Gothiclady
Gothiclady
  20 prosince 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dobry wybór z technikum, ja kończyłem LO a później robiłem licencjat z ekonomii ... a mogłem iść do technikum o profilu z ekonomią i miałbym łatwiej - tylko to to wiedział

za Twoich czasów (ehehe) liceum pewnie było bardziej popularne, a technikum się traktowało za coś gorszego, czyż nie?

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kończę słuchać Kinematografię, potem Archiwum i zarzucę Kaliber 44. Tak mnie wzięło na rytmy, które słuchało się przy odrabianiu lekcji :)

żal, bo jak ja odrabiałam lekcje, to leciał liber w radiu, ewentualnie męczyłam enrike iglesjasa :zakochany:.

Pc Park - Klatka.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  2 září 2012

Paktofonika - Lepiej być nie może.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: za Twoich czasów (ehehe) liceum pewnie było bardziej popularne, a technikum się traktowało za coś gorszego, czyż nie?

Żebyś wiedziała a później na studiach żałowało, że jednak nie technikum...
ejj ja nie jestem taki stary dziad, na lajtowo 2 z przodu 6 z dala :D

Maryla
Maryla: żal, bo jak ja odrabiałam lekcje, to leciał liber w radiu, ewentualnie męczyłam enrike iglesjasa .

Enrike Igiełka heh też go słuchałem, ale przeważnie PFK, K44, WWO, OSTR, Eldo i czasem Pezet.

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Powinni na j.polskim dawać to a nie denne wiersze.

Jesteś moim guru. d83ddc4c
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012

zapomnialem kikikiki 270c

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Żebyś wiedziała a później na studiach żałowało, że jednak nie technikum... ejj ja nie jestem taki stary dziad, na lajtowo 2 z przodu 6 z dala :D

szkoda, bo nadal w głowach jest takie przekonanie. na szczęście w porę ogarnęłam, że liceum gówno mi da, a z zawodem zawsze pewniej. :)
nie wiem ile masz lat, nie dyskutuję na ten temat :-D

Fenomen - Szansa.
Maryla
Maryla
  2 září 2012

zapomniałam kikiki d83dde31

Maryla
Maryla
  2 září 2012

fifti sent - łindoł szoper

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: Jesteś moim guru.

:rotfl:
Paktofonika - Rób co chcesz :rock:

Maryla
Maryla: szkoda, bo nadal w głowach jest takie przekonanie. na szczęście w porę ogarnęłam, że liceum gówno mi da, a z zawodem zawsze pewniej. :) nie wiem ile masz lat, nie dyskutuję na ten temat :-D

dokładnie, a na jaki zawód się nastawiasz??
wiek zdradziłem między wierszami :)

nie zapomniałem kikikiki

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: dokładnie, a na jaki zawód się nastawiasz?? wiek zdradziłem między wierszami :)

za rok powinnam być już technikiem ogrodnikiem o specjalności architektura krajobrazu. :ziober2:
jestem blondynką, nie zauważyłam.

Łona - Ballada o szlachetnym czorcie, kikikiki.
Maryla
Maryla
  2 září 2012

Praktik, Pezet, Ten Typ Mes - Kilka lat później.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: za rok powinnam być już technikiem ogrodnikiem o specjalności architektura krajobrazu. jestem blondynką, nie zauważyłam.

O w mojej szkole wyższej na kierunku europeistyka był taki kierunek architektura krajobrazu d83ddc4c czyli w razie co wiesz gdzie możesz iść ..

spokojnie nic nie mam do blondynek :rotfl:

Maryla
Maryla: Łona - Ballada o szlachetnym czorcie, kikikiki.

Dobry jest Łona - Helmut :D

Paktofonika - W moich kręgach.

kikikiki

Maryla
Maryla
  2 září 2012

White House, Fokus - Nigdy się nie poddawaj, kikik

NuTiiiiii
NuTiiiiii: O w mojej szkole wyższej na kierunku europeistyka był taki kierunek architektura krajobrazu czyli w razie co wiesz gdzie możesz iść ..

idę na resocjalizację, ale dzięki, dzięki :mrgreen:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 září 2012
Maryla
Maryla: idę na resocjalizację, ale dzięki, dzięki

o masz i kogo będziesz resocjalizować, zbirów?
kikiki

Maryla
Maryla
  2 září 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: o masz i kogo będziesz resocjalizować, zbirów?

no, na przykład.