Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1517 z 3084
Konto usunięte: nazbiera mi się przez cały dzień i czasem zdarzy mi się wyrzucić z siebie... na forum ;d
to zrób Denarku poproszę w kubku mrr
No rozumiem, stresy dnia codziennego. :D Niemniej bądź miły nie kierować wobec mnie takich epitetów, jakie kierowałeś wtedy. :)
Jaki cwaniak!
Death in Vegas - Rocco
Earth: No rozumiem, stresy dnia codziennego. :D Niemniej bądź miły nie kierować wobec mnie takich epitetów, jakie kierowałeś wtedy. :)
to Ty zaczęłaś tylko nie wiem czym nie chce mi się szukać i proszę Cię nie szukaj bo wiem że jesteś do tego zdolna :D
ja Ciebie też LUBIE :*
Bullet For My Valentine - Pretty on the Outside
Konto usunięte: to Ty zaczęłaś tylko nie wiem czym nie chce mi się szukać i proszę Cię nie szukaj bo wiem że jesteś do tego zdolna :D
Chyba mnie z kimś mylisz. :D Poza tym pamiętam o co chodziło. Owszem, niejako zaczęłam, ale jak najbardziej kulturalnie - był to mój żart odnośnie stawiania przecinków, uważam, że nie było sensu się unosić. :) Myślę, że sam zauważyłeś tą kwestię, dlatego Cię tak zabolało to co napisałam, dlatego wyjaśniam Ci, że nie uważam Cię za głupiego z powodu interpunkcji, bez przesady. ;)
No.

Dead World - Cold Hate
Earth: Chyba mnie z kimś mylisz. :D Poza tym pamiętam o co chodziło. Owszem, niejako zaczęłam, ale jak najbardziej kulturalnie - był to mój żart odnośnie stawiania przecinków, uważam, że nie było sensu się unosić. :) Myślę, że sam zauważyłeś tą kwestię, dlatego Cię tak zabolało to co napisałam, dlatego wyjaśniam Ci, że nie uważam Cię za głupiego z powodu interpunkcji, bez przesady. ;)
nie chce mi się dyskutować na ten temat więc zgadzam się :D . Wygrałaś.
xD
Dżem - chce ci coś opowiedzieć