Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ku..a, gdyby moja baba przestała palić też bym zaprzestał. Sorry, wku..iłem się. Cholerny nałóg. Ja jeszcze wypiję, ale potrafię odmówić, wiem na ile mogę sobie pozwolić. Ile to tam było 10? 20? Nooo, hehe! http://www.czaszabawy.pl/photo/product_info/b/5/4/1_b542c76046f5.jpg Dokładnie, nie zapominajmy też, że piłka nożna to piękny ale jakże też niebezpieczny sport. Opieram się tutaj głównie na przemęczeniach, atakach serca i tego typu kontuzjach: http://www.youtube.com/watch?v=fvdzu9yv5qY&feature=related

Rzucajcie rzem, nie możecie? :mrgreen: Nic się nie stało przecież. :lol:

Ja całe życie potrafiłem odmawiać, jednak miałem taki okres w życiu, że chodziłem na mecze w niedzielę a po nich miałem dogrywki. :rotfl: Potem powiedziałem sobie, że nie tędy droga, by czymś swoje smutki i kłopoty rozwiązywać, bo się tak nie da. :D

No coś Ty, coś koło 30. :rotfl:

Te avatary w sumie coś jednak odzwierciedlają. :rotfl:

To bardzo brzydkie złamanie cholera. Ból jak ból ale sam widok jest mało smaczny. :mrgreen:

Raekwon - Dem want war
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zaraz uciekam, dlatego tak to wszystko streściłem. :)

Sam zaraz uciekam, mam nadzieję, że skończę jeszcze sezon na Pes'ie. Chyba ze 4 mecze zostało. Tak bym graniem zmęczył się przed spaniem. :rotfl:
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012

Jay-Z, Memphis Bleek, Beanie Sigel & Amil - For my thugs

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzucajcie rzem, nie możecie? Nic się nie stało przecież. Ja całe życie potrafiłem odmawiać, jednak miałem taki okres w życiu, że chodziłem na mecze w niedzielę a po nich miałem dogrywki. Potem powiedziałem sobie, że nie tędy droga, by czymś swoje smutki i kłopoty rozwiązywać, bo się tak nie da. :D No coś Ty, coś koło 30. Te avatary w sumie coś jednak odzwierciedlają. To bardzo brzydkie złamanie cholera. Ból jak ból ale sam widok jest mało smaczny.

Ona nie chce w tym sęk, a zarazem problem. 30? rówieśnik Pako :ziober2:
Hahah, ja to obejrzałem zaledwie raz i już więcej nie obejrzę. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Sam zaraz uciekam, mam nadzieję, że skończę jeszcze sezon na Pes'ie. Chyba ze 4 mecze zostało. Tak bym graniem zmęczył się przed spaniem.

W jakiego Pes'a pykasz i jaką drużyną grywasz?

Bueno Clinic-Take Me Away (Cherry Coke Remix)
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012

inaczej, kim grasz najczęściej :D

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ona nie chce w tym sęk, a zarazem problem. 30? rówieśnik Pako Hahah, ja to obejrzałem zaledwie raz i już więcej nie obejrzę. :D

Dla zdrowia to nie dobrze, że nie chce. Powinna zacząć chcieć jak najszybciej, lepiej rzucić teraz niż jak coś dopadnie! Przecież żartowałem, nie podaję swojego wieku tak z zasady, bo wielu pyta. Jestem młodszy od niego to na pewno!

To daje od myślenia. Lepiej nie oglądać. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: W jakiego Pes'a pykasz i jaką drużyną grywasz?

Ja to tylko w 2006 gram, bo go najbardziej lubię. A grywam od zawsze Juventusem, dla mnie inne drużyny nie istnieją. :D

Angie Martinez - Wow
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: inaczej, kim grasz najczęściej :D

Tak jak pisałem. Chyba że gram z kimś, to wybieram drużynę pod przeciwnika. Jak jest dosyć słaby, jak mój braciak, to grywam kimś gorszym. :ziober2:
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla zdrowia to nie dobrze, że nie chce. Powinna zacząć chcieć jak najszybciej, lepiej rzucić teraz niż jak coś dopadnie! Przecież żartowałem, nie podaję swojego wieku tak z zasady, bo wielu pyta. Jestem młodszy od niego to na pewno!

Ciii. Dopadnie ją ciąża to od razu będzie potrafiła rzucić. :D
A masz zamiar kiedyś ujawnić swój wiek? :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja to tylko w 2006 gram, bo go najbardziej lubię. A grywam od zawsze Juventusem, dla mnie inne drużyny nie istnieją. :D

Ja w 08 ewentualnie. Tylko Chelsea :mrgreen:

Naksi vs Brunner - Poontzie (Piet Norman Mashup)
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jak pisałem. Chyba że gram z kimś, to wybieram drużynę pod przeciwnika. Jak jest dosyć słaby, jak mój braciak, to grywam kimś gorszym.

Ograłbym Cię nawet na padzie :D
MuyBueno
MuyBueno
  20 ledna 2012

ECHO ROOTS - HEAVY PRESSURE

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciii. Dopadnie ją ciąża to od razu będzie potrafiła rzucić. :D A masz zamiar kiedyś ujawnić swój wiek? :P

Moja matka nigdy nie rzuciła palenia i jak nosiła mnie w sobie to też potrafiła pół paczki dziennie spalić, do tego piła! Więc nie zawsze to tak działa. :D
Chyba nie, to tak jak ze zdjęciami, wielu o nich pyta. Jednak ja zawsze piszę, że ich nie będzie. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja w 08 ewentualnie. Tylko Chelsea

Co kto lubi. Ja się wychowywałem na takich piłkarzach jak Del Piero, Zidane i Davids i tak mi to jakoś pozostało.

The cash money millionaires - Respect
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012

Sweet Dreams (Ok Dac Remix)

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ograłbym Cię nawet na padzie :D

Być może, nie będę zaprzeczał. :ziober2:
MuyBueno
MuyBueno
  20 ledna 2012

ECHO ROOTS - HEAVY PRESSURE

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja matka nigdy nie rzuciła palenia i jak nosiła mnie w sobie to też potrafiła pół paczki dziennie spalić, do tego piła! Więc nie zawsze to tak działa. :D Chyba nie, to tak jak ze zdjęciami, wielu o nich pyta. Jednak ja zawsze piszę, że ich nie będzie. :D

Nie pozwoliłbym na takie czynności jako facet, jako przyszły tato małego. :D
Twój login powinien nosić nazwę Hidden. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Co kto lubi. Ja się wychowywałem na takich piłkarzach jak Del Piero, Zidane i Davids i tak mi to jakoś pozostało.

Legendy :)

Ron May Feat. Kitty - Bye Bye