Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 153 z 3084
Konto usunięte: I każdy taki wybryk uszedł Ci na sucho?
Skóra swoją drogą.. Taki napompowany, a po jednym przyzwoitym w ryj, gryzie asfalt.
Jestem jak Forest! Ze strony matek czy ojców jak najbardziej. Raz nie dość, że gościa oklepałem, to jeszcze mu coś zepsułem a ojciec tylko ze swego okna na mnie spoglądał.

Dosyć często tak bywa.

Filterfunk - Sos (message in the bottle)
Konto usunięte: Jestem jak Forest! Ze strony matek czy ojców jak najbardziej. Raz nie dość, że gościa oklepałem, to jeszcze mu coś zepsułem a ojciec tylko ze swego okna na mnie spoglądał.
Dosyć często tak bywa.
Najwidoczniej zdawał sobie sprawę, że nie było najmniejszego sensu za biec za Tobą.
Czy Najman dorówna Hardkorowy Koksu

Miroslav Vrlik - Spring Air (Anhken Remix)
Panie nie skumała porównania do prosiaczka.

To miewam tylko w jednym miejscu, na boisku, to fakt.

Konto usunięte: Najwidoczniej zdawał sobie sprawę, że nie było najmniejszego sensu za biec za Tobą.
Czy Najman dorówna Hardkorowy Koksu
Ja wtedy nie uciekałem, tylko w najlepsze bawiłem się na swoim osiedlu.

Najman to cipa, a jak wiadomo każdy cipciak dostaje! Zresztą po ostatniej walce zasłaniał też się kontuzja. Śmieszny gość.
Konto usunięte: Ja wtedy nie uciekałem, tylko w najlepsze bawiłem się na swoim osiedlu.
Najman to cipa, a jak wiadomo każdy cipciak dostaje! Zresztą po ostatniej walce zasłaniał też się kontuzja. Śmieszny gość.
Miałeś w dupie konsekwencje :D
Pamiętam, sam sobie wyrządził krzywdę, jeśli faktycznie uszkodził sobie ten piszczel.
Afroman - Because I Got High