W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
Rozmówki działu Muzyka :) strona 53 z 70
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
ta ciaza ;D
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Patyczki do uszu z Rossmana nie są drogie !
Już Ci mówiłam, w blokowisku nie będę mieszkać, sory Bejb

Jakie wakacje ? No jakie ?;D
Tu sami poważni i dorośli ludzie, którzy pracują i tęsknią do lat nastu, kiedy wakacje to mieli ;D.

Opinia lekarza uspokoiła mnie na duchu

Taa a dzieci narzekają, że 2 miesiące wakacji to za krótko w porównaniu z 10 miesięcznym okresem nauki.
Pójdą do roboty to zobaczą jak to jest mieć urlop rozbity na 3 części w tym 2 w miesiące na L nie mylić z lipcem :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ano, chociaż Ci powiem, że się nie dziwię, że narzekają ;D. Zobacz jak szybko te wakacje mijają, niedawno co się zaczęły, a za chwilę koniec ;D.
Mąż mojej najlepsiejszej Dżoanny, jest wuefistą, jesu jak ja mu zazdroszę tego, że ma tyle wolnego ;D. De facto on trenuje i gra w piłę jeszcze, ale to są dodatkowe zajęcia. W każdym razie ma wolne i jeszcze mu za to płacą. Zawód nauczyciela jednak nie jest taki zły ;D.

Szybko to mija 2 tygodniowy urlop a nie tam 2 miesiące :D
==
Ja wiem jak to jest z nauczycielami, mam parkę w Poznaniu właśnie, ona na macierzyńskim a on w tym technikum ogrodniczo-drzewnym czy coś, blisko stadionu szkoła jest.
Skoro stać ich na living w centrum Poznania i na wycieczki to nie ma bidy.
No wiadomo, ale chyba mi nie powiesz, ze wakacje Ci się dłużą ;D.
No nie ma, w sumie nie wiem ile nauczyciel zarabia, ale Tomasz całkiem dobrze sobie radzi ;D.