Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Lenny Kravitz - Believe In Me

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Lenny Kravitz - Fly Away

Marylajn
Marylajn
  23 června 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Taki ma byc wlasnie. Nie od dzis kibicuje Hiszpanii.

Ta, dupa, a nie euro. Przynajmniej z ulic zniknęły flagi, wszystko wróciło do normy, odkąd polska już nie biega po boisku.

Pezet - Co mam powiedzieć.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Euro sprawia mi wieksza przyjemnosc niz seks. :ziober2: W Polsce nie predko bedzie kolejna taka impreza, wiec warto sie nacieszyc ta chwila.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, dupa, a nie euro. Przynajmniej z ulic zniknęły flagi, wszystko wróciło do normy, odkąd polska już nie biega po boisku.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Mario - How Could You

Marylajn
Marylajn
  23 června 2012

Tabasko - Wychowani w Polsce.

LuznyGosc
LuznyGosc: Euro sprawia mi wieksza przyjemnosc niz seks. W Polsce nie predko bedzie kolejna taka impreza, wiec warto sie nacieszyc ta chwila.

Oby już nigdy więcej, bo chyba wyemigruje :tak:. Co do seksu, już chyba wolałabym jeździć do ziomeczków z fotuni i leżeć w pociągu rozjechana, serio.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Maroon 5 - She Will Be Loved

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oby już nigdy więcej, bo chyba wyemigruje . Co do seksu, już chyba wolałabym jeździć do ziomeczków z fotuni i leżeć w pociągu rozjechana, serio.

Nie przesadzaj. Co Ci ta atmosfera przeszkadza? Dobra, w takim razie mozesz przyjechac do mnie. :ziober2:
Marylajn
Marylajn
  23 června 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie przesadzaj. Co Ci ta atmosfera przeszkadza? Dobra, w takim razie mozesz przyjechac do mnie.

Chyba denerwuje mnie kibicowanie raz na cztery lata, ech.
Marylajn
Marylajn
  23 června 2012

Tabasko - Zachłanność.

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba denerwuje mnie kibicowanie raz na cztery lata, ech.

Bywaja i tacy kibice. Niedlugo eliminacje do mistrzostw swiata, wiec czesc na pewno bedzie z naszymi. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Nazareth - Love Hurts

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Nelly feat. Tim McGraw - Over And Over

Marylajn
Marylajn
  23 června 2012

Te-tris - Trzeba żyć.

LuznyGosc
LuznyGosc: Bywaja i tacy kibice. Niedlugo eliminacje do mistrzostw swiata, wiec czesc na pewno bedzie z naszymi. :)

Bywają, a jeszcze bardziej lubię tych siedzących na czacie, zamiast oddać się całkowicie emocjom, ech.
A nie mam humoru, idę, bywaj.
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Nickelback - Far Away