Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2697 z 3084
Podlot na 30 piętro wieżowca, by zobaczyć co kto robi przez okno :D Zajebista "zabawa", nagrać, udostępnić, szantażować

Spore ma możliwości te cacko :D
Oj plasiam, tak, powinienem przewidzieć że tez byś chciała tym się pobawić, w końcu Ciebie chyba ciągnie do wszelakich nowinek technologicznych :D
Powrót do David Guetta - Shot Me Down ft. Skylar Grey (Lyric Video) <3
Abaddon: Podlot na 30 piętro wieżowca, by zobaczyć co kto robi przez okno :D Zajebista "zabawa", nagrać, udostępnić, szantażować
Spore ma możliwości te cacko :D
Oj plasiam, tak, powinienem przewidzieć że tez byś chciała tym się pobawić, w końcu Ciebie chyba ciągnie do wszelakich nowinek technologicznych :D
Aż mi ciśnienie skoczyło, coś nerwowam ostatnio, ale ludzie to uje. :D
No właśnie niekoniecznie, np gdyby nie Internet w smartfonie to bym zdecydowanie wolała mieć jakiś stary tel.
A dron, bo sterowane rzeczy fajne są.
Troszku widziałem, jak wygląda te Twoje odreagowywanie

Earth: No właśnie niekoniecznie, np gdyby nie Internet w smartfonie to bym zdecydowanie wolała mieć jakiś stary tel.
Kiedyś się tym jarałem nawet, teraz nawet nie paczam co jest w tych nowościach. Mam swoją cegiełkę od lat, niech służy jak najdłużej :D
By tak człowieki na tych samych falach nadawali, chociaż nie, za nudno by było. :D
Martin Garrix & Firebeatz - Helicopter (Original Mix)
Ten serduszkowy stwór jest dość niepokojący. Widzę, że lubisz wredne zołzy. ;D Mi to się jednak zdaje, że kobieta powinna być uosobieniem ciepła, także pora zapanować nad swoimi pokładami jadu ;D
Abaddon: Kiedyś się tym jarałem nawet, teraz nawet nie paczam co jest w tych nowościach. Mam swoją cegiełkę od lat, niech służy jak najdłużej :D
Właśnie najgorzej, że te wszystkie cegiełki jeszcze kilka lat i wszystkie wyzioną ducha i zostaną same mądrefony. Sama mam dodatkową cegiełkę z drugim nr, to się restartuje sama, albo sama wyłącza, to już nawet nie chce mi się jej ładować i pilnować czy jest włączona czy nie. ;d SEk600 [*]
Na tych samych falach to może nie, ale jakaś granica tego czego ludzie nie robią bo jest ujowe być powinna. I dlatego, że wiedzą, że jest złe, a nie dlatego, że grożą za to sankcje.
Jackson Browne - Late For The Sky [x345654)
Earth: Ten serduszkowy stwór jest dość niepokojący. Widzę, że lubisz wredne zołzy. ;D Mi to się jednak zdaje, że kobieta powinna być uosobieniem ciepła, także pora zapanować nad swoimi pokładami jadu ;D
Wredne...to już rozkminka dłuższa, ogólnie, takie co mają własne zdanie, nie poddające się presji otoczenia, gdy mają inny pogląd na coś, niż ta cała pozostała chmara.
Jad dla niektórych może być jako ta ciepłość odbierany. :D
Earth: Właśnie najgorzej, że te wszystkie cegiełki jeszcze kilka lat i wszystkie wyzioną ducha i zostaną same mądrefony. Sama mam dodatkową cegiełkę z drugim nr, to się restartuje sama, albo sama wyłącza, to już nawet nie chce mi się jej ładować i pilnować czy jest włączona czy nie. ;d SEk600 [*]
Zdaję sobie z tego sprawę, ciekawe czy wtedy podołam je opanować

W sumie moja Nokia 5230 też jest dotykową cegłą :P
Earth: Na tych samych falach to może nie, ale jakaś granica tego czego ludzie nie robią bo jest ujowe być powinna. I dlatego, że wiedzą, że jest złe, a nie dlatego, że grożą za to sankcje.
Oesu, temat dałaś :/
Ja hejty mam uaktywniane, gdy właśnie coś ktoś robi, bo tak powinien, iż większość tego wymaga :c Robisz coś swojego, jesteś indywidualistą = pociski od całej reszty szarej masy. Nie ciepię tego (psychicznego) torturowania, bądź taki jak my, albo giń :X
MC Frontalot - First World Problem [OFFICIAL VIDEO]
Abaddon: Wredne...to już rozkminka dłuższa, ogólnie, takie co mają własne zdanie, nie poddające się presji otoczenia, gdy mają inny pogląd na coś, niż ta cała pozostała chmara.
Jad dla niektórych może być jako ta ciepłość odbierany. :D
Nonkonformizm to dobra sprawa, ale mam wrażenie, że to ja roznieciłam ten cały hejt na pewną osobę.

Przez kogo? Żmije, czy masochistów? :D
Abaddon: Zdaję sobie z tego sprawę, ciekawe czy wtedy podołam je opanować
W sumie moja Nokia 5230 też jest dotykową cegłą :P
Skojarzyła mi się z moją Avilą. Którą może do tej pory bym miała, gdybym nie próbowała na własną rękę naprawić w niej ekranu.

Abaddon: Oesu, temat dałaś :/
Ja hejty mam uaktywniane, gdy właśnie coś ktoś robi, bo tak powinien, iż większość tego wymaga :c Robisz coś swojego, jesteś indywidualistą = pociski od całej reszty szarej masy. Nie ciepię tego (psychicznego) torturowania, bądź taki jak my, albo giń :X
Czasami robienie tego co inni robią, lub oczekują, jest po prostu opłacalne. Na uczelni odpowiadam księdzu "szczęść boże" bo potem mam z nim zajęcia i jest to przez niego dobrze widziane, mimo, że takie powiedzonko jest dla mnie pozbawione znaczenia.
Jackson Browne - For A Dancer
Przez...mudżynów :D
Earth: Czasami robienie tego co inni robią, lub oczekują, jest po prostu opłacalne. Na uczelni odpowiadam księdzu "szczęść boże" bo potem mam z nim zajęcia i jest to przez niego dobrze widziane, mimo, że takie powiedzonko jest dla mnie pozbawione znaczenia.
Nie pisze że tak nie robię, w większości udaję że coś jest ok, niż sprzeciwiam się

RADIO, o

Fajnie. :| Masz chyba w powiadomieniach co pisałam, ale not siur.
Każdy tak robi, ot życie w społeczeństwie. :D Ja właśnie nie lubię jak ktoś na siłę stara się być przeciw wszystkim, najczęściej to nie przynosi nic dobrego ani tej osobie ani innym.
Jackson Browne - For A Dancer
Dawno radia nie słuchałam, sobie włączę w drodze.