BoZycietoHH
BoZycietoHH
  4 srpna 2011 (pierwszy post)

A chciałem się dowiedzieć od was co sądzicie o tym , czerpałem dużo informacji na YT i google ale chciałem się dowiedzieć kilka rzeczy z waszych teorii :} pozdrawiam

SIimak
SIimak
  4 srpna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy 2 pac żyje ?

przecież go postrzelono ileś tam razy po czym stwierdzono zgon i pewnie zakopano 2 metry pod ziemią więc JAK ON MOŻE KURWA ŻYĆ??
zimna1993
zimna1993
  4 srpna 2011

Moja teoria jest taka, że ludzie wszędzie szukają sensacji. Mówią, że 2 pac żyje i, że specjalnie upozorował swoją śmierć żeby uwolnić się wrogów, ale jak dla mnie to ściema, bo takie rzeczy to zdarzają się wyłącznie w filmach. Został postrzelony, umarł i dziękuje. Nie bawmy się w żadne głupie teorie :zonk:

Gothiclady
Gothiclady
  5 srpna 2011

nie żyje. potwierdzone info.

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  5 srpna 2011

Żyje, wystąpi na Kempie jako gość specjalny na koncercie Gimbsona.

BoZycietoHH
BoZycietoHH
  5 srpna 2011

Mi się wydaję że ludzie nie szukają "sensacji: iż jaki by miał to sens ? sensacja która ciągnie się 10 lat ? nieee , Ja uważam że coś w tym wszystkim jest że on żyje i naprawdę upozorował śmierć ! , w końcu miał do tego baaardzo duże powody

Dowody które pokazują że nie żyje a dowody które uświadamiają nas że żyje , Weźcie pod uwagę gdzie jest ta większość , oczywiście nie wierzyłbym jak te dowody były by tandetne ale nie są ! :}

Gothiclady
Gothiclady
  5 srpna 2011

jednak to Andrzej L. nie zyje [*]

zimna1993
zimna1993
  5 srpna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sensacja która ciągnie się 10 lat ? nieee

Im dłużej tym lepiej. Niedługo będą opowiadać o nim baśnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: w końcu miał do tego baaardzo duże powody

jakie? to, że miał jakieś mafijne porachunki?
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  5 srpna 2011

widziałem big puna z notoriousem jak kupowali hepimila w mc donaldzie przy makro
JPG za 10 wpisów

kosmateusz
kosmateusz
  5 srpna 2011

Jak sie mozna jarac dwa pacem skoro pitbul robi lepszy hiphop?

SIimak
SIimak
  6 srpna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak sie mozna jarac dwa pacem skoro pitbul robi lepszy hiphop?

XDXD
Synteza1
Synteza1
  13 srpna 2011

Wielu uważa że raper Black Haze, to 2pac, tylko że nagrywa pod innym pseudo, żeby znów nie mieć problemów . Ponoć też podczas sekcji zwłok 2Pac'a odkryto iż nie ma jednego tatuażu . Możliwe że była to pozorowana śmierć, i Amaru siedzi sobie teraz gdzieś na plaży i sączy drinki . Ale to tylko przypuszczenia :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.