Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

q3056q10
q3056q10
  11 ledna 2013

Fun.: Carry On

q3056q10
q3056q10
  11 ledna 2013
:nutki: Fun.: Carry On
LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przepadam za piwem.. z wina nie można wyrosnąć ;) znaczy wiesz, nie mam po prostu ochoty, denerwują mnie moi znajomi ostatnio. ;x

nie no swojskiego to bym się napił bardzo chętnie,ale takie sklepowe to mi średnio smakuje ;/
tiaa coś o tym wiem :D dlatego grono moich znajomych jest małe,ale konkretne

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio stwierdziłam, że można przywyknąć do życia w celibacie i zaniechałam jakichkolwiek poszukiwań zmęczona tym całym szitem, który temu towarzyszy. to drugi raz, kiedy mi się to zdarzyło, wcześniej przypiekłam nogę. a co jest najlepsze, pod moim jest naklejka, na której jest napisane, żeby uważać, bo robi się gorący i może przypiec. ;x BLONDYNKA z laptopem. eh.

wiesz,ja staram się działać w tym kierunku ale nic na siłę,przyzwyczaiłem się poniekąd do tego że jestem sam od dzieciaka :D
ehh,dobrze że nie mam laptopa,bo widze że są niebezpieczne jak się ich nieodpowiednio używa :D pewnie spalił bym chatę znając moje szczęście

Joe Satriani – (You're) My World
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no swojskiego to bym się napił bardzo chętnie,ale takie sklepowe to mi średnio smakuje ;/ tiaa coś o tym wiem :D dlatego grono moich znajomych jest małe,ale konkretne

Ja lubię takie ze sklepu, najlepiej półwytrawne. :zakochany: ostatnio właśnie się upiłam takim domowej roboty. MEGA kac. ;x
no to można powiedzieć, że u mnie to podobnie wygląda. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz,ja staram się działać w tym kierunku ale nic na siłę,przyzwyczaiłem się poniekąd do tego że jestem sam od dzieciaka :D ehh,dobrze że nie mam laptopa,bo widze że są niebezpieczne jak się ich nieodpowiednio używa :D pewnie spalił bym chatę znając moje szczęście

Mi się już po prostu nie chce starać. Owszem, jak porzuciłam próby szukania, to poznałam kogoś, ale jak zwykle nic z tego nie będzie.
oj tam, no, troche przypieczonej skóry to jeszcze nie taka wielka tragedia. ;d

Christina Aguilera - Candyman.
LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja lubię takie ze sklepu, najlepiej półwytrawne. ostatnio właśnie się upiłam takim domowej roboty. MEGA kac. ;x no to można powiedzieć, że u mnie to podobnie wygląda. :)

zawsze pijesz żeby sie upić? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi się już po prostu nie chce starać. Owszem, jak porzuciłam próby szukania, to poznałam kogoś, ale jak zwykle nic z tego nie będzie. oj tam, no, troche przypieczonej skóry to jeszcze nie taka wielka tragedia. ;d

ehhh,kiedyś na pewno trafisz na kogoś odpowiedniego,albo ten ktoś trafi na Ciebie...kwestia czasu,szczęścia...
fakt,to nie tragedia,a jednak należało by z tego wyciągnąć wnioski,i ja je wyciągam-alkohol to złooO! :mrgreen:

Juno Reactor – Jungle High (Our House Remix)
q3056q10
q3056q10
  11 ledna 2013
:nutki: Snoop Dogg - Smoking smoking Weed
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze pijesz żeby sie upić?

hmm, zwykle tak. ale to pewnie dlatego, że sama piję rzadko, i przeważnie wtedy mam jakis problem, z którym muszę się 'uporać'.

Konto usunięte
Konto usunięte: ehhh,kiedyś na pewno trafisz na kogoś odpowiedniego,albo ten ktoś trafi na Ciebie...kwestia czasu,szczęścia... fakt,to nie tragedia,a jednak należało by z tego wyciągnąć wnioski,i ja je wyciągam-alkohol to złooO!

Akurat nie należę do osób, które mogą się pochwalić 'szczęściem'. Prędzej spadnę na niego z drzewa, niż los się do mnie uśmiechnie, a nie chodzę po drzewach. -.-
oj tam zło, aktualnie wszystko jest złem i co? whatever makes us happy, darling. :mrgreen:

Christina Aguilera - At last.
LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm, zwykle tak. ale to pewnie dlatego, że sama piję rzadko, i przeważnie wtedy mam jakis problem, z którym muszę się 'uporać'.

tak tak,rzeczywistość na trzeźwo jest nie do przyjęcia :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat nie należę do osób, które mogą się pochwalić 'szczęściem'. Prędzej spadnę na niego z drzewa, niż los się do mnie uśmiechnie, a nie chodzę po drzewach. -.- oj tam zło, aktualnie wszystko jest złem i co? whatever makes us happy, darling.

ehh,wiesz jakie jest życie,dzisiaj jesteś sama,za miesiąc możesz byc z kims szczęśliwa,nie przewidzisz tego co się zdarzy,trzeba byc pozytywnej mysli i tyle...
i co? marihuanen makes us very happy :D :mrgreen:
ale co kto lubi :D

Bon Jovi – Lay Your Hands On Me
ShadowPowalajnen
ShadowPowalajnen
  11 ledna 2013

Afrojack&Steve Aoki-Show me your hands

LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013

Rayden – Burning Inside

AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak,rzeczywistość na trzeźwo jest nie do przyjęcia

ahahah, można tak powiedzieć. ;d
Konto usunięte
Konto usunięte: ehh,wiesz jakie jest życie,dzisiaj jesteś sama,za miesiąc możesz byc z kims szczęśliwa,nie przewidzisz tego co się zdarzy,trzeba byc pozytywnej mysli i tyle... i co? marihuanen makes us very happy :D ale co kto lubi :D

Całe życie jestem sama. Kupię sobie kota.
Ahahah, jasne, tylko, że potem zawsze chce mi się jeść.

Aerosmith - Cryin'
LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ahahah, można tak powiedzieć. ;d

żaby nie było,to słowa Bogusia Lindy :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Całe życie jestem sama. Kupię sobie kota. Ahahah, jasne, tylko, że potem zawsze chce mi się jeść.

też całe życie jestem sam,ale kupie sobie psa :lol:
no mi też,ale taki jest efekt uboczny :D wszystko staje się mega pyszne :D

Słoń & Mikser – Od zmierzchu do świtu (feat. DJ Simo)
ShadowPowalajnen
ShadowPowalajnen
  11 ledna 2013

Paul Van Dyk-For an angel

AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: też całe życie jestem sam,ale kupie sobie psa no mi też,ale taki jest efekt uboczny :D wszystko staje się mega pyszne :D

lubie psy, ale większy z nimi kłopot niż z kotami. :)
to w sumie też, ale zwykle wydaje mi się, że jak nie zjem to umrę. :ninja:
o, kiedyś też widziałam stado nastolatków pod kołdrą. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Aerosmith - Cryin'
ShadowPowalajnen
ShadowPowalajnen
  11 ledna 2013

Atb-you are not alone