Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

Bracia Figo Fagot -Elegancja Francja

bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

the analogs - oi młodzież

bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

o,s,t,r, - brzydki zly i szczery

bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

eldo - granice

LaMuerte666
LaMuerte666
  21 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z nim jest dosc dziwna historia, bo a i owszem, mialam a potem dalam komputer do naprawy i mialam zmieniony ystem i za cholere nie pamietam nazwy ani hasla ale chyba zaloze na dniach, ale moje lenistwo chyba z tym wygrywa bo po prostu mi sie nie chce

szokująca historia :mrgreen: no ale lenistwo to choroba naszego stulecia,ja miałem się uczyć na prawko bo we wtorek kolejny egzamin no ale..się nie chce,jutro się pouczę :lol:
musimy się kiedyś ustawić na piwo :mrgreen:

Illusion - Adubi
bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szokująca historia no ale lenistwo to choroba naszego stulecia,ja miałem się uczyć na prawko bo we wtorek kolejny egzamin no ale..się nie chce,jutro się pouczę

ja mam egzamin 15 i sądzę, że nie zdam bo mi się nie chce tych testów robić :and: lenistwo górą !!

Konto usunięte
Konto usunięte: musimy się kiedyś ustawić na piwo

JAK CIE POLUBIE.. xd

Małpa - Właśnie Ty
LaMuerte666
LaMuerte666
  21 října 2012

ZZ Top - Brown Sugar

bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

All Bandits - Wypłata

bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

All Bandits - Wypijmy Jeszcze Raz

LaMuerte666
LaMuerte666
  21 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam egzamin 15 i sądzę, że nie zdam bo mi się nie chce tych testów robić lenistwo górą !!

no ja na A egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym,w środę praktyczny...ale właśnie zaczynam na B i mam już dosyć tych testów,w sumie to już dawno powinienem mieć prawko ale jakoś jeździłem bez i było dobrze :P ale teraz nie ma opcji,trzeba kupić jakiś samochód,2 razy tygodniu muszę dojeżdżać do wawy na praktyki i mam dosyć jazdy busami a do szkoly pociągami...
powiem Ci że porób sobie dzień,dwa przed egzaminem testy i się nie stresuj i będzie dobrze :mrgreen: dochodzę do wniosku że najważniejsze żeby się nie stresować i sie skupić i powinno się udać :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: JAK CIE POLUBIE.. xd

:mrgreen: haha spoko,jestem zdatny do lubienia :lol:

A.J.K.S - Lampyris Noctiluca
bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja na A egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym,w środę praktyczny...ale właśnie zaczynam na B i mam już dosyć tych testów,w sumie to już dawno powinienem mieć prawko ale jakoś jeździłem bez i było dobrze :P ale teraz nie ma opcji,trzeba kupić jakiś samochód,2 razy tygodniu muszę dojeżdżać do wawy na praktyki i mam dosyć jazdy busami a do szkoly pociągami... powiem Ci że porób sobie dzień,dwa przed egzaminem testy i się nie stresuj i będzie dobrze dochodzę do wniosku że najważniejsze żeby się nie stresować i sie skupić i powinno się udać

ostatnio robiłam kilka dni ale z książki i miałam może 2 błędy na jakieś tam 130 pytań, więc spoko :mrgreen: najbardziej mnie podbudowuje to,że siostra oblała za 1 razem i to mnie motywuję - może w końcu będę od niej lepsza haha :zawik:

Konto usunięte
Konto usunięte: haha spoko,jestem zdatny do lubienia

a ja właśnie ponoć nie.. :smutny:

all bandits - my jesteśmy skinheads
bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

Awantura - Awantura

LaMuerte666
LaMuerte666
  21 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio robiłam kilka dni ale z książki i miałam może 2 błędy na jakieś tam 130 pytań, więc spoko najbardziej mnie podbudowuje to,że siostra oblała za 1 razem i to mnie motywuję - może w końcu będę od niej lepsza haha

dasz radę :mrgreen: zresztą najważniejsze że zaczęłaś na starych przepisach a każda motywacja jest dobra ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja właśnie ponoć nie..

wiesz,ponoć to ja jestem normalnym dobrym chłopakiem-ale realia tak naprawdę są nieco inne :lol: i raczej za normalnego to sam siebie nie uważam,no ale to mały szczegół,zresztą normalność jest nudna...

a to czy kogoś się lubi czy nie to już osobista kwestia każdego człeka z osobna,więc gadanie że nie jesteś zdatna do lubienia jest uja warte,bo każdy jest zdatny tylko trzeba trafić na odpowiedniego człowieka ;]

Pih -Wiesz kto ma ogień
bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz,ponoć to ja jestem normalnym dobrym chłopakiem-ale realia tak naprawdę są nieco inne i raczej za normalnego to sam siebie nie uważam,no ale to mały szczegół,zresztą normalność jest nudna... a to czy kogoś się lubi czy nie to już osobista kwestia każdego człeka z osobna,więc gadanie że nie jesteś zdatna do lubienia jest uja warte,bo każdy jest zdatny tylko trzeba trafić na odpowiedniego człowieka ;]

jo! zgadzam się :mrgreen: ludzie chcą być NORMALNI żeby być jak inni, najlepiej być sobą mimo wszystko, świat mnie tak ukształtował że nie ugięłabym się pod pesymistycznymi hasłami wszystkich ludzi świata ;)
no to też prawda, jestem po..bana w pozytywnym słowa znaczeniu, mam poczucie humoru etc etc, ale strasznie potrafię narzekać i wytykać to co złe, jednak jak się nie znam to się nie wypowiadam, a poprzez to,że jestem szczera ludzie mają mnie za chamską - przykład ten portal i reakcja ludzi na szczere oceny a nie maksiki :zawik:

Kid Cudi - King Wizard
bozebozenkoo
bozebozenkoo
  21 října 2012

Kid Cudi - Cool Head