NeverMind1910
NeverMind1910
  4 června 2009 (pierwszy post)

Witam wszystkich.
Postanowiłem założyć temat o serialach, chociaż lato to nie najlepsza pora aby je promować ze względu na powtórki. Z pewnością większość z was ma swój ulubiony serial. Czy to komedie, sitcom, sensacje, szpiegostwo czy.. opere mydlaną :and:.

Podzielcie się z innymi waszym zdaniem. Dlaczego akurat ten serial jest waszym ulubionym i dlaczego? Zareklamujcie swój ulubiony serial innym.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

WhiskeyWoman
WhiskeyWoman
  6 června 2009

serial którego jeszcze nikt nie wymienił- hoży doktorzy, genialny serial komediowy, leci na comedy central, ale wszystkie serie z lektorem można też ściągnąć. Ten serial albo się kocha, albo ma się na niego uczulenie. Po paru odcinkach byłam w nim zakochana po uszy :zakochany: w opisie na moim profilu macie filmik skrótowo przedstawiający absurdalne poczucie humoru w tym serialu :D

a tak to zagubieni, chirurdzy, gotowe na wszystko, CSI (tylko NY), kiedyś ER, przyjaciele, on ona i dzieciaki, jim wie lepiej, dwóch i pół i jeszcze sporo się znajdzie, ale to moze później dopiszę :mrgreen:

z polskich jedyny wg mnie dobry- 13 posterunek

agoosiaaa
agoosiaaa
  6 června 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: serial którego jeszcze nikt nie wymienił- hoży doktorzy, genialny serial komediowy,

Scrubs, wiedzialam ze o tym zapomnialam :rock:
swietny jest, chociaz teraz to juz tylko powtarzaja codziennie odcinki, ktore juz byly :(
teraz to czekam na nowa serie :zakochany:
WhiskeyWoman
WhiskeyWoman
  6 června 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: swietny jest, chociaz teraz to juz tylko powtarzaja codziennie odcinki, ktore juz byly :(

ja to i tak każdy odcinek widziałam po co najmniej 10 razy i do tej pory mi się nie znudził :mrgreen: mimo że znam wszystkie gagi na pamięć :P
a w kolejnej serii są spore zmiany, ale :ssh:
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 června 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to i tak każdy odcinek widziałam po co najmniej 10 razy i do tej pory mi się nie znudził mimo że znam wszystkie gagi na pamięć :P a w kolejnej serii są spore zmiany, ale

:mrgreen:
no ja tez :D
no w nowej serii nie bedzie juz doktora Kelso no to na pewno bedzie duzo zmian :D
kiedy wchodzi na antene moze wiesZ??
WhiskeyWoman
WhiskeyWoman
  6 června 2009

nie mam pojęcia, wycofali u mnie Comedy central :P ja wszystkie serie ściągałam, ta ostatnia chyba dopiero wchodzi w innych krajach, więc trochę sobie poczekasz :P

agoosiaaa
agoosiaaa
  6 června 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam pojęcia, wycofali u mnie Comedy central :P ja wszystkie serie ściągałam, ta ostatnia chyba dopiero wchodzi w innych krajach, więc trochę sobie poczekasz :P

no wlasnie wiem, ze 8mej jeszcze nie bylo u mnie, najwyzej sciagne :rock:
NeverMind1910
NeverMind1910
  6 června 2009

Ostatnio jestem pod wrażeniem serialu "Life". Zwłaszcza gry głównego bohatera. Serial kryminalny z lekką dawką humoru. Dla ludzi lubiących śledzić przebieg dedukcji i rozwiązaniu zagadek.

A tak przy okazji, czy ktoś ogląda serial Breaking Bad?

Konto usunięte
Konto usunięte: z polskich jedyny wg mnie dobry- 13 posterunek

Według mnie jeden z gorszych polskich seriali. Bez obrazy, ale rozrywka dla bardzo prostych ludzi.
shamaramorgan
shamaramorgan
  6 června 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze nie oglądałem i nie wiem za bardzo o czyj pogrzeb chodzi także bez "spoilerów" :D

ok, nie napisze nic więcej :)

Konto usunięte
Konto usunięte: I nawet kierowca autobusu wtrącił kilka słówek do piosenki ;]

i ta nauczycielka :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do samej Jal to nie za bardzo mi się podobała jej postać, zbyt spokojna była w porównaniu do reszty...

fakt, najspokojniejsza, ale sympatyczna wg mnie ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: A jej bracia -

ten biały kolega mnie rozwala :crylol:
WhiskeyWoman
WhiskeyWoman
  7 června 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Według mnie jeden z gorszych polskich seriali. Bez obrazy, ale rozrywka dla bardzo prostych ludzi.

czasami taki serial dla prostaków też jest dobry. Zależy jak do tego podchodzisz. Ja ogólnie polskich seriali nie oglądam, to był jedyny, więc o nim wspomniałam
razotka
razotka
  7 června 2009
Lost- pierwsze trzy serie były w porządku.
Skazany na śmierć- pierwsza seria była najlepsza.
Nie z tego świata- nie widziałam pierwszej serii. Widziałam kilka odcinków z trzeciej serii i co prawda tylko kilka najbardziej mi się spodobało, jednak mimo to bardzo sposobał mi się jakoserial.
Amibia
Amibia
  7 června 2009
RexMundi
RexMundi: Świata według Bundych

:rotfl: o tak

i 13 Posterunek :>
mmaryjka
mmaryjka
  7 června 2009

dexter, californication, dr house, sex in the city, skins, er, grey's anatomy, scrubs, black adder bo uwielbiam atkinsona i za tym idzie moje zamiłowanie do jasia fasoli:]
straaasznie lubiłam alfa, jakiś czas temu puszczali na tvn7 czy czymś takim. cudowny futrzak z niego był. star trek też był ok, fascynował mnie ten ich statek.
właśnie uświadomiłam sobie, ile tego gówna oglądam, o tyle dobrze, że nie nałogowo:and:

Yuui
Yuui
  7 června 2009
RexMundi
RexMundi: obecnie HEROES - z racji że lubie klimaty X-menowskie Grey's Anatomy - obecnie najlepsze co może być :)

o to to

moje ulubione
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 června 2009

odnośnie jeszcze Bundych

jest to jeden z niewielu seriali gdzie kolejne serie są coraz lepsze (według mnie).
Im Bud i Kelly byli starsi tym Bundy byli zabawniejsi :tak:
no i jeszcze wymiana Steve na Jeffersona :rock:

...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.