Kolejna Edycja : Czego słuchacie w tym momencie
Wykonawca i tytuł piosenki:)
Chada-Dla niej....
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie...
=
Fenomen - Marzenia.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
=
Fenomen - Szansa.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
nie lubię orzechów w słodyczach :D tez zawsze wydłubuje ;D

można nową warstwę farby i już możesz całkiem coś innego ;]
Ministry – Khyber Pass
Konto usunięte: zrobię jeden,drugi....i na pewno na tym nie poprzestanę bo się spodoba :D bo już się podoba,a że mam nasrane to ograniczać będzie mnie jedynie kasa ;D
Dokładnie tak samo miałam z kolczykami.
Ale z pewnych powodów ostatnio musiałam 2 wyjąć
i do teraz to przeżywam

Został mi tylko w języku.
A chciałam mieć taką ładną kolekcję... :P
The Prodigy – Narayan
Anja: Dokładnie tak samo miałam z kolczykami.
Ale z pewnych powodów ostatnio musiałam 2 wyjąć
i do teraz to przeżywam
Został mi tylko w języku.
A chciałam mieć taką ładną kolekcję... :P
no to na pocieszenie dwie dziary musisz sobie sprawić :D nie no fakt faktem jest to coś co trzeba przemyśleć,teraz już czasy się zmieniają i konsekwencje nie są tak duże jak kiedyś gdy kryminaliści mieli tylko dziary,ale wiadomo niektórzy dalej to postrzegają jako wielkie zło,w sumie to i dobrze trzeba propagować zło :P
K44 -Rutyny
Konto usunięte: no to na pocieszenie dwie dziary musisz sobie sprawić :D nie no fakt faktem jest to coś co trzeba przemyśleć,teraz już czasy się zmieniają i konsekwencje nie są tak duże jak kiedyś gdy kryminaliści mieli tylko dziary,ale wiadomo niektórzy dalej to postrzegają jako wielkie zło,w sumie to i dobrze trzeba propagować zło :P
Kurczę no! Przez Ciebie znów się napaliłam teraz na tatuaż!
Evoken – The Last of Vitality