blondyneczka100000
blondyneczka100000
  3 dubna 2009 (pierwszy post)

czytal juz ktos ta ksiazke?? podobno robi wrazenie, a moze jest juz film?? warto czytac czy nie?

xDaGa18x
xDaGa18x
  5 dubna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czytal juz ktos ta ksiazke?? podobno robi wrazenie, a moze jest juz film?? warto czytac czy nie?

jak najbardziej, warto bo jest naprawde świetna :zakochany:
Needy007
Needy007
  6 dubna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czytal juz ktos ta ksiazke?? podobno robi wrazenie, a moze jest juz film?? warto czytac czy nie?

czytałam, książka mnie wciągnęła, gdyż lubię takie tematy, warto czytać jak najbardziej a film jest i też oglądałam, ale książka lepsza jednak
Zaneta
Zaneta
  6 dubna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale książka lepsza jednak

Zazwyczaj ekranizacje dobrych książek są nieudane.
Gkublok
Gkublok
  6 dubna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czytal juz ktos ta ksiazke?? podobno robi wrazenie

Zdecydowanie lepsza od filmu.

Konto usunięte
Konto usunięte: a moze jest juz film??

Haha. Film to juz dawno nakrecili :tak:
pauline321
pauline321
  7 dubna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mowie o zmianie gustu ... nie chce zeby g**no bylo wynoszone na piedestal ...

Czy ja tu cokolwiek wynoszę na piedestał?
Raczej nie. Tylko powiedziałam, że "Dzieci..." są na pewno bardziej pouczającym filmem niż American Pie.
moshic
moshic
  7 dubna 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko powiedziałam, że "Dzieci..." są na pewno bardziej pouczającym filmem niż American Pie.

"dzieci ..." nie maja o czym pouczac bo mijaja sie z faktycznym stanem uzytkowania narkotykow/uzywek ... American Pie ma rozsmieszac srednia klase spoleczenstwa ... porownujesz 2 kompletnie rozne rzeczy ... zacznij wkoncu czytac moje posty ze zrozumieniem ...
patri001
patri001
  8 dubna 2009
Konto usunięte

czytałam. zrobiła duże wrażenie. jest film, ale się rozczarowałam :) wiadomo, książka zawsze lepsza od filmu. Warto, polecam :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.