Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

JAHMEEK
JAHMEEK
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Shakira - She wolf

Dobre to jest.

VNM - Na weekend
tibauld
tibauld
  23 ledna 2012

Sophie Ellis Bextor - Get over you

NiemamDloni
NiemamDloni
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rotfowali tak jak teraz Ty. Zczaj motyw, kiedyś poszedłem z kumplami do lasku, wypić. Wielu ludzi za młodego tam chodziło, jak było się niepełnoletnim. Po drodze spotkaliśmy 6 czy 7 najaranych czy zaćpanych gości. Do jednego z kumpli się rzucali, to we dwóch spieprzyli, bo się ich bać zaczęli. Patrzę jeden uciekł w jedną stronę a drugi w przeciwną... Mnie to tam śmieszy, że jeszcze chcą zapraszać go i robić żenadę.

Czyli odpowiednio zareagowałem na to co napisałeś :D
A Ty zostałeś sam i? :mrgreen:
Takich przypadków z życia wziętych podejrzewam, że obojga mamy mnóstwo.
Ja mogę wspomnieć jedynie o ostatniej akcji która mnie spotkała w jednym z klubów.
Koleś postury, hm.. niedawno wspominanego Najmana, uderzył moją znajomą z pracy. Z zamkniętej. Po czym ta upadła, wstała, a ten sprowadził ją do parteru. Tyle bydła w klubie i nikt się nie wstawił? Co prawda dostałem wpiedol, naskakując na niego.. ale momentalie była reakcja ze strony innych, na to bramka wjechała. Pytanie gdzie i co robili oni wcześniej :zonk:

Flowshakerz - Outro Lex (Hakan Gokan)
JAHMEEK
JAHMEEK
  23 ledna 2012

Zeus - z żoną

agasta
agasta
  23 ledna 2012

Garbage / The World Is Not Enough (From The World Is Not Enough)

tibauld
tibauld
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre to jest.

Tak, to prawda. :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli odpowiednio zareagowałem na to co napisałeś :D

:)

Konto usunięte
Konto usunięte: A Ty zostałeś sam i?

Postałem tam z 2 minuty, myślę sobie a co mi tam. Poczekałem na reakcję, a że oni byli niemrawi i nic nie robili, to sobie stamtąd poszedłem. Za to potem moja reakcja na kolegę z klasy, przy jego dziewczynie była bezcenna. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Takich przypadków z życia wziętych podejrzewam, że obojga mamy mnóstwo. Ja mogę wspomnieć jedynie o ostatniej akcji która mnie spotkała w jednym z klubów. Koleś postury, hm.. niedawno wspominanego Najmana, uderzył moją znajomą z pracy. Z zamkniętej. Po czym ta upadła, wstała, a ten sprowadził ją do parteru. Tyle bydła w klubie i nikt się nie wstawił? Co prawda dostałem wpiedol, naskakując na niego.. ale momentalie była reakcja ze strony innych, na to bramka wjechała. Pytanie gdzie i co robili oni wcześniej

Stare fajne czasy. :and:
Facet, a kobiety bije, ciekawe. Pewnie jak ma tą posturę, to już nasrane od sterydów w bani, zwłaszcza że coś takiego robią.
Czasem nie ważne jest, że dostaje się w ryj, ważne jak się człowiek zachował. A reakcja ta, jest dosyć często powszechna, są bo są i zawsze się spóźniają. :D

Velvet - Chemistry
NiemamDloni
NiemamDloni
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: HAHAHHAHAHHAH. On faktycznie MR FANTASTIC :D

Chyba dzisiaj obejrzę jakiś film z jego udziałem, nie wiem, może Johnny English :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Miły kawałek.

Moja dziewczyna słucha tego na okrągło.

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8 z cyklu teledysków niezapomnianych :D

Ile to lat wstecz :D W propozycjach znalazłem również dobrze zapamiętane małpki:
http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k&feature=related :lol2:

Kacezet & Dreadsquad - Czego ona chce
agasta
agasta
  23 ledna 2012

Aaliyah (feat DMX) / Come back in one piece

tibauld
tibauld
  23 ledna 2012

Yarabi - Yarabi

tibauld
tibauld
  23 ledna 2012

Youssou N'dour (feat. Neneh Cherry) - 7 seconds

agasta
agasta
  23 ledna 2012

brian adams / everything i do

NiemamDloni
NiemamDloni
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Postałem tam z 2 minuty, myślę sobie a co mi tam. Poczekałem na reakcję, a że oni byli niemrawi i nic nie robili, to sobie stamtąd poszedłem.

Propsy :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Stare fajne czasy. Facet, a kobiety bije, ciekawe. Pewnie jak ma tą posturę, to już nasrane od sterydów w bani, zwłaszcza że coś takiego robią. Czasem nie ważne jest, że dostaje się w ryj, ważne jak się człowiek zachował. A reakcja ta, jest dosyć często powszechna, są bo są i zawsze się spóźniają. :D

Już tyle osób o tym kwiczy, pytając o niego, czy mówiąc o nim pierwsze domysły o kogo się rozchodzi brzmią tak: "ten, co nayebał tej lasce?". No i właśnie w tych okolicznościach takie, a nie inne zachowanie okazało się bardzo rozsądnym posunięciem.
Dokładnie, mało tego mają.. płacone za niedopilnowywanie porządku.

Katy Perry - Fireworks - Rishi Romero Ghetto Electric Remix
tibauld
tibauld
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Propsy

Czasem jak tak to komuś wspominam, to mają mnie za kompletnego debila. :rotfl:
Za to mój kolega miał potem ciężką przeprawę, bo miał gorzej od forumowego cipciaka. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Już tyle osób o tym kwiczy, pytając o niego, czy mówiąc o nim pierwsze domysły o kogo się rozchodzi brzmią tak: "ten, co nayebał tej lasce?". No i właśnie w tych okolicznościach takie, a nie inne zachowanie okazało się bardzo rozsądnym posunięciem. Dokładnie, mało tego mają.. płacone za niedopilnowywanie porządku.

A to jest niefajne skojarzenie, może jeszcze nie raz za to odpokutuje.
Innego zachowania to raczej na taką sytuację to chyba nie ma. :woot:
U nas tak już jest niestety. :tak:

Morris - Desire
tibauld
tibauld
  23 ledna 2012

Marit Larsen - If a song could get me you

NiemamDloni
NiemamDloni
  23 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasem jak tak to komuś wspominam, to mają mnie za kompletnego debila. Za to mój kolega miał potem ciężką przeprawę, bo miał gorzej od forumowego cipciaka.

Może wydać się to dziwne, ale ten spokój w Tobie na widok tych ćpunów, nieźle mnie rozbawił :P
Zapewne wtedy dziewczyna pomyślała sobie: "Gdybym ja z nim tam była, też pewnie spieprzyłby gdzie popadnie.." :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: A to jest niefajne skojarzenie, może jeszcze nie raz za to odpokutuje. Innego zachowania to raczej na taką sytuację to chyba nie ma. U nas tak już jest niestety.

No niefajne, być spostrzegany jako damski bokser.
Przynajmniej ja innego nie widzę. :>

Taio Cruz - Hangover (TAITO Bootleg)