Hejć...
Od jutra w kinach graja Avengers 3D
Wybiera sie ktoś ?
A moze ktos był na jakiejś przedpremierze ? ( jak byla oczywko)
Ja lece jutro:D zbyt długo sie jaram tym filmem
Premierka...
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Co do ekranizacji i Ksiazki nie mogę się wypowiedziec gdyż nie czytałam. Wiem ze ludzie się burzyli bo w ksiazce młodsi są bohaterowie. No ale głupie by to było jak by 14 latek latał z mieczem i nawet wygrywał wojny. Czy Dany która tez chyba ma w ksiazce 13 czy ileś lat i pieprzy się jak rasowa ladacznica ( sorry za okrślenia) . Nie no ja jak czegoś nie rozumiem to sobie mogę cofnąć i właczyć lektora :D technika poszła do przodu :D
Sprawdzałam na 3 salach graja moze 20 osób zarezerwowało -.-
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Ale przeczytasz i zobaczysz

No tak, ale ja jestem leniwa, a na napisy gapić sie ne musze jak ie chce :-D
Chyba niewiele osób się na to nakręciło.

Kiedys miałam faze na Gerarda Bultera ( chyba tak się pisało) przeszło mi :D
okej napisze wrazenia czekam też na Twoje :)
Dla mnie mistrzostwo.
Dzieciństwo wróciło, nie wiem jakie będą odczucia ludzi, którzy nie czytali komiksów, ale nie powinni się zawieść:)
"Avengers" jest obecnie światowym fenomenem, bijąc wszelkie rekordy popularności. Marvel przygotował specjalny filmik, dziękując fanom za tak wielkie zainteresowanie.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C9GA1HE2QNg