Pytanie. Czy was też denerwuje to, że po programie MAM TALENT nastała dziwna "moda" na słuchanie Reggae?
Ja słucham tej muzyki od 3lat, dopiero zaczynam ją rozumieć, a jak byłam ostatnio na koncercie JAMALA to słyszałam rozmowe 2 dziewczyn, miały po 18lat, tak jak ja, i jedna z nich mowi : Ale fajne to reggae nie?
No, ten Jamal nawet fajnie śpiewa.. Wstrząsnęło mnie ..
co o tym myślicie?
pozdrawiam wszystkich.
[napisalam to samo na HYDE,ale podsunięto mi myśl, że tu to się bardziej nadaje]
lista tematów
może było. strona 2 z 2
Nie na darmo rolnicy ukochali ziemię, tę ziemię

Nie wiedzą co dobre

I są kompletnie głupi w tym temacie, zresztą ja za dużo nie wiem, a co dopiero oni :)
Zacytuję klasyka (Abradaba):

Wymysł szatana !!!

No już trochę lepiej :)
Konto usunięte: JAMALA to słyszałam rozmowe 2 dziewczyn, miały po 18lat, tak jak ja, i jedna z nich mowi : Ale fajne to reggae nie?
No i ?
Ja gram House, a ludzie krzyczą, że to techno, czy każdy musi znać się na budowie molekularnej czegoś tam ? :)
Odpuść, przez takie zachowanie chcesz pokazać wyższość nad dwiema wspomnianymi wyżej dziewczynami ?
Ja tak to odbieram....
Nie wyglądasz jak Martini Agenta 007 :)
Już powiedziałem wyżej.
Również

Długie noce, krótkie dni
Mało snu, muzyka i głośniki
Dj, adapter, studio, przedziały dusznych pociągów
300 dni w trasie, 65 dni w domu...
Leszno DJ's Team
Mało snu, muzyka i głośniki
Dj, adapter, studio, przedziały dusznych pociągów
300 dni w trasie, 65 dni w domu...
Leszno DJ's Team
http://www.4clu
PsychoKiller: A sluchaj sobie nawet i 30 lat. Nie interesuje mnie to, co nie zmienia faktu, ze 2/3 gimnazjalistow utozsamia sie z ta kultura...
....to właśnie chciałem napisać - 2/3 gimbusów utożsamia sie z ta kultura....możesz zostać przy modzie nawet 20lat ...bo przecież Rap modny jest od 20lat ...mnie także posadzono o to kiedy bylem w 6kl. podstawówki ,ze idę za moda....w moim przypadku okazało sie to długotrwała miłością do tej muzy....ale oczywiście większość podążającymi za moda okazało sie pozerami ...
I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc
79AsonUnique79: ....to właśnie chciałem napisać - 2/3 gimbusów utożsamia sie z ta kultura....możesz zostać przy modzie nawet 20lat ...bo przecież Rap modny jest od 20lat ...mnie także posadzono o to kiedy bylem w 6kl. podstawówki ,ze idę za moda....w moim przypadku okazało sie to długotrwała miłością do tej muzy....ale oczywiście większość podążającymi za moda okazało sie pozerami ...
Najwidoczniej zrozumialem to inaczej. Peace.
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.