzięki temu właśnie nie jest się jak inni,jest się sobą i gra gitara

Małpa - Postaw Na Mnie
Konto usunięte: tak naprawdę to chory system tak kształtuje ludzi żeby byli ,,normalni-szarzy" ludziom to odpowiada,bo nie potrzebują wiele,myślą że są wyjątkowi...a tak naprawdę są tacy sami,być sobą mimo wszystko to mega trafne hasło
być chociaż trochę innym jest teraz mega mega dziwne i niezrozumiane

Konto usunięte: heh,takich pozytywnie pier.... ludzi potrzeba,dzięki temu właśnie nie jest się jak inni,jest się sobą i gra gitara

moja matka

Konto usunięte: ale nie umiem się śmiać z rzeczy które mnie nie śmieszą-bo dlaczego mam śmiać się z czegoś co jest głupie a nie śmieszne? :D
mnie często śmieszą głupie rzeczy, no ale śmianie się z czegoś nieśmiesznego jest idiotyczne i wtedy się po prostu udaje.. a udawanie nie jest fajne :D
Konto usunięte: i tutaj właśnie dochodzimy do sedna sprawy czyli szczerości,sam wolę powiedzieć najszczersza prawdę niż udawać,pisać bajki i łgać,szczerzy ludzie maja po prostu dla mnie bardzo dużą wartość,zazwyczaj też ich słowo jest coś warte,co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane...kiedyś jeśli dawało się komuś słowo się słowa dotrzymywało,a dzisiaj to szkoda gadać...
no dokłądnie.. wolę najgorsza prawdę od kłąmstwa, bo i tak kłamstwo wyjdzie na jaw, a tak na prawdę widać po człowieku kiedy kłamie i większość brnie dalej myśląc,że nie będzie to ciągnęło za sobą żadnych konsekwencji..
Konto usunięte: i brawa dla Ciebie za tą szczerość ;] brakuje mi tej szczerości od kiedy zmieniłem miejsce zamieszkania i nie mam ze sobą tych kilku szczerych ludzi...
osobiście znam bardzo mało szczerych osób. najczęściej jest to szczerość częściowa bo jest też przekonanie,że to czego nie usłyszysz to cię nie zaboli i prawda jest częściowa a nie całą, co i tak nic nie daje

Bon Jovi - Always