Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to i to.

Teraz to Ty marudzisz, a ja nic nie moge poradzic na Twoj bol niestety. :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 června 2012

Placebo - Running Up That Hill

Marylajn
Marylajn
  23 června 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Teraz to Ty marudzisz, a ja nic nie moge poradzic na Twoj bol niestety.

Nie marudzę, wspomniałam tylko o atomówkach, a dzień od rana jest jakiś głupi, wszystko mnie denerwuje, mam ochotę iść spać i wstać w poniedziałek rano, a tu trzeba pilnować dwóch dziesięciolatków.
Marylajn
Marylajn
  23 června 2012

Max Enforcer - Time to Rock.

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Shakira feat. Dizze Rascal - Loca

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie marudzę, wspomniałam tylko o atomówkach, a dzień od rana jest jakiś głupi, wszystko mnie denerwuje, mam ochotę iść spać i wstać w poniedziałek rano, a tu trzeba pilnować dwóch dziesięciolatków.

Moze tosta na rozchmurzenie? :ziober2: Skoro jest ich dwojga, to niech sie popilnuja nawzajem. :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Sheryl Crow - Soak Up The Sun

Marylajn
Marylajn
  23 června 2012

Zatox & Max Enforcer - It Must Be

LuznyGosc
LuznyGosc: Moze tosta na rozchmurzenie? Skoro jest ich dwojga, to niech sie popilnuja nawzajem. :P

Nie jestem głodna.
Nie mogę ich zostawić, bo to są jakieś głupie, małe dzieci. Bałabym się o mieszkanie. :O
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Stromae - Alors On Danse

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem głodna. Nie mogę ich zostawić, bo to są jakieś głupie, małe dzieci. Bałabym się o mieszkanie. :O

Chcialem byc mily. :P
W takim razie wpusc je na komputer, niech sobie pograja w cos chlopaki, to nie bedziesz sie musiala martwic. :P
Marylajn
Marylajn
  23 června 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Chcialem byc mily. :P W takim razie wpusc je na komputer, niech sobie pograja w cos chlopaki, to nie bedziesz sie musiala martwic. :P

Doceniam. :tak:
Młody ma swojego laptopa, działają w Minecrafta, ale co chwilę robią sobie przerwy i latają po całym mieszkaniu jak.. :and:

Da Tweekaz - The Groove
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Taio Cruz - Dynamite

LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Doceniam. Młody ma swojego laptopa, działają w Minecrafta, ale co chwilę robią sobie przerwy i latają po całym mieszkaniu jak..

Zamknij ich w pokoju, jezeli jest na klucz. :ziober2:
Marylajn
Marylajn
  23 června 2012

Headhunteż - Doomed

LuznyGosc
LuznyGosc: Zamknij ich w pokoju, jezeli jest na klucz.

Nie mogę, bo nie wyjdę z pokoju w razie co, bo beznadziejny układ jest. Żeby dojść do kuchni/łazienki/pokoju matki muszę przejść przez pokój młodego i tak o. Nie mogę iść spać, ech
LuznyGosc
LuznyGosc
  23 června 2012

Within Temptation - Utopia