Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2698 z 3084
Dopisałam :D
Jesteś? Zależy może też kto co uważa za fałsz. Ja się nie mam za fałszywą. Nie robie nikomu krzywdy, ani nie okazuję nieszczerej sympatii. Unikam jedynie niepotrzebnych zachowań, które mogą mi realnie zaszkodzić albo stosuję zachowania, które mogą mi pomóc, ale nie są one złe dla nikogo. Poletzam.
Jak Ci się podobała moja kłajlo stronk?

Jackson Browne-Late For The Sky Full Album
Jak zwykle sobie zbrzydzę jakąś piosenkę tłuczeniem jej non stop. :|
Poniekąd tak, tak może ktoś uważać, gdy napiszę/zrobię jedno, czyniąc następnie coś przekornie do tego. Ktoś może mnie za takiego mieć, nie wnikając w to, czy to prawdą było itd.
Nie podoba, nic a nic.
Temu nie robię tak. Nuta i wuj. Puste słuchanie

Cosmic Gate - Exploration of Space (Original mix)
Abaddon: Poniekąd tak, tak może ktoś uważać, gdy napiszę/zrobię jedno, czyniąc następnie coś przekornie do tego. Ktoś może mnie za takiego mieć, nie wnikając w to, czy to prawdą było itd.
Ludzie się zmieniają i zmieniają się ich poglądy. Ot, oby nie działo się to zbyt często.
Szkoda!
Ja tak nie umiem. ;d
Przynajmniej w tych chłodniejszych porach, nie wadzi zapach spod pach.

Domatorka, od ludzi stroniąca?

DJ Fresh VS TC Feat. Little Nikki - 'Make U Bounce' (Official Video) (Out Now)
Byś się zdziwił. :D Tzn tam na górze to może jest inaczej, ale z perspektywy mojego wzrostu bywa różnie. ;D
Zależnie od humoru, ale na ogół tak. Przydałby się jeszcze ktoś do tulenia, rzutnik i kot i byłoby idealnie. :D
Taki z Cię mini człowieczek? :D
Między nogami slalom dokonany? :D
Earth: Zależnie od humoru, ale na ogół tak. Przydałby się jeszcze ktoś do tulenia, rzutnik i kot i byłoby idealnie. :D
Samopoczucie ma tu chyba największe znaczenie, tak jest z tym u mnie.
Masz rację, by przydał się ktoś do obsługi, narzędzia skomplikowanego, jakim jesteśmy. xD
Zwierzaków już mam dosyć. Szkoda mi ich, o siebie nie potrafię zadbać, co dopiero o nich. :P
Sulin - Jedna minuta
Zbyt wielka nie jestem. :D
Aż tak mała znowu też nie. :D
Abaddon: Samopoczucie ma tu chyba największe znaczenie, tak jest z tym u mnie.
Masz rację, by przydał się ktoś do obsługi, narzędzia skomplikowanego, jakim jesteśmy. xD
Zwierzaków już mam dosyć. Szkoda mi ich, o siebie nie potrafię zadbać, co dopiero o nich. :P
Jak dokładnie wygląda zależność?
Czasami owszem. :D
Coś się stało? Ja to bym już dawno miała jakiegoś kota, gdyby nie okoliczności :)
Ghost B.C. - Monstrance Clock (poleciłabym, szczególnie sielski refren, ale obawiam się, że Ci się nie spodoba.

Wyśrodkowana, czyli taka do wszystkiego odpowiednio dopasowana xD
Dokładnie to nie wiem, nie znam na tym się ;)
Chomiki, szczury itd, to już przerabiałem. Piesek mój padł jakiś czas temu, nie chce już ich mieć.

20 s. i już mi uszy więdną...słucha dalej ;P
2 min. nie dałem dłużej rady xDDD
Jedynie maska była ok, ma znajomy podobną, uwaga, hip-hopowiec, zakłada ją idąc na koncerty.
Nie będę tego lepiej w żaden sposób interpretować. :D
W sensie to była rozmowa o byciu domatorem, napisałeś, że to zależy od samopoczucia. I wolisz być w domu jak masz dobre czy złe samopoczucie? :D
Abaddon: Chomiki, szczury itd, to już przerabiałem. Piesek mój padł jakiś czas temu, nie chce już ich mieć.
Szczurka to już kilka lat zamierzam sobie kupić i też nie mam jak, podobno bardzo bystre są.
I tak długo. :D
Abaddon: Jedynie maska była ok, ma znajomy podobną, uwaga, hip-hopowiec, zakłada ją idąc na koncerty.
Na swoje koncerty? Czy jako widz? :D
God Is An Astronaut - A Moment Of Stillness