Hejć...
Od jutra w kinach graja Avengers 3D
Wybiera sie ktoś ?
A moze ktos był na jakiejś przedpremierze ? ( jak byla oczywko)
Ja lece jutro:D zbyt długo sie jaram tym filmem
Premierka...
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Tak, wiem, ale nie chciałabym się wpychać w tłum, poza tym nie wiem czy ktoś z mojego otoczenia lubi takie filmy by z kimś pójść. :)
Tak, oglądam, stąd nick, ale zaczyna mnie irytować co robią tam z Dany, w książce mnie nie irytowała, a tu..

Co było w ostanim odcinku bo sobie nie nagrałam, wiem wiem jutro powtóreczka :D
Po maturze mam zamiar sie wziac za przeczytanie ksiazek :D
No szkoda tansze bilety by były, ale jeżeli efekty sa fajne to warto zapłacic wiecej :D
Wiem ze syf. Jedyne Kino w miescie, do Lodzi nie mam zamiaru jeżdzić.
To nie będę Ci spoilerować co dokładnie. Będzie o Branie i Theonie, chyba najciekawsza scena, będzie o Aryi, dziwna scena, będzie o Jonie Snowie, wtf scena, o Daenerys, sceny wtf do kwadratu. :D
A książki oczywiście polecam, myśli bohaterów, których brak w serialu dużo dają, dodają im nowego wymiaru wręcz. :-) Teraz jestem na 4 książce, to ją przejrzałam tylko tak, to nawet pewna postać, która zdaje się być taka sobie okazuje się być całkiem ciekawa z tego fragmentu co przeczytałam. :-)
Czyli nie tylko mnie, najs. :D
Zerknelam na bilety i jutro jestem wieczorem zajęta a w weekend bilety są parę zl droższe, yhm, chyba, ze pojde rano, jak zalatwie cos na uczelni, nawet jest sporo świetnych miejsc.

okej, bede jutro ogladac :D albo po jutrze :D
ksiazki zawsze sa lepsze od ekranizacji, Sam LOTR film nie jest tak dobry jak ksiązka :)
:pjontka:
Ja mam po 23 zł
Ja oglądam online albo ściągam z napisami, nie znoszę wersji z lektorem, w ogóle Gilly powinna być przetłumaczona jako Goździk (ta co rozmawiała z Samem, tym grubym i Jonem chociaż nie powinna), zdziwiłam się aż co to za postać jak wystąpila pierwszy raz. :D
No wiadomo, chociaż a LOTRa też widzialam tylko jedną część i choć mi się baaardzo podobala,to sie nie mogę zabrac do reszty. :D
Mogliby je wygodniejsze zrobić.

Studencki 3D w dni tygodnia też widze 23 a w weekend 25, to normalny 29, uff. :D
Ok, rezerwacja zrobiona, idę jutro.

na N moge wyłaczyc lektora jada mi po ang i tak najcześciej ogladam . Bo z lektorem nie rozumiem co mówia ;x
LOTRa przeczytaam raz czytam 2 zresztą mam prace maturalna na polski zwiazana z twórczościa Tolkiena. Film nie jest zły ale nie oddaje wszystkiego :)
To prawda, na nos takie silikonowe coś

mam nadzieje że pójde tez jutro rezerwacji nie robiłam :D
Hm, osobiście wolę się wspomagać napisami, nie zawsze dosłyszę wszystko a nie lubię tracić czegokolwiek :D
Matura ustna była fajna, nie wiem czemu niektorzy brali sobie tematy, które ich nie interesowały. :D
Wiadomo, jak zawsze, Identiko z GOT, ale o ile pierwszy sezon byl nieźle odzwierciedlony względem książki, tu przy ostatnim odcinku drugiego zrobiłam mega wtf, haha. :D Ciekawe jak z tego wybrną dalej. :-)
Poza tym nie mam nic do scen seksu i czytając książke nie raz pomyślałam, że Martin to stary zbereźnik, ale nieco przeginają. :D (niezly offtop).
No właśnie :-D
To rób, lepsze miejsca zalapiesz, ja mam w samym centrum prawie i widzam ze z 5 osob poza mna na razie bedzie.