rapu mają w głowie? też sie nad tym zastanawiacie ziomeczki? czasem jak czytam wypociny forumowych ekspertów gimbusów( nie chodzi o ślimaka) to aż szkoda mi klawiszów na pierwszy lepszy hejcik wiec teraz pytania rodem z hyde:
1.Kto jest najwiekszym gimbusem na Muzyce bez radia?
2.Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
3.Którego rapera byś uśmiercił po to by został nowym bogiem gimbusów?
4.Kogo z forum najbardziej ci brakuje i czemu?
lista tematów
co ci słuchacze strona 2 z 3
horrorcore
Konto usunięte: .Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
He.
BADYLKA!
BADYLKA! Bo to krul andergrandu.
Jak dla mnie to mozesz zarabiać sobie nawet 5 tyś zł na miesiac. Co mnie maja obchodzić cudze dochody?
No na bank zawsze marzyłem o takiej gitarze od momentu narodzin bez kitu, o jak mi żal tyłek ściska o boziu..Zbędny lans którym we mnie nie trafisz.
8 godzin to raczej remisik niz przegryw wiadomo masz na poloneza w gazie dupeczki ruchasz zwykle średnie ale czasem tez dobre, na czacie bywasz sporadycznie wiec nie ma nad czym płakać, wierze ze przytulisz dobry hajs jak Arkadiusz i będziesz dziennie wydawać 3 stówki na wódę koks i prostytutki
Konto usunięte: 8 godzin to raczej remisik niz przegryw wiadomo masz na poloneza w gazie dupeczki ruchasz zwykle średnie ale czasem tez dobre, na czacie bywasz sporadycznie wiec nie ma nad czym płakać, wierze ze przytulisz dobry hajs jak Arkadiusz i będziesz dziennie wydawać 3 stówki na wódę koks i prostytutki
chciałbym żeby to się spełniło. dziękuje za dobre wsparcie i słowo. zapamiętam to sobie że jesteś dobrym człowiekiem. dziękuje
Wszystkich. Bo byli fajni.
Każdego.
Konto usunięte: 2.Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
Ich się popytaj.

Konto usunięte: 1.Kto jest najwiekszym gimbusem na Muzyce bez radia?
2.Czy domorośli raperzy/producenci nie rozumieja ze wrzucając tu swoje wypociny wzbudzają tylko litość elity Muzyki bez radia?
3.Którego rapera byś uśmiercił po to by został nowym bogiem gimbusów?
4.Kogo z forum najbardziej ci brakuje i czemu?
1. Ja
2. Liczą na wpis z litości
3. Maćka z Wu Tang Clanu
4. skóderia bo byla beka