rapu mają w głowie? też sie nad tym zastanawiacie ziomeczki? czasem jak czytam wypociny forumowych ekspertów gimbusów( nie chodzi o ślimaka) to aż szkoda mi klawiszów na pierwszy lepszy hejcik wiec teraz pytania rodem z hyde:
1.Kto jest najwiekszym gimbusem na Muzyce bez radia?
2.Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
3.Którego rapera byś uśmiercił po to by został nowym bogiem gimbusów?
4.Kogo z forum najbardziej ci brakuje i czemu?
lista tematów
co ci słuchacze strona 1 z 3
brakuje mi adama tego ziomka od chady. najwiekszy gimbus to horrorcore i bozycietohh.ich umysly zawsze beda biedne
Konto usunięte: Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
Ta elita to m. in Ty jesteś ? Elita co za słowo w ogole, co za skromność w ogole hahahah.. smiech, elita, smiech.
To w takim razie ktoś Ty? Bo, bo, bo, bo brakuje mi słowa adekwatnego.. pewnie ta w/w elita? Elita fotka.pl, wyborni słuchacze i krytycy RAPu :D jak to mowicie "BEKA z Was gimbusy" btw. załosne słowa.
Konto usunięte: 1.Kto jest najwiekszym gimbusem na Muzyce bez radia?
2.Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
3.Którego rapera byś uśmiercił po to by został nowym bogiem gimbusów?
4.Kogo z forum najbardziej ci brakuje i czemu?
1. ciężko powiedzieć... jakbyś dał kilka nicków do wyboru, to coś by się strzeliło =]
2. chyba nie
3. to chyba wie kazdy, nie muszę się w kółko powtarzać =]
4. FolekMon, bo tak
x2
Konto usunięte: 2.Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
Powinniśmy się jarać bo być może mamy do czynienia z przyszłymi gwiazdami internetu z następcami ludzi pokroju Kula daje na fula czy Lech Roch Pawlak.
Oczywiście Gimbsona, póki jest ql i trendi, albo Magika... a nie sorry on już przeminął z wiatrem.
Cycka bo ma duże cycki.
ile można się uczyć? mam studiować do 30tki? poza tym zarabiam duże pieniądze ziomeczku, nigdy nie wygrasz zycia tak jak ja. np. we środę sprawuję swemu lubemu zaległy imieninowy prezent: gitarkę + efekcik
http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/gitary/gitary-elektryczne/ibanez-rg420fb-nbf
http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/efekty-gitarowe/multiefekty/boss-me-70
teraz następuje prawdopodobny ból dupki