http://www.youtube.com/watch?v=_0ONTHx9hKs
żeby robić takie coś?
lista tematów
co trzeba mieć w głowie strona 2 z 2
to że mam 666 przy nicku nie oznacza że siedze w subkulturze metalów:P
666 mam dlatego że w życiu spotkałem wielu ludzi którzy(nie wiem czemu) czuli jakis strach przed tą liczbą i nawet nie chcieli na nią spojrzeć:D zwłaszaca grono katolickie które nasłuchalo się głupot ze to jakiś szatan/bestia czy jakies uosobienie zła:P i z takich ludzi to śmiać mi sie chce, bo większość wierzy w to co im sie na tacy poda:)
Konto usunięte: 666 mam dlatego że w życiu spotkałem wielu ludzi którzy(nie wiem czemu) czuli jakis strach przed tą liczbą i nawet nie chcieli na nią spojrzeć:D zwłaszaca grono katolickie które nasłuchalo się głupot ze to jakiś szatan/bestia czy jakies uosobienie zła:P i z takich ludzi to śmiać mi sie chce, bo większość wierzy w to co im sie na tacy poda:)
aha, choć i tak dziwne, bo spotkałam się jedynie z szatanowcami używającymi trzech szóstek... no ale ok =]
Gothiclady: aha, choć i tak dziwne, bo spotkałam się jedynie z szatanowcami używającymi trzech szóstek... no ale ok =]
wiesz,zależy kto jak te trzy szóstki odbiera:) dla jednych bedzie to "szatan" (np. ludzie pobożni) a dla mnie i dla innych zwykła liczba:)
no a dla tych satanistów bedzie to wtedy liczba ich "boga" :D