xXxRamireZxXx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
xXxRamireZxXx
  13 ledna 2011 (pierwszy post)

Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae?
Gdy jakas lejdi ogladnela mam talent i uwaza sie za wielka fanke a zna jedna piosenke i kupila na allegro cos rasta... :and: a bieber wyda nowa piosenke to szybko zapomni ;x

Reggae w moim sercu :w00t: Zapraszam do klanu :mrgreen:
Dupa
Dupa
  14 ledna 2011
Damjan
Damjan: Reggae zawsze było i bedzie popularne dzieki Bob Marley'owi, teraz po prostu za dużo TVN ogladasz.

Pisze tylko, jak faktycznie jest :). A określenie "pseudo fala" idealnie tutaj pasuje. Z fanami, jak z kłamcami - wyolbrzymiają ponad wszystko.
79AsonUnique79
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 1
79AsonUnique79
  14 ledna 2011
xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae? Gdy jakas lejdi ogladnela mam talent i uwaza sie za wielka fanke a zna jedna piosenke i kupila na allegro cos rasta... a bieber wyda nowa piosenke to szybko zapomni ;x

....odpowiem Ci tak -denerwuje mnie ta moda ....
Reggae w moim sercu Zapraszam do klanu

I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc

NoChange
NoChange
  14 ledna 2011
79AsonUnique79
79AsonUnique79: ....odpowiem Ci tak -denerwuje mnie ta moda .... Reggae w moim sercu Zapraszam do klanu

To reggae w sercu czy w klanie??:ninja:
Gothiclady
Gothiclady
  14 ledna 2011
xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae?

tak jak już ktoś napisał: wszystko przez 'mam talent'. reggae zawsze się słuchało (tzn napisałam ogólnie, bo ja akurat nie przepadam), ale ten styl w muzyce, w tych czasach nie był tak 'popularny' (media). Nie wiem jak to teraz będzie wyglądało, ale jesli chodzi o Bednarka, to o wiele bardziej podobał mi się głos tego gościa (choć wymowa języka kuleje)

http://www.youtube.com/watch?v=VCJCetvA8P8
Fuhrer
Fuhrer
  14 ledna 2011
xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae?

W Polsce nie wiedziałem jeszcze rastamana, tylko pseudodzieciaki jarające się reggaepolowymi klimatami.
79AsonUnique79
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 1
79AsonUnique79
  14 ledna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To reggae w sercu czy w klanie?

xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: Reggae w moim sercu Zapraszam do klanu

...o tak mialo byc...kolejny sezonowiec....

I`m Not Trying To Save HipHop,I`m Trying To Save My Son From OnomatoPeja....the Saga Continues .....http://www.youtube.com/watch?v=sBFx74laoGc

CarlsProject
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CarlsProject
  23 ledna 2011

Słucham praktycznie wszystkiego ale reggae zawsze będzie dla mnie nr 1:)
Co do popularności reggae w Polsce to pare lat temu wyczytałem gdzieś na lonelyplanet forum że pod względem ilości koncertów i zagranicznych zespołów kóre na nie przyjeżdżają , to Polska króluje w Europie .
Bednarek czy nie - reggae pozostanie :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.