Gothiclady
Gothiclady
  22 listopadu 2010 (pierwszy post)

tak mnie ciekawi und zastanawia... gracie ja jakimś instrumencie? dobrze? średnio? a może chcielibyście się nauczyć grać ja jakimś?

no to ja:

gram na klawiszu trochę ę ę, umiem zagrać na gitarze piosenkę z koziołka matołka oraz początek nothing else mathers, oraz wymiatam na flecie podłużnym. A chciałabym sie nauczyc grac na wiolonczeli :zabawa:

teraz Wy :ninja:

kalusia777
kalusia777
  24 listopadu 2010
Gothiclady
Gothiclady: teraz Wy

Troche na akordeonie, gitarze klasycznej.
Chciałabym się nauczyć grać na gitarze basowej :zakochany:
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  1 prosince 2010
Gothiclady
Gothiclady: teraz Wy

8 lat na gitarze, ale zatrzymałam się w rozwoju. can't stop peppersów zagram, tak samo jakieś klasyczne kawałki, ale solówek slasha to rozbroić nie umiem ;D

bas. w zespole grałam ;)

perkusja. tylko początki.
BigBabyJesus
BigBabyJesus
  2 prosince 2010
Gothiclady
Gothiclady: tak mnie ciekawi und zastanawia... gracie ja jakimś instrumencie? dobrze? średnio? a może chcielibyście się nauczyć grać ja jakimś?

W przedszkolu na cymbałkach, polecam, niezapomniane przeżycia.
Aifam6
wpis jest ukryty
Gothiclady
Gothiclady
  2 prosince 2010

@Aifam6:

idź mi stąd!

pantera666
pantera666
  8 prosince 2010

gitara klasyczna 7 lat, elektryczna 5, basowa jakiś rok, dopiero zaczynam ją ogarniać tak jak bym chciała, próbowałam na perkusji ale chyba mam zbyt wysublimowane wyczucie rytmu :P

cycq
cycq
  11 prosince 2010
Gothiclady
Gothiclady: gracie ja jakimś instrumencie? dobrze? średnio?

kiedyś pykałem na perkusji, pożyczałem od dziadka leciwy akordeon (jakoś teraz nie chce mi go pożyczać :and: ), w przedszkolu rządziły cymbałki, w technikum ogarniałem harmonijkę.. Dziś, pozostało mi grać szefowi na nerwach.. :ninja:

Gothiclady
Gothiclady: może chcielibyście się nauczyć grać ja jakimś?

zawsze marzyłem grać na skrzypcach, ostatnio mi przeszło i zastanawiam się nad kupnem MPC i tłuczenia bitów od rana do nocy :D
ziewadeuko
ziewadeuko
  11 prosince 2010

Ojciec od najmłodszych mych lat uczył obchodzenia się saksofonem, no i ze swoich umiejętności jestem zadowolona.

SlimagAmaruSzakur
SlimagAmaruSzakur
  11 prosince 2010
Gothiclady
Gothiclady: a może chcielibyście się nauczyć grać ja jakimś?

na saksie bym chciał
Gothiclady
Gothiclady
  12 prosince 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ojciec od najmłodszych mych lat uczył obchodzenia się saksofonem,

Konto usunięte
Konto usunięte: na saksie bym chciał

zajebiaszczy ma dźwięk, ale ostatnio jaram się harfą :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.