Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1120 z 3084
Sylvinka: Chyba nie gustuje w smętach! :D
Wcześniej może i tak było, ale ten tydzień i jeszcze poprzedni to naprawdę był marny, już mam nawet dość tych pogód 16dn bo i tak jak zwykle kłamią. O tak nowe audi byłoby chyba najlepszą motywacją, ewentualnie jakieś bmw ale nie będę już taka wybredna :D czekolada mówisz? może spróbuję, przynajmniej będę miała na kogo zwalić po nieudanej próbie :D powiem Ci, że jest mi to zupełnie obojętne gdzie jadę na wakacji i owszem w tym roku miało być nasze 'piękne polskie' morze, ale znajomi się rozmyślili a tak w dwie czy cztery osoby to szkoda jechać, a teraz siostra mnie ciągnie na kilka dni w góry to czemu nie, ale nie wiąże się to z codziennym wędrowaniem po jakichś morskich okach czy dolinach tylko zupełny odpoczynek, miałam ochotę przy okazji odwiedzić na chwilę Słowację co by zanurzyć się tam chociaż na chwilę w jakichś fajnych wodach. Oj w NL naprawdę ciężko trafić na fajną pogodę, no ale cóż takie położenie. Wybierasz się kiedyś do PL czy tam już taki bardziej stały pobyt?
Ale to niekoniecznie musi byc smet. Smet to przewaznie muzyka o nieszczesliwej milosci, a co jesli jest taka pozytywna, o prawdziwej, udanej milosci? :P
Mam nadzieje, ze przyszla wiosna przyniesie wiecej slonca, bo wtedy zamierzam dopiero wracac. Audi A3 i robie prawo jazdy w dziesiec minut.

LuznyGosc: Ale to niekoniecznie musi byc smet. Smet to przewaznie muzyka o nieszczesliwej milosci, a co jesli jest taka pozytywna, o prawdziwej, udanej milosci?
Mam nadzieje, ze przyszla wiosna przyniesie wiecej slonca, bo wtedy zamierzam dopiero wracac. Audi A3 i robie prawo jazdy w dziesiec minut. BMW tez bym nie pogardzil, ale to raczej fury dla cwaniaczkow. Czekolada jest dobra, mowie Ci. Sprawdzila sie u wielu osob. Ja wpieprzalem zawsze przed jakimis arcywaznymi egzaminami. Nie wiem, co ja bym w gorach robil. Gdyby byl internet.. Ciezko trafic na ladna pogode, to prawda, ale na przyklad dwa lata temu grzalo caaaaaly czas. No ale to bylo dwa lata temu. Planowalem z samego poczatku wyjechac na trzy miesiace, ale widze juz po dwoch tygodniach, ze nie zarobie za wiele, wiec pomyslalem o polrocznej pracy tutaj, jednak i na zime nie chce wracac do Polski, a tutaj przynajmniej bede mial wyzsza stawke w swieta, wiec znowuz moge wiecej zarobic. Wiosna zapewne wroce, a wczesniej to moze zjade ze dwa razy.
To już lepiej, więc może i mogłabym posłuchać ale nie chcę się katować już wolę jakieś tam Dzień dobry, Kocham Cię

Boże, lubisz takie same samochody jak ja :D ale ostatnio coraz więcej u mnie a3 jeździ więc już tak trudniej skusić się na coś co ma prawie każdy, mi ostatnio wpadło w oko
Porsche Cayenne

Na wakacjach ślęczałbyś nad internetem? nad hyde? co z Ciebie za facet :D Ogólnie myślałam że teraz w NL to jest teraz sezon bardziej wakacyjny i praca się nie klei bo zawsze o tej porze ja wyjeżdżałam tam do znajomych, a tu proszę Tobie aż się robota w rękach pali i chcesz tam zostać i pracować jeszcze dłużej :D.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...