Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1514 z 3084
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
PsychoKiller: Ta znowu o tych ptaszkach :D W sumie to maja sie dobrze poza ostanim icydentem ale Ciebie i tak to nie interesuje ;-)
Opowiedz lepiej jak sie na urodzinach bawilas ;>
Bo cały czas zdjęcia z lasu dodajesz :D dlatego pytam. Jakim incydentem? Opowiadaj

Moi znajomi mają słabą głowę.. mało wypiłam

Bo ja tylko w lesie siedze :D Po krotce skonczylo sie na tym, ze zostalem zaproszony do Nadlesnictwa w kwesti obgadania kilku czynnikow o ochronie srodowiska ;P
To wszystko od dnia zalezy, zreszta co to za urodziny kiedy solenizant pod stolem lezy a inni szaleja ;P
Thy Worshiper "Signum"
PsychoKiller: To wszystko od dnia zalezy, zreszta co to za urodziny kiedy solenizant pod stolem lezy a inni szaleja ;P
Ale ja już wcześniej zaczęłam z bratem

ogólnie super było.. to miała być tylko impreza dla przyjaciół- liczyłam na jakieś 4-5 osób. Przyszło 14 i w moim pokoju to byśmy się raczej nie pomieścili :)
PsychoKiller: Bo ja tylko w lesie siedze :D Po krotce skonczylo sie na tym, ze zostalem zaproszony do Nadlesnictwa w kwesti obgadania kilku czynnikow o ochronie srodowiska ;P
Teraz w lesie nie siedzisz :D Dostałeś jakąś propozycję pracy od nich?:)
Dye: Ale ja już wcześniej zaczęłam z bratem a znajomi tempa chyba nie wytrzymali ;d
ogólnie super było.. to miała być tylko impreza dla przyjaciół- liczyłam na jakieś 4-5 osób. Przyszło 14 i w moim pokoju to byśmy się raczej nie pomieścili :)
Ja w sobote na wesele ide. I szczerze to obawiam sie tego co sie tam bedzie dzialo

Zdziwilabys sie jakie teraz mozna szalasy budowac :P Wszystkiego sie dowiem jak tam zagladne ;-) Ale raczej takich specjalistow jak ja trudno bedzie oplacic

Fortress "Modern Day Society"
Zazdroszczę w zasadzie.. ja mam sobotę jedyną wolną, więc chyba w domu będę do góry brzuchem leżeć.
PsychoKiller: Zdziwilabys sie jakie teraz mozna szalasy budowac :P Wszystkiego sie dowiem jak tam zagladne ;-) Ale raczej takich specjalistow jak ja trudno bedzie oplacic
Tak wysoko się cenisz?