Witam wszystkich.
Postanowiłem założyć temat o serialach, chociaż lato to nie najlepsza pora aby je promować ze względu na powtórki. Z pewnością większość z was ma swój ulubiony serial. Czy to komedie, sitcom, sensacje, szpiegostwo czy.. opere mydlaną .
Podzielcie się z innymi waszym zdaniem. Dlaczego akurat ten serial jest waszym ulubionym i dlaczego? Zareklamujcie swój ulubiony serial innym.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Seriale. Który jest najlepszy i dlaczego tak uważasz? strona 2 z 3
tak samo "zaklinacz dusz" na fox life;p
degrassi-o nastolatkach i ich problemach akcja toczy sie w szkole sredniej i w collegu;p
z polskich to musze przyznac sie ze ogladam
m jak milosc
na wspolnej
brzydule
pierwsza milosc
nianie(czasem)
klan(czasem)
*Gotowe na wszystko - sama nie wiem dlaczego, ale okropnie wciąga (mnie przynajmniej), no i tematyka mi bliska, bo o kobietach.
*Lost - mimo, że za bardzo tam mieszają (wyspa przenosi się w czasie itp) to serial jest zayebisty ;) Zresztą większość seriali z katastrofą w tle dobrze się sprzedaje.
*Prison Break - po prostu trzeba to obejrzeć ;d
*Doktor House - też fenomen, uwielbiam poczucie humoru i sarkazm House`a. Ogólnie jako cyniczny lekarz jest oryginalny, więc lepszy ;d
Jedynym serialem, który mnie zafascynował i uwielbiam go to "Różowe lata 70-te". Za klimat, za bohaterów, pomysł i że chociaż po raz setny oglądam jakikolwiek odcinek nadal mnie śmieszy. Dzięki niemu pokochałam również classic rock i jestem mu wierna ;)
jeszcze lubię oglądać CSI (Miami, NY, Las Vegas ) ale wolałbym obejrzeć to od początku
tak jak np. Rodzinę Soprano
teraz na AXN wchodzi serial "Wyspa Harpera"
może będzie ciekawy
oglądał już to może ktoś ?
tak
aż prawie całe dwa sezony
w godzinach 23.00 - 24.00
Ja oglądam.
Wczoraj ósmy odcinek był transmitowany - w uesej rzecz jasna.
Bardzo dobry serial - na wyspie znajduje się około 30 osób, każda z nich ma jakieś grzeszki na sumieniu i ktoś zaczyna ich po kolei mordować. Co najlepsze - wiadome jest, że mordercą jest ktoś z nich; rodzi się nieufność, tworzą się grupki, a morderca i tak dalej działa (:
Na oficjalnej stronie serialu prowadzone są rankingi, kto zginie w następnym odcinku i kto może być mordercą; czasem nawet zyskuje się pewność, że to właśnie ta osoba zabija, a tu puff - ginie w tym samym odcinku.
Ogólnie, polecam ten serial (:
no to będę oglądał
już mi sie podoba pomysł na ten serial
No tak, ta Cassie z tym swoim ciągłym "łał"

Podobał mi się finał I sezonu gdzie w ciekawy sposób została wykonana piosenka "Wild world".
Z Polskich seriali lubię "Pierwszą miłość" (od początku oglądam, teraz niestety serial zszedł na psy

Oglądałem już 7 odcinków. Przyznam, że interesujący. Chociaż z horrorem nie ma nic wspólnego.
Najlepsze seriale transmitują o takich godzinach. Na Tvnie Dexter i Californication. Nic dziwnego. że serial ma niską oglądalność.
Nie wierzę

"och, wow" :D
Sida uwielbiam i te jego śmieszne koszulki :D
o tak :) mają talent chłopaki :)
w drugim sezonie podobało mi się przemówienie Jal na pogrzebie ;)
I nawet kierowca autobusu wtrącił kilka słówek do piosenki ;]
Jeszcze nie oglądałem i nie wiem za bardzo o czyj pogrzeb chodzi także bez "spoilerów" :D
Co do samej Jal to nie za bardzo mi się podobała jej postać, zbyt spokojna była w porównaniu do reszty...
A jej bracia -

wow, lovely :D
Ta dwójka to zdecydowanie moi ulubieńcy ;]