Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2086 z 3084
Ja ostatnio z nim pisałam noc przed sylwkiem bo 1 stycznia wyjeżdzał, od tamtej pory się nie odzywa więc nie wiem czy żyje jeszcze, ale jak da znak życia to z miłą chęcią pozdrowię

Brooklyn Bounce - Bass Beat and Melody

Earth: Czytałam za "zabawie", że masz z tym dobre wspomnienia, więc pewnie dlatego tak Cię wciągnęło. :D
Uadny aw (wiem, że kiedyś pisałam na ten temat co innego. ;d) :)
Już się wyciągnęłam sama z tego zmieniając repertuar ;D
Dzięki, ale nie podoba mi się bo nie wiem co się stało ze wszystkie zdjęcia tak traca na jakości przez wstawienie , obecnie tak mam, i ten av tak samo stracił , ja to widzę przynajmniej ;)
Psyche30: Już się wyciągnęłam sama z tego zmieniając repertuar ;D
Dzięki, ale nie podoba mi się bo nie wiem co się stało ze wszystkie zdjęcia tak traca na jakości przez wstawienie , obecnie tak mam, i ten av tak samo stracił , ja to widzę przynajmniej ;)
No tak najlepiej, bo się człowiek właśnie "wciągnie" słucha i słucha aż do obrzydzenia. :D Ja się świetnie bawiłam np przy Cher ostatnio i też w domu to tłukłam później, no i sobie nawet teraz włączę kurcze. :D
Kurcze, nie mam pojęcia, może zapisujesz jako .jpg? Bo trzeba jako .png. :)
Cher - Strong Enough
;3
Earth: No tak najlepiej, bo się człowiek właśnie "wciągnie" słucha i słucha aż do obrzydzenia. :D Ja się świetnie bawiłam np przy Cher ostatnio i też w domu to tłukłam później, no i sobie nawet teraz włączę kurcze. :D
Kurcze, nie mam pojęcia, może zapisujesz jako .jpg? Bo trzeba jako .png. :)
Czasami jak człowieka złapie na odkopywanie takich staroci to słucha jakiś głupot nawet z sentymentu, ale Cher to akurat nie była jeszcze taka zła ;D
O, serio w png? Pierwsze slyszę