Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012

Black eyed peas - Meet me halfway

Cześć Dejv :piwo:

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012

Del the funky homosapien - Workin it

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012

Funky Bootz - Get The Party Rockin' (Money G Remix)

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć Dejv

Witam :piwo: w końcu ktoś znajomy.

Lisa Miskovsky - Still Alive (Bingo Players Knight The Great Dirty Mash Up)
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu ktoś znajomy.

Widzę, że stary av powrócił. :)
Jak żyjesz?

Del the funky homosapien - Str8t up and down
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012

De La Soul - Shopping bag

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzę, że stary av powrócił. :) Jak żyjesz?

No tak chyba będzie najlepiej, żaden inny mnie tak nie charakteryzuje jak obecny. :)
U mnie znakomicie śmiem rzec. Gdyby tak wyeliminować bezrobocie, byłoby wręcz idealnie. A Ty jak tam?

Chuckie ft. Gregor Salto - What Happens in Vegas (Ibiza VIP Mix)
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012

Energy 52 - Cafe Del Mar (Out Of Office Remix)

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak chyba będzie najlepiej, żaden inny mnie tak nie charakteryzuje jak obecny. :) U mnie znakomicie śmiem rzec. Gdyby tak wyeliminować bezrobocie, byłoby wręcz idealnie. A Ty jak tam?

Skoro tak piszesz. Lepszy taki niż to co ma większość obecnych na forum. :)
Staraj się, szukaj a na pewno coś znajdziesz. W sumie na razie też mam wolne, z przyczyn chorobowych. Chyba zakończę swoją demencję i zacznę wychodzić na człowieka, bo ostatnio zachowuję się jak ostatnia szmata, do tego przestało mi się cokolwiek chcieć. W chorobie chodziłem regularnie grać, a teraz nawet do tego stoję plecami i nie wiem czy mi się jeszcze biegać za piłką chce, a to niedobrze. :nie:

De La Soul - Iits like that (feat. Carl Thomas)
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012

Dessa - Mineshaft II

tibauld
tibauld
  20 ledna 2012

Dessa - The bullpen

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro tak piszesz. Lepszy taki niż to co ma większość obecnych na forum. :) Staraj się, szukaj a na pewno coś znajdziesz. W sumie na razie też mam wolne, z przyczyn chorobowych. Chyba zakończę swoją demencję i zacznę wychodzić na człowieka, bo ostatnio zachowuję się jak ostatnia szmata, do tego przestało mi się cokolwiek chcieć. W chorobie chodziłem regularnie grać, a teraz nawet do tego stoję plecami i nie wiem czy mi się jeszcze biegać za piłką chce, a to niedobrze.

Wydaje mnie się, że wiem o które Ci się rozchodzi :p
W przeciwieństwie do Ciebie, chęci do pracy to ja mam spore.
Mam zamiar wrócić na kuchnię. Odpycha mnie tylko jedna modliszka (kierowniczka), muszę się przełamać, postawić na swoim, wrócić i robić to co do mnie należy, mając resztę w dupie.
Na jaki okres czasu chorobowe?
Ostatnio dostałem "powołanie" od znajomych na jakąś ligę w Czempiniu,
dla ich niestety, nie biegam już za piłką od ponad 2 lat.

Adele - Rolling In the Deep (Benny Royal Re-Fix)
tibauld
tibauld
  20 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wydaje mnie się, że wiem o które Ci się rozchodzi :p W przeciwieństwie do Ciebie, chęci do pracy to ja mam spore. Mam zamiar wrócić na kuchnię. Odpycha mnie tylko jedna modliszka (kierowniczka), muszę się przełamać, postawić na swoim, wrócić i robić to co do mnie należy, mając resztę w dupie. Na jaki okres czasu chorobowe? Ostatnio dostałem "powołanie" od znajomych na jakąś ligę w Czempiniu, dla ich niestety, nie biegam już za piłką od ponad 2 lat.

Z pewnością wiesz. :D
Ja w sumie mam i ich nie mam, jednak już wolę normalnie funkcjonować, niż tak jak jest teraz. Chodzę spać o której chcę, robię co chcę a przestało mi się to już podobać. :ziober2:
To powracaj, a w "praniu" się okaże czy dobrze zrobiłeś. :)
Do końca tego miesiąca w sumie, najgorsze jest to, żeby zdiagnozować jakąkolwiek poprawę czy też pogorszenie muszę chodzić na kontrolę, bo sam nie umiem tego zdiagnozować.
Czempin źle mi się kojarzy. :rotfl: Nie biegasz, bo nie chcesz czy dlatego że miałeś problemy ze zdrowiem?
Mnie ostatnio w trenowanie dzieciaków wkręcają. :tak:

Dessa - Alibi
NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012

Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn - Better Half Of Me (Club Mix)

NiemamDloni
NiemamDloni
  20 ledna 2012

Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn - Better Half Of Me (Club Mix)