A chciałem się dowiedzieć od was co sądzicie o tym , czerpałem dużo informacji na YT i google ale chciałem się dowiedzieć kilka rzeczy z waszych teorii :} pozdrawiam
Czy 2 pac żyje ?
Moja teoria jest taka, że ludzie wszędzie szukają sensacji. Mówią, że 2 pac żyje i, że specjalnie upozorował swoją śmierć żeby uwolnić się wrogów, ale jak dla mnie to ściema, bo takie rzeczy to zdarzają się wyłącznie w filmach. Został postrzelony, umarł i dziękuje. Nie bawmy się w żadne głupie teorie
Mi się wydaję że ludzie nie szukają "sensacji: iż jaki by miał to sens ? sensacja która ciągnie się 10 lat ? nieee , Ja uważam że coś w tym wszystkim jest że on żyje i naprawdę upozorował śmierć ! , w końcu miał do tego baaardzo duże powody
Dowody które pokazują że nie żyje a dowody które uświadamiają nas że żyje , Weźcie pod uwagę gdzie jest ta większość , oczywiście nie wierzyłbym jak te dowody były by tandetne ale nie są ! :}
Wielu uważa że raper Black Haze, to 2pac, tylko że nagrywa pod innym pseudo, żeby znów nie mieć problemów . Ponoć też podczas sekcji zwłok 2Pac'a odkryto iż nie ma jednego tatuażu . Możliwe że była to pozorowana śmierć, i Amaru siedzi sobie teraz gdzieś na plaży i sączy drinki . Ale to tylko przypuszczenia :)