UWAŻAM ŻE TA ARTYSTKA TWORZY BARDZO DOBRA MUZYKĘ I DOBRZE PROMUJE SWOJĄ OSOBOWOŚĆ BARDZO DOBRZE I PRZEDE WSZYSTKIM JEST SOBĄ A TO JEST NAJWAŻNIEJSZE W ŻYCIU KAŻDEGO CZŁOWIEKA***
lista tematów
LADY GAGA strona 3 z 3
Konto usunięte: Bo na Pudelku napisali, że jej piosenki to kopie utworów Madonny sprzed lat, bez żadnego pokrycia z resztą?
nie wiem co na pudelku napisali, ale jak czytujesz to mozesz przytoczyc, chetnie sie dowiemy
wyjasniłem zdaje sie w poprzednim poscie, czytaj całosc zamiast wyławiac rzeczy wyrwane z kontekstu, taka moja krótka rada
co w niej niezwykłego? nie rozumiem. mógłbys mi to tak krótko wyjasnic?
to przykre ze nie wyczuwasz prowokacji w moich zdjeciach ale jestes z czata wiec to tłumaczy twoje płytkie postrzeganie
a jesli juz tak nastapiłes na ten podkoszulek (czemu bluze?)
to gejowy ciuch mozna wyrzucic, ale gejowej twarzy juz nie, taka wskazówka dla ciebie
jakie szczescie ze ma kto mi robic zdjecia, a ty musisz sobie strzelac je sam z perspektywy robienia loda :( 1006 nabitych postów i jeszcze przyjaciół nie znalazłes?

a wodzirejem sebóh w czapeczce
eot, po raz drugi. nie masz z kim rozmawiac to kup sobie dyktafon, nie zasmiecaj juz wiecej tego tematu, ja bynajmniej nie zamierzam.
a jesli odpiszesz na ten post i dalej bedziesz zasmiecac temat to znaczy ze jestes jeszcze wiekszym kretynem niz za jakiego uwaza cie 3/4 forum.
Konto usunięte: a wodzirejem sebóh w czapeczce
eot, po raz drugi. nie masz z kim rozmawiac to kup sobie dyktafon, nie zasmiecaj juz wiecej tego tematu, ja bynajmniej nie zamierzam.
a jesli odpiszesz na ten post i dalej bedziesz zasmiecac temat to znaczy ze jestes jeszcze wiekszym kretynem niz za jakiego uwaza cie 3/4 forum.
zejdz na ziemie czleku , na jakiej planecie wyladowales ?
ja mam sie przejmowac tym co pisza ludzie z forum ktorzy mnie nie znaja ?

smieszny jestes nie trzeba isc do cyrku :)
Konto usunięte: to przykre ze nie wyczuwasz prowokacji w moich zdjeciach ale jestes z czata wiec to tłumaczy twoje płytkie postrzeganie
a jesli juz tak nastapiłes na ten podkoszulek (czemu bluze?)
to gejowy ciuch mozna wyrzucic, ale gejowej twarzy juz nie, taka wskazówka dla ciebie
jakie szczescie ze ma kto mi robic zdjecia, a ty musisz sobie strzelac je sam z perspektywy robienia loda :( 1006 nabitych postów i jeszcze przyjaciół nie znalazłes?
pierw pisales ze zla mina hahaha
zastanow sie milion razy zanim cos napiszesz bo jak na razie to same denne bajki piszesz , zero w tym prawdy , wiem ze zostal ci do dzis uraz z dziecinstwa ale znajdziesz swojego chlopaka marzen to ci komin przeczysci

od kiedy nabijajac posty mozna znalezc przyjaciol , chyba tylko ty tak robisz

twoje plytkie myslenie mnie powala :)
nic nowego nie wymyslila, a ludzie leca jak muchy do gowna. piedoli ze jest oryginalna, a wcale nie jest
mieszanka saade/madonny/cher/cyndi lauper/roisin murphy etc.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.