Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013

Shakira - Dia de Enero.

AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry wieczór ;)

;*
co słychać? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Sugababes - Push the Button.
LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ;* co słychać? :)

w sumie to nic ciekawego...
właśnie otworzyłem Kasztelana Sierpc,i tak oto spędzę kolejny piątek przed monitorem z piwem w łapsku :D

Kaliber 44 – Masz albo myślisz o nich aż..
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to nic ciekawego... właśnie otworzyłem Kasztelana Sierpc,i tak oto spędzę kolejny piątek przed monitorem z piwem w łapsku :D

Oj, piwo i komputer to nie jest dobre połączenie, szczególnie jeśli chodzi o piątkowe wieczory.
Bawić się trzeba, póki czas. :) btw. ostatnio jak połączyłam wino i komputer to spaliłam sobie kawałek brzucha. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Shakira - Dia de Enero.
Letal
Letal
  11 ledna 2013
Donatan RÓWNONOC "Z dziada-pradziada" Trzeci Wymiar
LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj, piwo i komputer to nie jest dobre połączenie, szczególnie jeśli chodzi o piątkowe wieczory. Bawić się trzeba, póki czas. :) btw. ostatnio jak połączyłam wino i komputer to spaliłam sobie kawałek brzucha. ;x

Dlaczego nie? ja tam każdy piątek tak spędzam jak siedzę w domu i nie mam do kogo wyjść,walnę piwko,obejrzę film,posiedzę,i idę w smaczny sen :P

Zimno,ciemno,nie mam się z kim bawić :( haha,jak to spaliłaś kawałek brzucha bo nie rozkminiam? :D

Joe Satriani – Luminous Flesh Giants
Letal
Letal
  11 ledna 2013
Donatan RÓWNONOC "Z samym sobą" Sokół
Letal
Letal
  11 ledna 2013
Miuosh - Róże z betonu (feat.HiFi Banda, muz.Emdeka)
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego nie? ja tam każdy piątek tak spędzam jak siedzę w domu i nie mam do kogo wyjść,walnę piwko,obejrzę film,posiedzę,i idę w smaczny sen :P

Od piwa rośnie brzuch. Wino jest zdecydowanie lepsze! :tak: W sumie ostatnio też spędzam weekendy w domu, nie mam za bardzo czasu ani ochoty wychodzić do głupich ludzi i udawać, że ich lubię. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zimno,ciemno,nie mam się z kim bawić :( haha,jak to spaliłaś kawałek brzucha bo nie rozkminiam? :D

Ahah, to znajdź kogoś, kto lubi zabawę po ciemku. ;) No, usnęło mi się po butelce wina trochę, chyba, nie pamiętam za bardzo i miałam laptopa na brzuchu położonego no i mi zrobiło skwarek z brzucha trochę... teraz jest strup ze skwarka, który cały czas zdzieram i mnie boli. ;x

Shakira - Addicted to You.
Letal
Letal
  11 ledna 2013
.Anioły (Miuosh - "Piąta strona świata"
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013

The Black Eyed Peas - Where is the Love?

Letal
Letal
  11 ledna 2013
Miuosh - 'Nie zapomnij skąd jesteś' feat. Paluch. Jr. Stress
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013

Evanescence - Marry me.

LaMuerte666
LaMuerte666
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Od piwa rośnie brzuch. Wino jest zdecydowanie lepsze! W sumie ostatnio też spędzam weekendy w domu, nie mam za bardzo czasu ani ochoty wychodzić do głupich ludzi i udawać, że ich lubię.

Od jednego piwa w tygodniu na pewno mi brzuch nie urośnie ;) a z win wyrosłem :D
no ja bym nawet nie był w stanie udawać że lubię kogoś kto jest debilem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ahah, to znajdź kogoś, kto lubi zabawę po ciemku. ;) No, usnęło mi się po butelce wina trochę, chyba, nie pamiętam za bardzo i miałam laptopa na brzuchu położonego no i mi zrobiło skwarek z brzucha trochę... teraz jest strup ze skwarka, który cały czas zdzieram i mnie boli. ;x

własnie szukam,ale słabo mi to idzie :D
o fuck :O to niezła historia,nie sądziłem że lapek może zjarać skórę,zresztą dziwne że się nie obudziłaś :D

Joe Satriani – Moroccan Sunset
AllimoneKenuo
AllimoneKenuo
  11 ledna 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Od jednego piwa w tygodniu na pewno mi brzuch nie urośnie ;) a z win wyrosłem :D no ja bym nawet nie był w stanie udawać że lubię kogoś kto jest debilem :D

Nie przepadam za piwem.. z wina nie można wyrosnąć ;)
znaczy wiesz, nie mam po prostu ochoty, denerwują mnie moi znajomi ostatnio. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: własnie szukam,ale słabo mi to idzie :D o fuck :O to niezła historia,nie sądziłem że lapek może zjarać skórę,zresztą dziwne że się nie obudziłaś :D

Ja ostatnio stwierdziłam, że można przywyknąć do życia w celibacie i zaniechałam jakichkolwiek poszukiwań zmęczona tym całym szitem, który temu towarzyszy.
to drugi raz, kiedy mi się to zdarzyło, wcześniej przypiekłam nogę. :ninja: a co jest najlepsze, pod moim jest naklejka, na której jest napisane, żeby uważać, bo robi się gorący i może przypiec. ;x BLONDYNKA z laptopem. eh.

Panic! At the Disco - Lying is the most fun a girl can have, without taking her clothes off.