Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull

LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Oceana - Endless Summer

Earth
Earth
  20 ledna 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Zimowa depresja? Podobnie u mnie, ciezkie mysli sa.

To też, mam takie okropne poczucie bezsensu, jak już dawno nie miałam. A powinnam być szczęśliwa. :) A u Ciebie jak to wygląda?

Two Steps From Hell - Lost in Las Vegas
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013
Earth
Earth: To też, mam takie okropne poczucie bezsensu, jak już dawno nie miałam. A powinnam być szczęśliwa. :) A u Ciebie jak to wygląda?

To pewnie przez monotonie. 261d Ja od wtorku na chorobowym siedze. Zero ruchu, tylko caly czas w tych czterech scianach. Wrocilbym najchetniej do Polski, ale to dopiero moge zrobic w marcu.
Earth
Earth
  20 ledna 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: To pewnie przez monotonie. Ja od wtorku na chorobowym siedze. Zero ruchu, tylko caly czas w tych czterech scianach. Wrocilbym najchetniej do Polski, ale to dopiero moge zrobic w marcu.

No nie, zdecydowanie, dużo dobrego u mnie ostatnio niby, jak jeszcze zaliczę sesję to w ogóle wstyd narzekać, a jednak coś jest źle. Za długo trwa już zima. Czemu dopiero w marcu i co Ci jest? :and:

Two Steps From Hell - Fill My Heart
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013
Earth
Earth: No nie, zdecydowanie, dużo dobrego u mnie ostatnio niby, jak jeszcze zaliczę sesję to w ogóle wstyd narzekać, a jednak coś jest źle. Za długo trwa już zima. Czemu dopiero w marcu i co Ci jest?

Bardzo mroznie u Ciebie? W Holandii mrozy dopiero przyszly. Nie chce wracac podczas zimy :ziober2: i potrzebuje jeszcze troche pieniedzy, bo po powrocie planuje zrobic w koncu prawo jazdy i zakupic samochod. 3 miesiace w Polsce, potem powrot do Holandii, ale do innej firmy.
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Shakira- Loca

Earth
Earth
  20 ledna 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Bardzo mroznie u Ciebie? W Holandii mrozy dopiero przyszly. Nie chce wracac podczas zimy i potrzebuje jeszcze troche pieniedzy, bo po powrocie planuje zrobic w koncu prawo jazdy i zakupic samochod. 3 miesiace w Polsce, potem powrot do Holandii, ale do innej firmy.

Ostatnio było cieplej i teraz znowu mróz przyszedł. A wiosna była niedawno :D Fajne plany, mam nadzieję, że Ci się powiodą. A kiedy powrót na stałe do PL? ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Shakira - Addicted To You

LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013
Earth
Earth: Ostatnio było cieplej i teraz znowu mróz przyszedł. A wiosna była niedawno :D Fajne plany, mam nadzieję, że Ci się powiodą. A kiedy powrót na stałe do PL? ;)

Kiepsko. Latwo dosc zachorowac. Mysle, ze po wakacjach bede mogl spokojnie sie osiedlic w Polsce na stale. :P
Earth
Earth
  20 ledna 2013
LuznyGosc
LuznyGosc: Kiepsko. Latwo dosc zachorowac. Mysle, ze po wakacjach bede mogl spokojnie sie osiedlic w Polsce na stale. :P

Tak, ciągle tu ostatnio wszyscy chorowali/chorują. Sama dwa razy złapałam jakieś przeziębienie.. Ale już chyba powoli przechodzi ta epidemia :P Super. :))
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Shakira Feat Wyclef Jean - Hips Don't Lie

LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013
Earth
Earth: Tak, ciągle tu ostatnio wszyscy chorowali/chorują. Sama dwa razy złapałam jakieś przeziębienie.. Ale już chyba powoli przechodzi ta epidemia :P Super. :))

A no wlasnie slyszalem cos o jakiejs epidemii. Kolejna nieprzyjemna wiadomosc dla narodu i kolejna sensacja. :P
LuznyGosc
LuznyGosc
  20 ledna 2013

Shakira - She Wolf