Dzień dobry.
Jesteś wiernym fanem jakiegoś wykonawcy muzycznego ?
Co to dla Ciebie znaczy być fanem danego wykonawcy ? ;)
lista tematów
Biggest fan strona 1 z 2
I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc
Czy wiernym, to nie wiem, ale od dłuższego czasu słucham Queenów.
Interesować się historią zespołu/wykonawcy; w miarę możliwości kupować płyty, jeździć na koncerty.. ja to jeszcze innych próbuję namawiać do przesłuchania niektórych kawałków/płyt.
Konto usunięte: Interesować się historią zespołu/wykonawcy; w miarę możliwości kupować płyty, jeździć na koncerty.. ja to jeszcze innych próbuję namawiać do przesłuchania niektórych kawałków/płyt.
W ogóle, to czy fan wykonawcy jest krytyczny wobec niego, czy nie może być krytyczny i powinien być z nim na dobre i na złe ?
Yuui: Eee... nie ma czego porównywać.
Ale myślę, że fajnie by było gdyby na meczach koszykówki puszczali moją ulubioną muzykę.
W sumie to trochę źle ująłem poprzednie pytanie, miało być: fan wykonawcy i fan klubu.
Konto usunięte: Nie do końca, przynajmniej ja tak uważam.. jeżeli robiłby muzykę tylko i wyłącznie dla zysku, to pewnie straciłby moje uznanie.
Ok, więc muzyka i sport nie leżą obok siebie.
Hmmm, mimo, że muzyka którą by robił dla zysku byłaby dobra ?
Rozumiem, że chcesz ode mnie autograf ?

Szanować czyli co ?
kibicować drużynie nawet gdy mecz jest przesądzony
śpiewać 'nic się nie stało, hej nazwa klubu, nic się nie stało' po takim meczu
kupić nawet najgorszą płytę wykonawcy
szanować wykonawce za muzykę a nie za to jakim jest człowiekiem i ile miał w zyciu romansów
myślę, że 'prawdziwy fan' ma tylko jedno znaczenie, bez względu na to czego fanem jest