Bla bla, przerabiane pewnie setki razy, ale topic zrobie i zostawie ;)
A może.. Harry Potter?
czytalam, w gimnazjum jak kupilam 4 pierwsze czesci to pochlonelam wszystko w dwa dni;) teraz tez lubie sobie wrocic do jakies czesci dla relaksu.
Ja ogólnie każda częśc po x-naście razy przeczytana, czasem czytam kolejny raz, ale już nie ma tej fascynacji co pierwsze 10 razy
Harry Potter...Chłopiec, Który Przeżył ;)
Czytałam wszystkie części po kilka razy. Ale i tak ciągle jestem jego fanką ;P
Czytałam każdą część po kilka razy. ;)
Uwielbiam jej styl pisania ,ale to by było na tyle moich przygód z ,,nastoletnim czarodziejem". Potem przeszłam na Anne Rice i przeczytałam wszystkie Kroniki Wampirów oraz Godziny Czarownic i Taltos - a teraz przeszłam na Kinga.
pamiętam, że kiedyś wyśmiewałam każdego, kto mi chociażby wspominał o harym. później przez przypadek (impreza rodzinna bodajże) wpadła mi w rękę któraś część, trzecia chyba. przeczytałam z nudów kilka stron, spodobało mi się. załatwiłam sobie wszystkie części, które wtedy już wyszły (nie wiem ile to było lat temu, wiem, że chwilę przed wydaniem przedostatniej części w Polsce). spodobało mi się to wszystko do tego stopnia, że zaczęłam się bawić w wirtualne szkoły na polchacie

Przeczytałem, językowo najlżejsza książka jaką czytałem. Jeżeli chodzi o fabułę, świat i postacie? Tragedia, ale czytając fantastyke od takich książek wymaga się wiecej
Fajnie sie czyta, ale ogolnie caly swiat harrego ma mnostwo niedociagniec. masakra.
Co do filmow to 14stego wychodzi ostatnia czesc, wlasnie musze zabookowac bilety.
czytałem . mam wszystkie książki , lubię filmy ale nie z dubbingiem bo mnie mdli
bawiłem się w w necie w szkołę magii
po prostu lubię Harrego Pottera