Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2045 z 3084
Konto usunięte: Nie przepadam za piwem.. z wina nie można wyrosnąć ;)
znaczy wiesz, nie mam po prostu ochoty, denerwują mnie moi znajomi ostatnio. ;x
nie no swojskiego to bym się napił bardzo chętnie,ale takie sklepowe to mi średnio smakuje ;/
tiaa coś o tym wiem :D dlatego grono moich znajomych jest małe,ale konkretne
Konto usunięte: Ja ostatnio stwierdziłam, że można przywyknąć do życia w celibacie i zaniechałam jakichkolwiek poszukiwań zmęczona tym całym szitem, który temu towarzyszy.
to drugi raz, kiedy mi się to zdarzyło, wcześniej przypiekłam nogę. a co jest najlepsze, pod moim jest naklejka, na której jest napisane, żeby uważać, bo robi się gorący i może przypiec. ;x BLONDYNKA z laptopem. eh.
wiesz,ja staram się działać w tym kierunku ale nic na siłę,przyzwyczaiłem się poniekąd do tego że jestem sam od dzieciaka :D
ehh,dobrze że nie mam laptopa,bo widze że są niebezpieczne jak się ich nieodpowiednio używa :D pewnie spalił bym chatę znając moje szczęście
Joe Satriani – (You're) My World
Konto usunięte: nie no swojskiego to bym się napił bardzo chętnie,ale takie sklepowe to mi średnio smakuje ;/
tiaa coś o tym wiem :D dlatego grono moich znajomych jest małe,ale konkretne
Ja lubię takie ze sklepu, najlepiej półwytrawne.

no to można powiedzieć, że u mnie to podobnie wygląda. :)
Konto usunięte: wiesz,ja staram się działać w tym kierunku ale nic na siłę,przyzwyczaiłem się poniekąd do tego że jestem sam od dzieciaka :D
ehh,dobrze że nie mam laptopa,bo widze że są niebezpieczne jak się ich nieodpowiednio używa :D pewnie spalił bym chatę znając moje szczęście
Mi się już po prostu nie chce starać. Owszem, jak porzuciłam próby szukania, to poznałam kogoś, ale jak zwykle nic z tego nie będzie.
oj tam, no, troche przypieczonej skóry to jeszcze nie taka wielka tragedia. ;d
Christina Aguilera - Candyman.
Konto usunięte: Ja lubię takie ze sklepu, najlepiej półwytrawne. ostatnio właśnie się upiłam takim domowej roboty. MEGA kac. ;x
no to można powiedzieć, że u mnie to podobnie wygląda. :)
zawsze pijesz żeby sie upić?

Konto usunięte: Mi się już po prostu nie chce starać. Owszem, jak porzuciłam próby szukania, to poznałam kogoś, ale jak zwykle nic z tego nie będzie.
oj tam, no, troche przypieczonej skóry to jeszcze nie taka wielka tragedia. ;d
ehhh,kiedyś na pewno trafisz na kogoś odpowiedniego,albo ten ktoś trafi na Ciebie...kwestia czasu,szczęścia...
fakt,to nie tragedia,a jednak należało by z tego wyciągnąć wnioski,i ja je wyciągam-alkohol to złooO!

Juno Reactor – Jungle High (Our House Remix)
hmm, zwykle tak. ale to pewnie dlatego, że sama piję rzadko, i przeważnie wtedy mam jakis problem, z którym muszę się 'uporać'.
Konto usunięte: ehhh,kiedyś na pewno trafisz na kogoś odpowiedniego,albo ten ktoś trafi na Ciebie...kwestia czasu,szczęścia...
fakt,to nie tragedia,a jednak należało by z tego wyciągnąć wnioski,i ja je wyciągam-alkohol to złooO!
Akurat nie należę do osób, które mogą się pochwalić 'szczęściem'. Prędzej spadnę na niego z drzewa, niż los się do mnie uśmiechnie, a nie chodzę po drzewach. -.-
oj tam zło, aktualnie wszystko jest złem i co? whatever makes us happy, darling.

Christina Aguilera - At last.
Konto usunięte: hmm, zwykle tak. ale to pewnie dlatego, że sama piję rzadko, i przeważnie wtedy mam jakis problem, z którym muszę się 'uporać'.
tak tak,rzeczywistość na trzeźwo jest nie do przyjęcia

Konto usunięte: Akurat nie należę do osób, które mogą się pochwalić 'szczęściem'. Prędzej spadnę na niego z drzewa, niż los się do mnie uśmiechnie, a nie chodzę po drzewach. -.-
oj tam zło, aktualnie wszystko jest złem i co? whatever makes us happy, darling.
ehh,wiesz jakie jest życie,dzisiaj jesteś sama,za miesiąc możesz byc z kims szczęśliwa,nie przewidzisz tego co się zdarzy,trzeba byc pozytywnej mysli i tyle...
i co? marihuanen makes us very happy :D

ale co kto lubi :D
Bon Jovi – Lay Your Hands On Me
ahahah, można tak powiedzieć. ;d
Konto usunięte: ehh,wiesz jakie jest życie,dzisiaj jesteś sama,za miesiąc możesz byc z kims szczęśliwa,nie przewidzisz tego co się zdarzy,trzeba byc pozytywnej mysli i tyle...
i co? marihuanen makes us very happy :D
ale co kto lubi :D
Całe życie jestem sama. Kupię sobie kota.
Ahahah, jasne, tylko, że potem zawsze chce mi się jeść.
Aerosmith - Cryin'
żaby nie było,to słowa Bogusia Lindy :P
Konto usunięte: Całe życie jestem sama. Kupię sobie kota.
Ahahah, jasne, tylko, że potem zawsze chce mi się jeść.
też całe życie jestem sam,ale kupie sobie psa

no mi też,ale taki jest efekt uboczny :D wszystko staje się mega pyszne :D
Słoń & Mikser – Od zmierzchu do świtu (feat. DJ Simo)
Konto usunięte: też całe życie jestem sam,ale kupie sobie psa
no mi też,ale taki jest efekt uboczny :D wszystko staje się mega pyszne :D
lubie psy, ale większy z nimi kłopot niż z kotami. :)
to w sumie też, ale zwykle wydaje mi się, że jak nie zjem to umrę.

o, kiedyś też widziałam stado nastolatków pod kołdrą.