xXxRamireZxXx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
xXxRamireZxXx
  13 ledna 2011 (pierwszy post)

Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae?
Gdy jakas lejdi ogladnela mam talent i uwaza sie za wielka fanke a zna jedna piosenke i kupila na allegro cos rasta... :and: a bieber wyda nowa piosenke to szybko zapomni ;x

Reggae w moim sercu :w00t: Zapraszam do klanu :mrgreen:
symphonyensemble
symphonyensemble
  13 ledna 2011

wszystko przez kamila bednarka.

och, ach bożyszcze nastolatek i wszystkie są nagle fankami i znawczyniami reegae.

PsychoKiller
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
  13 ledna 2011
xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae?

Na wszystko kiedys musi przyjsc pora... A tak szczerze to jakos nie zauwazylem zbytnio fenomenu tego gatunku.

Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.

NoChange
NoChange
  13 ledna 2011
xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: a bieber wyda nowa piosenke to szybko zapomni ;x

tak zawsze z wszystkim było.. komuś się Harry Potter podobał, to 15 razy czytał jedną książkę, tak samo jak ze sławnymi wampirami.. Sądzę, że po jakimś czasie ta cała fala na niego minie i zostanie taki zapomniany, a dziewczyny znajdą sobie inny obiekt do kochania :zonk:
Insuffisant
Insuffisant
  13 ledna 2011

Ja zauważyłam, zwłaszcza wśród 13. letniego kuzynostwa i rodzeństwa.
Zaczyna mnie to drażnić.

NoChange
NoChange
  13 ledna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zauważyłam, zwłaszcza wśród 13. letniego kuzynostwa i rodzeństwa. Zaczyna mnie to drażnić.

Jak dla mnie lepszy jest Bednarek, bo jest nasz, a nie jakaś Hana Fontana czy Dżastin Bimber:ninja: Tandeta z zachodu.
symphonyensemble
symphonyensemble
  13 ledna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tandeta z zachodu.

a bednarek nie jest tandetny?
PainInProgress
PainInProgress
  13 ledna 2011

Czekam na nową falę rave.

NoChange
NoChange
  13 ledna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a bednarek nie jest tandetny?

nasz to nasz.. lepszy jeden taki, niż tysiąc z zachodu :ninja: zresztą to jak wybieranie między młotem a kowadłem.
symphonyensemble
symphonyensemble
  13 ledna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nasz to nasz.. lepszy jeden taki, niż tysiąc z zachodu zresztą to jak wybieranie między młotem a kowadłem.

dla mnie bimber czy bednarek to jedno i to samo.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 ledna 2011
xXxRamireZxXx
xXxRamireZxXx: Co sądzicie o obecnej, już lekko przemijającej fali, modzie na reggae?

Nigdy reggae nie słuchałem i raczej nie będę. Bednarek spoko zaśpiewał piosenki w MT ale jego kawałki już nie takie dobre.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NoChange
NoChange
  13 ledna 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie bimber czy bednarek to jedno i to samo.

A ja się nie zgadzam.. Bimbera piosenek nie znam (chwała bogu, że moja siostra tego nie słucha). bednarek wydaje mi się skromnym chłopakiem..nie jego wina, że te nastolatki są takie głupie.
Yuui
Yuui
  13 ledna 2011
xXxRamireZxXx

Moda?

To głupie ;D
mysensimilla
mysensimilla
  13 ledna 2011
xXxRamireZxXx

Zauważyłam tą modę już jakiś czas temu, w sumie to mam to gdzieś.
Jak dzieci chcą się jarać, niech to robią, na zdrowie im.
Lepiej podniecać się reggae jak to nazywacie, (aczkolwiek nie ma to z reggae nic wspólnego) niż rapsami ulicznymi czy Dodą.
Damjan
Damjan
  13 ledna 2011

Reggae zawsze było i bedzie popularne dzieki Bob Marley'owi, teraz po prostu za dużo TVN ogladasz.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.