Witam wszystkich.
Postanowiłem założyć temat o serialach, chociaż lato to nie najlepsza pora aby je promować ze względu na powtórki. Z pewnością większość z was ma swój ulubiony serial. Czy to komedie, sitcom, sensacje, szpiegostwo czy.. opere mydlaną .
Podzielcie się z innymi waszym zdaniem. Dlaczego akurat ten serial jest waszym ulubionym i dlaczego? Zareklamujcie swój ulubiony serial innym.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Seriale. Który jest najlepszy i dlaczego tak uważasz? strona 3 z 3
serial którego jeszcze nikt nie wymienił- hoży doktorzy, genialny serial komediowy, leci na comedy central, ale wszystkie serie z lektorem można też ściągnąć. Ten serial albo się kocha, albo ma się na niego uczulenie. Po paru odcinkach byłam w nim zakochana po uszy w opisie na moim profilu macie filmik skrótowo przedstawiający absurdalne poczucie humoru w tym serialu :D
a tak to zagubieni, chirurdzy, gotowe na wszystko, CSI (tylko NY), kiedyś ER, przyjaciele, on ona i dzieciaki, jim wie lepiej, dwóch i pół i jeszcze sporo się znajdzie, ale to moze później dopiszę
z polskich jedyny wg mnie dobry- 13 posterunek

no ja tez :D
no w nowej serii nie bedzie juz doktora Kelso no to na pewno bedzie duzo zmian :D
kiedy wchodzi na antene moze wiesZ??
nie mam pojęcia, wycofali u mnie Comedy central :P ja wszystkie serie ściągałam, ta ostatnia chyba dopiero wchodzi w innych krajach, więc trochę sobie poczekasz :P
Ostatnio jestem pod wrażeniem serialu "Life". Zwłaszcza gry głównego bohatera. Serial kryminalny z lekką dawką humoru. Dla ludzi lubiących śledzić przebieg dedukcji i rozwiązaniu zagadek.
A tak przy okazji, czy ktoś ogląda serial Breaking Bad?
Według mnie jeden z gorszych polskich seriali. Bez obrazy, ale rozrywka dla bardzo prostych ludzi.
ok, nie napisze nic więcej :)
i ta nauczycielka :D
fakt, najspokojniejsza, ale sympatyczna wg mnie ;)
ten biały kolega mnie rozwala

Skazany na śmierć- pierwsza seria była najlepsza.
Nie z tego świata- nie widziałam pierwszej serii. Widziałam kilka odcinków z trzeciej serii i co prawda tylko kilka najbardziej mi się spodobało, jednak mimo to bardzo sposobał mi się jakoserial.
dexter, californication, dr house, sex in the city, skins, er, grey's anatomy, scrubs, black adder bo uwielbiam atkinsona i za tym idzie moje zamiłowanie do jasia fasoli:]
straaasznie lubiłam alfa, jakiś czas temu puszczali na tvn7 czy czymś takim. cudowny futrzak z niego był. star trek też był ok, fascynował mnie ten ich statek.
właśnie uświadomiłam sobie, ile tego gówna oglądam, o tyle dobrze, że nie nałogowo