Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

Earth
Earth
  20 ledna 2013
Psyche30
Psyche30: Ja już 6 raz Przeważnie jest , racja

Czytałam za "zabawie", że masz z tym dobre wspomnienia, więc pewnie dlatego tak Cię wciągnęło. :D
Uadny aw (wiem, że kiedyś pisałam na ten temat co innego. ;d) :)

Sash - Ecuador
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 ledna 2013
Ankaa
Ankaa: o proszę, jaki światowy! Pewnie nie będę miała okazji więc pozdrów go ode mnie .

Ja ostatnio z nim pisałam noc przed sylwkiem bo 1 stycznia wyjeżdzał, od tamtej pory się nie odzywa więc nie wiem czy żyje jeszcze, ale jak da znak życia to z miłą chęcią pozdrowię :ziober2:

Brooklyn Bounce - Bass Beat and Melody :lol:
Ankaa
Ankaa
  20 ledna 2013

donGURALesko - Mogliśmy Wszystko feat. The Returners .

Ankaa
Ankaa
  20 ledna 2013
Psyche30
Psyche30: Ja ostatnio z nim pisałam noc przed sylwkiem bo 1 stycznia wyjeżdzał, od tamtej pory się nie odzywa więc nie wiem czy żyje jeszcze, ale jak da znak życia to z miłą chęcią pozdrowię

no to i tak jesteś lepsza, ja z nim jakoś w sierpniu gadałam ostatnio :ninja:.
Psyche30
Psyche30
  20 ledna 2013
Earth
Earth: Czytałam za "zabawie", że masz z tym dobre wspomnienia, więc pewnie dlatego tak Cię wciągnęło. :D Uadny aw (wiem, że kiedyś pisałam na ten temat co innego. ;d) :)

Już się wyciągnęłam sama z tego zmieniając repertuar ;D
Dzięki, ale nie podoba mi się bo nie wiem co się stało ze wszystkie zdjęcia tak traca na jakości przez wstawienie , obecnie tak mam, i ten av tak samo stracił , ja to widzę przynajmniej ;)
Ankaa
Ankaa
  20 ledna 2013

Miuosh - Nie mamy skrzydeł .

Psyche30
Psyche30
  20 ledna 2013
Ankaa
Ankaa: no to i tak jesteś lepsza, ja z nim jakoś w sierpniu gadałam ostatnio .

Przd tą nocą tez dłuuuugo z nim nie gadałam bo żyliśmy w niezgodzie :ninja::lol:
Ale Krzyś zapragnął się godzić i nawet normalnie gadał jak cżłowiek , co uważałam za cud :rotfl:
Ankaa
Ankaa
  20 ledna 2013
Psyche30
Psyche30: Przd tą nocą tez dłuuuugo z nim nie gadałam bo żyliśmy w niezgodzie Ale Krzyś zapragnął się godzić i nawet normalnie gadał jak cżłowiek , co uważałam za cud

Niesprawiedliwe! To ja zawsze pierwsza rękę do zgody wyciągałam, a tu taka zmiana :mrgreen:.
No nic,uciekam :bye:. Do kiedyś!
Psyche30
Psyche30
  20 ledna 2013
Ankaa
Ankaa: Niesprawiedliwe! To ja zawsze pierwsza rękę do zgody wyciągałam, a tu taka zmiana . No nic,uciekam . Do kiedyś!

Sama przecierałam oczy ze zdumienia :rotfl:
Miłego zatem ;D
Earth
Earth
  20 ledna 2013
Psyche30
Psyche30: Już się wyciągnęłam sama z tego zmieniając repertuar ;D Dzięki, ale nie podoba mi się bo nie wiem co się stało ze wszystkie zdjęcia tak traca na jakości przez wstawienie , obecnie tak mam, i ten av tak samo stracił , ja to widzę przynajmniej ;)

No tak najlepiej, bo się człowiek właśnie "wciągnie" słucha i słucha aż do obrzydzenia. :D Ja się świetnie bawiłam np przy Cher ostatnio i też w domu to tłukłam później, no i sobie nawet teraz włączę kurcze. :D
Kurcze, nie mam pojęcia, może zapisujesz jako .jpg? Bo trzeba jako .png. :)

Cher - Strong Enough
;3
Psyche30
Psyche30
  20 ledna 2013

Ace Of Base - Cruel Summer

Masakra, co ja słucham :rotfl:

Earth
Earth
  20 ledna 2013

Nał ajm stronginaf tu liiiiw łidałdjuuuuu :nutki:

Psyche30
Psyche30
  20 ledna 2013
Earth
Earth: No tak najlepiej, bo się człowiek właśnie "wciągnie" słucha i słucha aż do obrzydzenia. :D Ja się świetnie bawiłam np przy Cher ostatnio i też w domu to tłukłam później, no i sobie nawet teraz włączę kurcze. :D Kurcze, nie mam pojęcia, może zapisujesz jako .jpg? Bo trzeba jako .png. :)

Czasami jak człowieka złapie na odkopywanie takich staroci to słucha jakiś głupot nawet z sentymentu, ale Cher to akurat nie była jeszcze taka zła ;D
O, serio w png? Pierwsze slyszę :ziober2:
Earth
Earth
  20 ledna 2013
Psyche30
Psyche30: Czasami jak człowieka złapie na odkopywanie takich staroci to słucha jakiś głupot nawet z sentymentu, ale Cher to akurat nie była jeszcze taka zła ;D O, serio w png? Pierwsze slyszę

No tak mam np z Ace of Base na które tu wyżej marudzisz! Sentyment mocno. :D
No serio, serio. :D
Psyche30
Psyche30
  20 ledna 2013
Earth
Earth: No tak mam np z Ace of Base na które tu wyżej marudzisz! Sentyment mocno. :D No serio, serio. :D

No właśnie słucham Ace Of Base - Wheel Of Fortune :zawik: :lol:
No patrz, dobrze się dowiedzieć !