hej.. ostatnio w wolnych chwilach oglądam seriale.. niestety oglądnąłem już wszystkie odcinki lubianych przeze mnie seriali.. Czy możecie mi coś polecić?
Dla podpowiedzi oto seriale które aktualnie śledzę na bieżąco:
"House MD"
"Dexter"
"Bones"
"How I Meet Your Mother"
i niestety zakończoną już serię "Lie to me"
aha nie lubie LOSTów ani zadnej z serii CSI :)
Czekam na propozycje :P
PROPOZYCJE SERIALI :) strona 1 z 3
Gra o Tron.
Ewentualnie dość specyficzny Queer as folk, ale to w sumie serial dla ograniczonej grupy odbiorców. :-D
Mentalista
Czysta Krew
The Killing, ale wersja duńska; na stronach z serialami trafiłam tylko na amerykańską, która wypada dość kiepsko przy swoim pierwowzorze
Luther
Królestwo, Larsa
Misfits
American Horror Story
Grimm
The Walking Dead
The Secret Circle
Spartacus
Fringe
Nikita ( stara, ale nowa też okej).
Alias
Pamiętniki Wampirów
Alphas
Persons Unknown
Czysta Krew, Dexter,Mentalista, ale te tytuly już padały.

Gotowe na wszystko
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nie wiem czemu ludzie jarają się Walking Dead. Przecież poza pierwszym odcinkiem serial jest strasznie słaby. Naprawdę widziałem sporo filmów o zombie i ten serial jest wyjątkowo słaby. Robiłem do niego kilka podejść, ale każdy odcinek oglądałem na raty.
Odkąd Castiel padl jak mucha na ścianie przez Lewiatanów Supernatural nie jest taki sam :|
Rodzina Borgiów {czy jak sie to tam pisze} - dla fanów historycznych ciekawostek
Breaking Bad - początkowo mnie urzekł, ale po jakimś czasie zaczęła mnie denerwować ciapowatość pierwszoplanowych postaci ;/
Najlepszy serial jaki do tej pory widziałem to "Friends" (z o dziwo dobrym Polskim tłumaczeniem tytułu "Przyjaciele") może i stare ale jak wciągnie to 10 sezonów mija błyskawicznie :)
Fanom S-F polecam kultowy Star Trek - Enterprise ze świetną muzyką w intro ^^