Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

PsychoKiller
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
  27 září 2012
Dye
Dye: Jak ptaszki?

Ta znowu o tych ptaszkach :D W sumie to maja sie dobrze poza ostanim icydentem ale Ciebie i tak to nie interesuje ;-)
Opowiedz lepiej jak sie na urodzinach bawilas ;>

No Mercy "Mechanical Idols"

Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.

Dye
Dye
  27 září 2012
PsychoKiller
PsychoKiller: Ta znowu o tych ptaszkach :D W sumie to maja sie dobrze poza ostanim icydentem ale Ciebie i tak to nie interesuje ;-) Opowiedz lepiej jak sie na urodzinach bawilas ;>

Bo cały czas zdjęcia z lasu dodajesz :D dlatego pytam. Jakim incydentem? Opowiadaj :ziober2:
Moi znajomi mają słabą głowę.. mało wypiłam :and:, a to ja powinnam pod stołem leżeć :ziober2:
Letal
Letal
  27 září 2012

Disturbed - I'm Alive x2

Dye
Dye
  27 září 2012

30 seconds to Mars- Night of the Hunter/

PsychoKiller
PsychoKiller
  27 září 2012
Dye
Dye: Bo cały czas zdjęcia z lasu dodajesz :D dlatego pytam. Jakim incydentem? Opowiadaj

Bo ja tylko w lesie siedze :D Po krotce skonczylo sie na tym, ze zostalem zaproszony do Nadlesnictwa w kwesti obgadania kilku czynnikow o ochronie srodowiska ;P

Dye
Dye: Moi znajomi mają słabą głowę.. mało wypiłam , a to ja powinnam pod stołem leżeć

To wszystko od dnia zalezy, zreszta co to za urodziny kiedy solenizant pod stolem lezy a inni szaleja ;P

Thy Worshiper "Signum"

Letal
Letal
  27 září 2012

Disturbed - Asylum

Bianka
Bianka
  27 září 2012

Cookie Monsta - Relax :drze ryjka:

Dye
Dye
  27 září 2012
PsychoKiller
PsychoKiller: To wszystko od dnia zalezy, zreszta co to za urodziny kiedy solenizant pod stolem lezy a inni szaleja ;P

Ale ja już wcześniej zaczęłam z bratem :ziober2: a znajomi tempa chyba nie wytrzymali ;d
ogólnie super było.. to miała być tylko impreza dla przyjaciół- liczyłam na jakieś 4-5 osób. Przyszło 14 i w moim pokoju to byśmy się raczej nie pomieścili :)
PsychoKiller
PsychoKiller: Bo ja tylko w lesie siedze :D Po krotce skonczylo sie na tym, ze zostalem zaproszony do Nadlesnictwa w kwesti obgadania kilku czynnikow o ochronie srodowiska ;P

Teraz w lesie nie siedzisz :D Dostałeś jakąś propozycję pracy od nich?:)
Dye
Dye
  27 září 2012

30 Seconds To Mars- Search & Destroy.

PsychoKiller
PsychoKiller
  27 září 2012
Dye
Dye: Ale ja już wcześniej zaczęłam z bratem a znajomi tempa chyba nie wytrzymali ;d ogólnie super było.. to miała być tylko impreza dla przyjaciół- liczyłam na jakieś 4-5 osób. Przyszło 14 i w moim pokoju to byśmy się raczej nie pomieścili :)

Ja w sobote na wesele ide. I szczerze to obawiam sie tego co sie tam bedzie dzialo :ninja:

Dye
Dye: Teraz w lesie nie siedzisz :D Dostałeś jakąś propozycję pracy od nich?:)

Zdziwilabys sie jakie teraz mozna szalasy budowac :P Wszystkiego sie dowiem jak tam zagladne ;-) Ale raczej takich specjalistow jak ja trudno bedzie oplacic :rotfl:

Fortress "Modern Day Society"

Dye
Dye
  27 září 2012
PsychoKiller
PsychoKiller: Ja w sobote na wesele ide. I szczerze to obawiam sie tego co sie tam bedzie dzialo

Zazdroszczę w zasadzie.. ja mam sobotę jedyną wolną, więc chyba w domu będę do góry brzuchem leżeć.
PsychoKiller
PsychoKiller: Zdziwilabys sie jakie teraz mozna szalasy budowac :P Wszystkiego sie dowiem jak tam zagladne ;-) Ale raczej takich specjalistow jak ja trudno bedzie oplacic

Tak wysoko się cenisz?:ziober2:
Dye
Dye
  27 září 2012

Seba. Miłego wieczoru. Uciekam, bo brat mnie na piwo porywa :bye:

PsychoKiller
PsychoKiller
  27 září 2012
Dye
Dye: Zazdroszczę w zasadzie.. ja mam sobotę jedyną wolną, więc chyba w domu będę do góry brzuchem leżeć.

Jeszcze nie jedno wesele zapewne obskoczysz, a do gory kolami tez trzeba polezec :ziober2:

Dye
Dye: Tak wysoko się cenisz?

A jedzie mi tu czolg :ssh: hehe

* prezent sie podobal ;>

Feaces "Conspiracy"

PsychoKiller
PsychoKiller
  27 září 2012