Kolejna Edycja : Czego słuchacie w tym momencie
Wykonawca i tytuł piosenki:)
Chada-Dla niej....
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie...
a co można innego napisać :D to jest najprawdziwsza prawda :D
Milka-WHite chocolate

;o a będzie?

Sedes - Krzyk
=
Riva Starr - I Was Drunk.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że alkohol mógłby dla mnie nie istnieć.
I tak. Mówię to ja, Anna!

Ostatnio nawet piwko mi ledwo wchodzi.
Nie wiem co się dzieje

Ta lepsza

Konto usunięte: ;o a będzie? ja planuje w niedalekiej przyszłości też pytam :D myślałem że już coś małego masz strzelone ;]
O, a masz jakiś wzór konkretny w planach? ;>
U mnie to jest tak, że hmm...
Tatuaż bym chciała, czemu nie.
Ale ciągle się waham i zastanawiam.
A jak się człowiek waha przy tatuażu, to lepiej go sobie odpuścić :P
Tephra – Agra
=
Kaliber 44 - Film.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Anja: Ja ostatnio doszłam do wniosku, że alkohol mógłby dla mnie nie istnieć.
I tak. Mówię to ja, Anna!
Ostatnio nawet piwko mi ledwo wchodzi.
Nie wiem co się dzieje
alkohol jest przereklamowany :D sam od pewnego czasu bardzo mało pije,wybrałem zdrowszą używkę :P aczkolwiek najlepsze jest właśnie odpowiednie połączenie,bardzo dobry efekt
taa ale bez orzechów :D
Anja: O, a masz jakiś wzór konkretny w planach? ;>
U mnie to jest tak, że hmm...
Tatuaż bym chciała, czemu nie.
Ale ciągle się waham i zastanawiam.
A jak się człowiek waha przy tatuażu, to lepiej go sobie odpuścić :P
ogólnie bio/mechanical na większości ciała,ale to przyszłość,a narazie coś niedużego,jakieś hasło,symbol ;D chciałem mieć od zawsze chyba,czuje że mi się cholernie spodoba i będzie to moja kolejna pasja w której będę miał rodzinę za przeciwników :D uznałem że nie ma co się pierniczyć,żyje się raz,a jeśli się czegoś świadomie dokona to nie ma czego żałować,zresztą zawsze można zmienić albo zamalować ;]
Ministry – Yellow Cake
Czemu?!
Ja właśnie pierwsze co to orzechy wydłubuję! ;D
Konto usunięte: ogólnie bio/mechanical na większości ciała,ale to przyszłość,a narazie coś niedużego,jakieś hasło,symbol ;D chciałem mieć od zawsze chyba,czuje że mi się cholernie spodoba i będzie to moja kolejna pasja w której będę miał rodzinę za przeciwników :D uznałem że nie ma co się pierniczyć,żyje się raz,a jeśli się czegoś świadomie dokona to nie ma czego żałować,zresztą zawsze można zmienić albo zamalować ;]
Ale o jakiej pasji Ty mówisz? ;>
O tatoo?
W sumie masz rację, zmienić można... ;p
Líam – Particles