Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2044 z 3084
Konto usunięte: w sumie to nic ciekawego...
właśnie otworzyłem Kasztelana Sierpc,i tak oto spędzę kolejny piątek przed monitorem z piwem w łapsku :D
Oj, piwo i komputer to nie jest dobre połączenie, szczególnie jeśli chodzi o piątkowe wieczory.
Bawić się trzeba, póki czas. :) btw. ostatnio jak połączyłam wino i komputer to spaliłam sobie kawałek brzucha. ;x
Konto usunięte: Oj, piwo i komputer to nie jest dobre połączenie, szczególnie jeśli chodzi o piątkowe wieczory.
Bawić się trzeba, póki czas. :) btw. ostatnio jak połączyłam wino i komputer to spaliłam sobie kawałek brzucha. ;x
Dlaczego nie? ja tam każdy piątek tak spędzam jak siedzę w domu i nie mam do kogo wyjść,walnę piwko,obejrzę film,posiedzę,i idę w smaczny sen :P
Zimno,ciemno,nie mam się z kim bawić :( haha,jak to spaliłaś kawałek brzucha bo nie rozkminiam? :D
Joe Satriani – Luminous Flesh Giants
Konto usunięte: Dlaczego nie? ja tam każdy piątek tak spędzam jak siedzę w domu i nie mam do kogo wyjść,walnę piwko,obejrzę film,posiedzę,i idę w smaczny sen :P
Od piwa rośnie brzuch. Wino jest zdecydowanie lepsze!

Konto usunięte: Zimno,ciemno,nie mam się z kim bawić :( haha,jak to spaliłaś kawałek brzucha bo nie rozkminiam? :D
Ahah, to znajdź kogoś, kto lubi zabawę po ciemku. ;) No, usnęło mi się po butelce wina trochę, chyba, nie pamiętam za bardzo i miałam laptopa na brzuchu położonego no i mi zrobiło skwarek z brzucha trochę... teraz jest strup ze skwarka, który cały czas zdzieram i mnie boli. ;x
Shakira - Addicted to You.
Konto usunięte: Od piwa rośnie brzuch. Wino jest zdecydowanie lepsze! W sumie ostatnio też spędzam weekendy w domu, nie mam za bardzo czasu ani ochoty wychodzić do głupich ludzi i udawać, że ich lubię.
Od jednego piwa w tygodniu na pewno mi brzuch nie urośnie ;) a z win wyrosłem :D
no ja bym nawet nie był w stanie udawać że lubię kogoś kto jest debilem :D
Konto usunięte: Ahah, to znajdź kogoś, kto lubi zabawę po ciemku. ;) No, usnęło mi się po butelce wina trochę, chyba, nie pamiętam za bardzo i miałam laptopa na brzuchu położonego no i mi zrobiło skwarek z brzucha trochę... teraz jest strup ze skwarka, który cały czas zdzieram i mnie boli. ;x
własnie szukam,ale słabo mi to idzie :D
o fuck :O to niezła historia,nie sądziłem że lapek może zjarać skórę,zresztą dziwne że się nie obudziłaś :D
Joe Satriani – Moroccan Sunset
Konto usunięte: Od jednego piwa w tygodniu na pewno mi brzuch nie urośnie ;) a z win wyrosłem :D
no ja bym nawet nie był w stanie udawać że lubię kogoś kto jest debilem :D
Nie przepadam za piwem.. z wina nie można wyrosnąć ;)
znaczy wiesz, nie mam po prostu ochoty, denerwują mnie moi znajomi ostatnio. ;x
Konto usunięte: własnie szukam,ale słabo mi to idzie :D
o fuck :O to niezła historia,nie sądziłem że lapek może zjarać skórę,zresztą dziwne że się nie obudziłaś :D
Ja ostatnio stwierdziłam, że można przywyknąć do życia w celibacie i zaniechałam jakichkolwiek poszukiwań zmęczona tym całym szitem, który temu towarzyszy.
to drugi raz, kiedy mi się to zdarzyło, wcześniej przypiekłam nogę.

Panic! At the Disco - Lying is the most fun a girl can have, without taking her clothes off.