lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 122 z 3084
No tak chyba będzie najlepiej, żaden inny mnie tak nie charakteryzuje jak obecny. :)
U mnie znakomicie śmiem rzec. Gdyby tak wyeliminować bezrobocie, byłoby wręcz idealnie. A Ty jak tam?
Chuckie ft. Gregor Salto - What Happens in Vegas (Ibiza VIP Mix)
Konto usunięte: No tak chyba będzie najlepiej, żaden inny mnie tak nie charakteryzuje jak obecny. :)
U mnie znakomicie śmiem rzec. Gdyby tak wyeliminować bezrobocie, byłoby wręcz idealnie. A Ty jak tam?
Skoro tak piszesz. Lepszy taki niż to co ma większość obecnych na forum. :)
Staraj się, szukaj a na pewno coś znajdziesz. W sumie na razie też mam wolne, z przyczyn chorobowych. Chyba zakończę swoją demencję i zacznę wychodzić na człowieka, bo ostatnio zachowuję się jak ostatnia szmata, do tego przestało mi się cokolwiek chcieć. W chorobie chodziłem regularnie grać, a teraz nawet do tego stoję plecami i nie wiem czy mi się jeszcze biegać za piłką chce, a to niedobrze.

De La Soul - Iits like that (feat. Carl Thomas)
Konto usunięte: Skoro tak piszesz. Lepszy taki niż to co ma większość obecnych na forum. :)
Staraj się, szukaj a na pewno coś znajdziesz. W sumie na razie też mam wolne, z przyczyn chorobowych. Chyba zakończę swoją demencję i zacznę wychodzić na człowieka, bo ostatnio zachowuję się jak ostatnia szmata, do tego przestało mi się cokolwiek chcieć. W chorobie chodziłem regularnie grać, a teraz nawet do tego stoję plecami i nie wiem czy mi się jeszcze biegać za piłką chce, a to niedobrze.
Wydaje mnie się, że wiem o które Ci się rozchodzi :p
W przeciwieństwie do Ciebie, chęci do pracy to ja mam spore.
Mam zamiar wrócić na kuchnię. Odpycha mnie tylko jedna modliszka (kierowniczka), muszę się przełamać, postawić na swoim, wrócić i robić to co do mnie należy, mając resztę w dupie.
Na jaki okres czasu chorobowe?
Ostatnio dostałem "powołanie" od znajomych na jakąś ligę w Czempiniu,
dla ich niestety, nie biegam już za piłką od ponad 2 lat.
Adele - Rolling In the Deep (Benny Royal Re-Fix)
Konto usunięte: Wydaje mnie się, że wiem o które Ci się rozchodzi :p
W przeciwieństwie do Ciebie, chęci do pracy to ja mam spore.
Mam zamiar wrócić na kuchnię. Odpycha mnie tylko jedna modliszka (kierowniczka), muszę się przełamać, postawić na swoim, wrócić i robić to co do mnie należy, mając resztę w dupie.
Na jaki okres czasu chorobowe?
Ostatnio dostałem "powołanie" od znajomych na jakąś ligę w Czempiniu,
dla ich niestety, nie biegam już za piłką od ponad 2 lat.
Z pewnością wiesz. :D
Ja w sumie mam i ich nie mam, jednak już wolę normalnie funkcjonować, niż tak jak jest teraz. Chodzę spać o której chcę, robię co chcę a przestało mi się to już podobać.
To powracaj, a w "praniu" się okaże czy dobrze zrobiłeś. :)
Do końca tego miesiąca w sumie, najgorsze jest to, żeby zdiagnozować jakąkolwiek poprawę czy też pogorszenie muszę chodzić na kontrolę, bo sam nie umiem tego zdiagnozować.
Czempin źle mi się kojarzy.
Nie biegasz, bo nie chcesz czy dlatego że miałeś problemy ze zdrowiem? Mnie ostatnio w trenowanie dzieciaków wkręcają.
Dessa - Alibi