Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1119 z 3084
LuznyGosc: Czemuuuu? Nie lubisz? Ja bardzo lubie, dlatego slucham najczesciej wlasnie tego typu muzyki. Nie oznacza to oczywiscie, ze innej nie posiadam i nie slucham.
Witaj. Jak sloneczne dni w Polsce mijaja?
Nie wpada mi w ucho od dłuższego czasu, ale oczywiście nie mam nic przeciwko niej :D tak tylko chciałam jakoś zaczepić

Słoneczne? No nie żartuj, byłam dziś na rowerze w kurtce :( a tak w ogóle to żyje w stresie bo 31 mam egzamin na prawko i się sram jakby to co najmniej matura była :D a zaraz po nim jadę w góry to może trochę odsapnę no i liczę na przynajmniej odrobinkę lepszą pogodę. A Tobie? Co w ogóle porabiasz? :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Nie wpada mi w ucho od dłuższego czasu, ale oczywiście nie mam nic przeciwko niej :D tak tylko chciałam jakoś zaczepić .
Słoneczne? No nie żartuj, byłam dziś na rowerze w kurtce :( a tak w ogóle to żyje w stresie bo 31 mam egzamin na prawko i się sram jakby to co najmniej matura była :D a zaraz po nim jadę w góry to może trochę odsapnę no i liczę na przynajmniej odrobinkę lepszą pogodę. A Tobie? Co w ogóle porabiasz? :)
Za malo romantycznego rapu sluchasz.

Myslalem, ze w Polsce sloneczna pogoda, bo wczesniej pisali do mnie znajomi, ze smaza sie przy 36 stopniach nad woda. Nie ma co sie stresowac, chociaz wiem, ze to nie przestaje sie dziac, gdy powie sie 'stop'. Czekolade sobie zjedz przed egzaminem, ponoc uspokaja. I nie martw sie o sylwetke. :P Najlepsza motywacja byloby, gdybys wiedziala, ze czeka juz na Ciebie w garazu nowe AUDI. :P Wolisz gory od morza czy tak po prostu w tym roku cos innego? Ja nie przepadam za gorzystymi terenami, wole chodzic nisko. W wakacje zwykle bywalo, ze spedzalem je nad Morzem Polnocnym w Holandii, gdzie laczylem prace z wypoczynkiem. Tym razem tez jetem NL, ale wrecz odwrotnie, bo na poludniu. Na szczescie jakies plaze sa, takze dzisiaj bylem nawet zamoczyc nogi, bo pierwszy raz od dwoch tygodni bylo zajebiscie cieplo.
LuznyGosc: Za malo romantycznego rapu sluchasz.
Myslalem, ze w Polsce sloneczna pogoda, bo wczesniej pisali do mnie znajomi, ze smaza sie przy 36 stopniach nad woda. Nie ma co sie stresowac, chociaz wiem, ze to nie przestaje sie dziac, gdy powie sie 'stop'. Czekolade sobie zjedz przed egzaminem, ponoc uspokaja. I nie martw sie o sylwetke. Najlepsza motywacja byloby, gdybys wiedziala, ze czeka juz na Ciebie w garazu nowe AUDI. Wolisz gory od morza czy tak po prostu w tym roku cos innego? Ja nie przepadam za gorzystymi terenami, wole chodzic nisko. W wakacje zwykle bywalo, ze spedzalem je nad Morzem Polnocnym w Holandii, gdzie laczylem prace z wypoczynkiem. Tym razem tez jetem NL, ale wrecz odwrotnie, bo na poludniu. Na szczescie jakies plaze sa, takze dzisiaj bylem nawet zamoczyc nogi, bo pierwszy raz od dwoch tygodni bylo zajebiscie cieplo.
Chyba nie gustuje w smętach! :D
Wcześniej może i tak było, ale ten tydzień i jeszcze poprzedni to naprawdę był marny, już mam nawet dość tych pogód 16dn bo i tak jak zwykle kłamią. O tak nowe audi byłoby chyba najlepszą motywacją, ewentualnie jakieś bmw ale nie będę już taka wybredna :D czekolada mówisz? może spróbuję, przynajmniej będę miała na kogo zwalić po nieudanej próbie :D powiem Ci, że jest mi to zupełnie obojętne gdzie jadę na wakacji i owszem w tym roku miało być nasze 'piękne polskie' morze, ale znajomi się rozmyślili a tak w dwie czy cztery osoby to szkoda jechać, a teraz siostra mnie ciągnie na kilka dni w góry to czemu nie, ale nie wiąże się to z codziennym wędrowaniem po jakichś morskich okach czy dolinach tylko zupełny odpoczynek, miałam ochotę przy okazji odwiedzić na chwilę Słowację co by zanurzyć się tam chociaż na chwilę w jakichś fajnych wodach. Oj w NL naprawdę ciężko trafić na fajną pogodę, no ale cóż takie położenie. Wybierasz się kiedyś do PL czy tam już taki bardziej stały pobyt?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...