Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 125 z 3084
Konto usunięte: ku..a, gdyby moja baba przestała palić też bym zaprzestał. Sorry, wku..iłem się.
Cholerny nałóg.
Ja jeszcze wypiję, ale potrafię odmówić, wiem na ile mogę sobie pozwolić.
Ile to tam było 10? 20?
Nooo, hehe!
http://www.czaszabawy.pl/photo/product_info/b/5/4/1_b542c76046f5.jpg
Dokładnie, nie zapominajmy też, że piłka nożna to piękny ale jakże też niebezpieczny sport. Opieram się tutaj głównie na przemęczeniach, atakach serca i tego typu kontuzjach:
http://www.youtube.com/watch?v=fvdzu9yv5qY&feature=related
Rzucajcie rzem, nie możecie?

Ja całe życie potrafiłem odmawiać, jednak miałem taki okres w życiu, że chodziłem na mecze w niedzielę a po nich miałem dogrywki.

No coś Ty, coś koło 30.

Te avatary w sumie coś jednak odzwierciedlają.

To bardzo brzydkie złamanie cholera. Ból jak ból ale sam widok jest mało smaczny.

Raekwon - Dem want war
Konto usunięte: Rzucajcie rzem, nie możecie? Nic się nie stało przecież.
Ja całe życie potrafiłem odmawiać, jednak miałem taki okres w życiu, że chodziłem na mecze w niedzielę a po nich miałem dogrywki. Potem powiedziałem sobie, że nie tędy droga, by czymś swoje smutki i kłopoty rozwiązywać, bo się tak nie da. :D
No coś Ty, coś koło 30.
Te avatary w sumie coś jednak odzwierciedlają.
To bardzo brzydkie złamanie cholera. Ból jak ból ale sam widok jest mało smaczny.
Ona nie chce w tym sęk, a zarazem problem. 30? rówieśnik Pako

Hahah, ja to obejrzałem zaledwie raz i już więcej nie obejrzę. :D
Konto usunięte: Sam zaraz uciekam, mam nadzieję, że skończę jeszcze sezon na Pes'ie. Chyba ze 4 mecze zostało. Tak bym graniem zmęczył się przed spaniem.
W jakiego Pes'a pykasz i jaką drużyną grywasz?
Bueno Clinic-Take Me Away (Cherry Coke Remix)
Konto usunięte: Ona nie chce w tym sęk, a zarazem problem. 30? rówieśnik Pako
Hahah, ja to obejrzałem zaledwie raz i już więcej nie obejrzę. :D
Dla zdrowia to nie dobrze, że nie chce. Powinna zacząć chcieć jak najszybciej, lepiej rzucić teraz niż jak coś dopadnie! Przecież żartowałem, nie podaję swojego wieku tak z zasady, bo wielu pyta. Jestem młodszy od niego to na pewno!
To daje od myślenia. Lepiej nie oglądać. :)
Ja to tylko w 2006 gram, bo go najbardziej lubię. A grywam od zawsze Juventusem, dla mnie inne drużyny nie istnieją. :D
Angie Martinez - Wow
Konto usunięte: Dla zdrowia to nie dobrze, że nie chce. Powinna zacząć chcieć jak najszybciej, lepiej rzucić teraz niż jak coś dopadnie! Przecież żartowałem, nie podaję swojego wieku tak z zasady, bo wielu pyta. Jestem młodszy od niego to na pewno!
Ciii. Dopadnie ją ciąża to od razu będzie potrafiła rzucić. :D
A masz zamiar kiedyś ujawnić swój wiek? :P
Konto usunięte: Ja to tylko w 2006 gram, bo go najbardziej lubię. A grywam od zawsze Juventusem, dla mnie inne drużyny nie istnieją. :D
Ja w 08 ewentualnie. Tylko Chelsea

Naksi vs Brunner - Poontzie (Piet Norman Mashup)
Konto usunięte: Ciii. Dopadnie ją ciąża to od razu będzie potrafiła rzucić. :D
A masz zamiar kiedyś ujawnić swój wiek? :P
Moja matka nigdy nie rzuciła palenia i jak nosiła mnie w sobie to też potrafiła pół paczki dziennie spalić, do tego piła! Więc nie zawsze to tak działa. :D
Chyba nie, to tak jak ze zdjęciami, wielu o nich pyta. Jednak ja zawsze piszę, że ich nie będzie. :D
Co kto lubi. Ja się wychowywałem na takich piłkarzach jak Del Piero, Zidane i Davids i tak mi to jakoś pozostało.
The cash money millionaires - Respect
Konto usunięte: Moja matka nigdy nie rzuciła palenia i jak nosiła mnie w sobie to też potrafiła pół paczki dziennie spalić, do tego piła! Więc nie zawsze to tak działa. :D
Chyba nie, to tak jak ze zdjęciami, wielu o nich pyta. Jednak ja zawsze piszę, że ich nie będzie. :D
Nie pozwoliłbym na takie czynności jako facet, jako przyszły tato małego. :D
Twój login powinien nosić nazwę Hidden. :D
Konto usunięte: Co kto lubi. Ja się wychowywałem na takich piłkarzach jak Del Piero, Zidane i Davids i tak mi to jakoś pozostało.
Legendy :)
Ron May Feat. Kitty - Bye Bye