Siemka szukam reklamy , ramówki lub czegoś co było chyba w telewizji z podkładem jason mraz & colbie caillat lucky
http://www.youtube.com/watch?v=kJwdvNm8ieU&ob=av2n
Może ktoś przypomina sobie z czego to była ? Jaka reklama banku czy czegoś..
Thx z góry :)
Nie szukam żadnego tekstu , piosenki wiec proszę nie spamić ze jest od tego specjalny temat ;]
lista tematów
Reklama albo co..
Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Czy ja szukam chociaż jednej rzeczy z tych 3 ?
To że użyłem tego słowa zmusza mnie do pisania w tamtym temacie ?
Nie szukam podkładu , tylko REKLAMY , Czy jest gdzieś nade mną temat"
Szukasz Reklamy ? Napisz TUTAJ ! .
Nie, nie ma , i zamiast pomóc mi znaleźć Reklamę to lepiej pierniczyć głupoty i dochodzić się gdzie co lepiej pasuje.. ale lepiej rżnąc z siebie mośka.
Siedze na fotce juz pare ładnych lat , a co do forum , to coraz bardziej jest tutaj syfnie , jak dla mnie jedynie sie jeszcze technika trzyma i seks bo tam głupie osoby sa od razu banowane.
Proszę o zamkniecie tematu , jeśli tak ma wyglądać pomoc to ja podziękuje ;]
Konto usunięte: Siedze na fotce juz pare ładnych lat , a co do forum , to coraz bardziej jest tutaj syfnie , jak dla mnie jedynie sie jeszcze technika trzyma i seks bo tam głupie osoby sa od razu banowane.
Proszę o zamkniecie tematu , jeśli tak ma wyglądać pomoc to ja podziękuje ;]
pół godziny szukałam i nie znalazłam. ;]
wiem, że inna jego piosenka była w jakiejś reklamie, ale nie akurat ta..
Konto usunięte: Nie, nie ma , i zamiast pomóc mi znaleźć Reklamę to lepiej pierniczyć głupoty i dochodzić się gdzie co lepiej pasuje.. ale lepiej rżnąc z siebie mośka.
Ale szukasz czegoś