Marusha - Deep
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1418 z 3084
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
chyba jednak jestem blondynką, bo nie rozumiem, ale chyba nie muszę. zostawię Ci numer na pw, jak będziesz potrzebował resocjalizacji, to się odezwiesz

nie, bo musiałabym być miła dla pacjentów, to nie dla mnie, kikiki
Chyba nigdy nie chodziłaś pod osłoną nocy na działki do sąsiada na darmowe jabłka :-))
A na wstępie pisalaś, że jesteś grzeczna.
To ja już nie wiem, kikikikik
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
jestem typową, miastową zołzą, nie mam działki

ale ze szkolnego pola zawsze zabierałam, liczy się?
jestem grzeczna, ale nie mam cierpliwości

tetris - trzeba żyć
Ja też wtedy nie miałem, ale wiedziałem gdzie są

no liczy się - to jest własnie to przewinienie :>
Nerwusik zawsze liczy do 10 i ponoć jest lepiej.
albo się zatyka kikikikiki :D
PÓJDĘ DO WIĘZIENIA

nie pomaga mi to, a nigdy mi się do 10 nie udało policzyć, bo doliczyłam do pięciu i zaczynałam kląć

kikiki

tetris - ile mogę?
fakt, ale wydaje mi się, że wtedy to ja będę potrzebowała resocjalizacji, nie pomogę ludziom, nie możesz mnie wydać :C
ja to raczej mam ubaw, jak widzę ludzi, których mnie udało się zdenerwować. ja się śmieje, a im piana z pyska

kikiki
łona, webber - to nic nie znaczy
Milczę w 15 językach

To już wiem w jakich sytuacjach ze zdenerwowania poprawia Ci się humor.
Trochę niefajnie bo czyimś kosztem

Nie jesteś grzeczna kikikiki

nie jestem zbytnio przystosowana, bo poprawia mi się humor jak kogoś pocisnę, wyładuję na kimś złość, albo zdenerwuję kogoś innego.
a chciałam być ideałem..
a no baw się póki możesz
simsy

--
jakiś życiowy pesymizm wyczuwam ...