Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: no, na przykład.

To ja idę do paki :rotfl:

myślałem, że pójdziesz na doktorkę i wyleczysz zatoki

kikikiki

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To ja idę do paki

zrobię dla Ciebie wyjątek, wezmę Cię na sofę bez kryminalistycznej przeszłości :-D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: myślałem, że pójdziesz na doktorkę i wyleczysz zatoki

:rotfl:, już pędzę, kikiki

Wena - Nic.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: zrobię dla Ciebie wyjątek, wezmę Cię na sofę bez kryminalistycznej przeszłości :-D

Jeszcze nie bo wypaplam, że byłem kiedyś na szabergu 2 razy i pójdę za kraty.

Maryla
Maryla: , już pędzę, kikiki

To by było użyteczne :D
kikikiki

Z HH mecz Barca - Valencia.

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jeszcze nie bo wypaplam, że byłem kiedyś na szabergu 2 razy i pójdę za kraty.

chyba jednak jestem blondynką, bo nie rozumiem, ale chyba nie muszę. zostawię Ci numer na pw, jak będziesz potrzebował resocjalizacji, to się odezwiesz :rotfl:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To by było użyteczne :D kikikiki

nie, bo musiałabym być miła dla pacjentów, to nie dla mnie, kikiki
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: chyba jednak jestem blondynką, bo nie rozumiem, ale chyba nie muszę. zostawię Ci numer na pw, jak będziesz potrzebował resocjalizacji, to się odezwiesz

Chyba nigdy nie chodziłaś pod osłoną nocy na działki do sąsiada na darmowe jabłka :-))

Maryla
Maryla: ie, bo musiałabym być miła dla pacjentów, to nie dla mnie, kikiki

A na wstępie pisalaś, że jesteś grzeczna.
To ja już nie wiem, kikikikik

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Chyba nigdy nie chodziłaś pod osłoną nocy na działki do sąsiada na darmowe jabłka :-))

jestem typową, miastową zołzą, nie mam działki d83dde31
ale ze szkolnego pola zawsze zabierałam, liczy się?

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A na wstępie pisalaś, że jesteś grzeczna. To ja już nie wiem, kikikikik

jestem grzeczna, ale nie mam cierpliwości :ninja:

tetris - trzeba żyć
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: jestem typową, miastową zołzą, nie mam działki ale ze szkolnego pola zawsze zabierałam, liczy się?

Ja też wtedy nie miałem, ale wiedziałem gdzie są :ziober2:
no liczy się - to jest własnie to przewinienie :>

Maryla
Maryla: jestem grzeczna, ale nie mam cierpliwości

Nerwusik zawsze liczy do 10 i ponoć jest lepiej.

albo się zatyka kikikikiki :D

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja też wtedy nie miałem, ale wiedziałem gdzie są no liczy się - to jest własnie to przewinienie :>

PÓJDĘ DO WIĘZIENIA d83dde31

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nerwusik zawsze liczy do 10 i ponoć jest lepiej.albo się zatyka kikikikiki :D

nie pomaga mi to, a nigdy mi się do 10 nie udało policzyć, bo doliczyłam do pięciu i zaczynałam kląć :and:
kikiki :rotfl:

tetris - ile mogę?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: PÓJDĘ DO WIĘZIENIA

Będziesz miała blisko do pracy 261d

Maryla
Maryla: nie pomaga mi to, a nigdy mi się do 10 nie udało policzyć, bo doliczyłam do pięciu i zaczynałam kląć kikiki

Wy babki fajnie się denerwujecie, tak nieumiejętnie :rotfl:
kikikiki

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Będziesz miała blisko do pracy

fakt, ale wydaje mi się, że wtedy to ja będę potrzebowała resocjalizacji, nie pomogę ludziom, nie możesz mnie wydać :C

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wy babki fajnie się denerwujecie, tak nieumiejętnie kikikiki

ja to raczej mam ubaw, jak widzę ludzi, których mnie udało się zdenerwować. ja się śmieje, a im piana z pyska :rotfl:
kikiki

łona, webber - to nic nie znaczy
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: akt, ale wydaje mi się, że wtedy to ja będę potrzebowała resocjalizacji, nie pomogę ludziom, nie możesz mnie wydać :C

Milczę w 15 językach d83dde01

Maryla
Maryla: ja to raczej mam ubaw, jak widzę ludzi, których mnie udało się zdenerwować. ja się śmieje, a im piana z pyska kikiki

To już wiem w jakich sytuacjach ze zdenerwowania poprawia Ci się humor.
Trochę niefajnie bo czyimś kosztem :rotfl:
Nie jesteś grzeczna kikikiki

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Milczę w 15 językach

d83ddc93

NuTiiiiii
NuTiiiiii: To już wiem w jakich sytuacjach ze zdenerwowania poprawia Ci się humor. Trochę niefajnie bo czyimś kosztem Nie jesteś grzeczna kikikiki

nie jestem zbytnio przystosowana, bo poprawia mi się humor jak kogoś pocisnę, wyładuję na kimś złość, albo zdenerwuję kogoś innego.
a chciałam być ideałem..
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: nie jestem zbytnio przystosowana, bo poprawia mi się humor jak kogoś pocisnę, wyładuję na kimś złość, albo zdenerwuję kogoś innego. a chciałam być ideałem..

Ja takie pociski przerabiam na bekę :D
Ideałem... hm pewnie kogoś jesteś lub będziesz, bez obaw.

kikiiki

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja takie pociski przerabiam na bekę :D Ideałem... hm pewnie kogoś jesteś lub będziesz, bez obaw. kikiiki

na szczęście nie wszyscy tacy są, więc mam zabawę :D
kiedyś, dla kogoś.. w simsach..
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: na szczęście nie wszyscy tacy są, więc mam zabawę :D kiedyś, dla kogoś.. w simsach..

a no baw się póki możesz
simsy :rotfl: przyznam sie, kiedyś w to grałem i jak każdy budowałem basen, po czym ludzi do środka i wymontowywałem drabinkę = zresocjalizowałem się od tamtej pory
--
jakiś życiowy pesymizm wyczuwam ... :woot: