czytal juz ktos ta ksiazke?? podobno robi wrazenie, a moze jest juz film?? warto czytac czy nie?
lista tematów
dzieci z dworca zoo strona 2 z 4
juz lepsze od dzieci z dworca zoo .. przynajmniej nie pretenduje do kina z przekazem ... mhm ... noo moze do kina z "przekazem pocztowym" ...
quote=margotka]
uwielbiam twoją mądrość:P
ja bym dzieciom dała za lekture obowiązkową "Narkotyki" Witkacego... heh... zaczyna mnie nudzić wałkowanie tego samego tematu po stokroć...
oo .. zapomnialem o tej ksiazce ... trzeba przeszukac kartony [; ...
a co do walkowania ... jeszcze jakies 20 lat i bedzie spokoj [; ... tak jak aktualnie w UK .. przerwa w pracy ... laweczka ... 70 letni prawnik i spliff do tego ;D ... depenalizacja "miekkich narkotykow (o_0)" .. a wszystko przez to ze w nasza kulture (tak jak calego bloku wschodniego) wpisal sie alkohol ktory jest w top10 najbardziej uzalezniajacych substancji zaraz za heroina, metaamfetamina i papierosami ... bonusowo podatnik placi za leczenie takich osob ze swojej kieszeni ... paranoja jednym slowem ... nie wspominajac juz o tym ze wszelkie walczenie z dragami jest niezgodne z prawami czlowieka ... jeszcze troche i przeprowadzam sie w srodek jakiegos lasu ;]
Czytałam i co?
Jeśli ta książka ma odpychać od dragów, to wybitnie nie wyszło.
Jedna z lepszych książek, które można wyłowić w tym pipczeniu dla alternatywnych nastolatek, przynajmniej fajnie się czyta.